Ανάσταση
Το απόγευμα του Σαββάτου η νεολαία της περιοχής μαζεύτηκε στην Ασπροβάλτα όπου έγινε μια πολύ επιτυχημένη πρόβα για το τι έπεται τους θερινούς μήνες!

Μετά την Ανάσταση ακολούθησε το τραπέζι με τα πασχαλινά φαγητά, την μαγειρίτσα, τα γλυκάδια, τις σκέπες και πολλές σαλάτες.
Στις 2 περίπου οι δρόμοι γέμισαν αυτοκίνητα και κόσμο που ξεκίνησαν για την Μάδυτο και τον Σταυρό όπου παρέμειναν μέχρι το πρωί.



Πάσχα
Το Πάσχα ξημέρωσε με μουσικές να ακούγονται από τα σπίτια και τις αυλές. Ελληνικοί ήχοι και χαρούμενες φωνές όπως και μυρωδιές από ψητά γέμιζαν την ατμόσφαιρα. Απ΄ότι μαθαίνουμε από τα κρεοπωλεία της περιοχής η κίνηση ήταν πολύ ικανοποιητική!

Στην συνέχεια η Ασπροβάλτα γέμισε πάλι από κόσμο από την περιοχή αλλά και την Θεσσαλονίκη! Πολύ χορός, δυνατή μουσική, μοντέρνοι ήχοι, και κόσμος με πολύ διάθεση να ξεδώσει.

Χωρίς διακοπή ο κόσμος μεταφέρθηκε τις βραδυνές ώρες στον Σταυρό όπου η διασκέδαση συνεχίστηκε. Την Κυριακή αρκετός κόσμος διάλεξε να διασκεδάσει στα Βρασνά με πιο ελληνικο- ανατολικους ήχους. Κατέληξαν όμως στην περιοχή του Σταυρού και αυτοί τις πρώτες πρωινές ώρες.


-------------------------------------------------------------------------------------


!!!!!!!!!!
Μαθαίνουμε από κάποιο μήνυμα στο facebook ότι την Κυριακή σε club του Σταυρού υπήρξε έντονος διαπληκτισμός δύο πολύ γνωστών barmen της περιοχής.

Μάλλον πρόκειται για παρεξήγηση μεταξύ τους αφού δεν γνωρίζουμε τους λόγους που οδήγησαν τους δύο barmen να χαλάσουν με κάπως "ευφλεκτο" τρόπο τις σχέσεις τους.

Κάθε διευκρίνηση δεκτή....
.

date Τρίτη 6 Απριλίου 2010

27 χωριατάκια to “Ανάσταση και Πάσχα!”

  1. Ανώνυμος
    7 Απριλίου 2010 στις 12:07 μ.μ.

    Ε βγαλτε τα παιδια ρε απο τις αναρτησεις. ωραιο θεμα βαλατε! και εγω μαλωσα με τον κολλητο μου γιατι δεν το βαζετε και αυτο σε αναρτηση? γελοιοτητες να πουμε. Μια παρεξηγηση ήταν. Βαζετε και τις φωτογραφιες τους. ελεος

  1. Ανώνυμος
    7 Απριλίου 2010 στις 12:58 μ.μ.

    Εγώ ένα έχω να πω. Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία

  1. Ανώνυμος
    7 Απριλίου 2010 στις 1:28 μ.μ.

    oti na nai!!!

  1. Ανώνυμος
    7 Απριλίου 2010 στις 2:28 μ.μ.

    Oti na'nai pragmatika! allo pragma.....blog "epipedou"!

  1. Ανώνυμος
    7 Απριλίου 2010 στις 3:31 μ.μ.

    ki egw to akousa ayto! sto people xtes to apogevma htan apo ta themata pou syzhththhke perissotero

  1. Ανώνυμος
    7 Απριλίου 2010 στις 8:17 μ.μ.

    poly epipedo sta 8emata sas.. einai toso asimanto pou pragmatika den eprepe kan na mpei san 8ema.. koitakse na sxoliasete ta provlimata pou aforoun ta xwria mas kai oxi ta koutsompolia !! den ypirxe logos na sxoliasete auto to 8ema kai na anevasete kai fwtografies twn paidiwn.. ntropi!!

  1. Village's News
    7 Απριλίου 2010 στις 9:12 μ.μ.

    Αγαπητέ ανώνυμε 8:17,

    τα προβλήματα που αφορούν τα χωριά του Στρυμονικού κόλπου θίγοντε διαρκώς από το blog μας και εσείς κάνετε τους κινέζους. Όταν θίγοντε θέματα που αφορούν τον δήμο και παρουσιάζοντε τα προβλήματα ξαφνικά όλοι το θεωρείται κακή διαφήμιση και δεν σχολιάζετε ή μας βρίζετε. Οι δημοτικές αρχές κάνουν ότι δεν μας ξέρουν και δηλώνουν ότι δεν μας διαβάζουν παρά μόνο γνωρίζουν όσα τους μεταφέροντε.
    Το κουτσομπολιό αυτό συζητήθηκε πολύ περισσότερο από το πόσο βρώμικη ήταν η Ασπροβάλτα ή πόσο λιγότερος κόσμος πέρασε από τον Σταυρό.
    Μισή ντροπή δική μας, μισή ντροπή δική σας λοιπόν. Όσο για τα παιδιά, δεν είναι παιδιά είναι μεγάλοι άντρες, δεν αναρτήθηκε η παρεξήγησή τους σας θέμα αλλά σαν σημείωση και το πόσο σημαντικό ή ασήμαντο ήταν το συμβάν κρίνετε από την συχνότητα με την οποία συζητιέται και την ταχύτητα μετάδοσή του.

  1. Ανώνυμος
    7 Απριλίου 2010 στις 11:43 μ.μ.

    paidia kante kataggelia stin E.E.T.T. breite to til apo to internet.
    mporeite na kataggeilete me dikigoro k na kleisei to blog opws k na mathete poios to diaxeirizetai gia na ton minisete.
    an tixwn k masisoune k den to dimosiefsoun tha sas to steilw ston toixo tou bf.
    ELEOS me tis katines, den exete dika sas provlimata? i' etsi kamouflarete ta dika sas komplex????

  1. Ανώνυμος
    8 Απριλίου 2010 στις 12:22 π.μ.

    villagenews eisai GTP. auto exw na pw mono......
    eiste eleinoi....trisa8lioi. ti einai auta re? les kai den 3eroume poia paidia einai mou bazete k fotografies tous me maurh kalupsh sta matia? dn ntrepeste? dld na mn tuxei 8eos fula3ei na piw kai egw k na ginei tpt me kanenan k tn epomenh mera na dw thn fatsa mou edw mesa? Villagenews pane asxolhsou me kati an8rwpe mou pio sobaro.....ntroph. mou to kaneis k anarthsh sunexeia sto facebook. ntroph.

  1. Ανώνυμος
    8 Απριλίου 2010 στις 12:27 π.μ.

    "Μάλλον πρόκειται για παρεξήγηση μεταξύ τους αφού δεν γνωρίζουμε τους λόγους που οδήγησαν τους δύο barmen να χαλάσουν με κάπως "ευφλεκτο" τρόπο τις σχέσεις τους.

    Κάθε διευκρίνηση δεκτή...."

    και μετα λές....


    "δεν αναρτήθηκε η παρεξήγησή τους σας θέμα αλλά σαν σημείωση και το πόσο σημαντικό ή ασήμαντο ήταν το συμβάν κρίνετε από την συχνότητα με την οποία συζητιέται και την ταχύτητα μετάδοσή του."


    την διευκρινηση τι την θές???????????σαν σημείωση?

  1. Ανώνυμος
    8 Απριλίου 2010 στις 1:36 π.μ.

    bre karagkiozi ante bale ta moutra sou kai ase ta paidia

  1. Ανώνυμος
    8 Απριλίου 2010 στις 1:39 π.μ.

    ta paidia den malosane, milisane kai einai ola mia xara.

  1. Ανώνυμος
    8 Απριλίου 2010 στις 3:17 π.μ.

    Nai shmeiwsh...Thn photo me ta paidia pio polu wra sas phre na thn ftiaksete me ta zig zig kai to maurisma para na googlarete mia me to arni kai kserate oti auto tha sxoliastei pio polu

  1. Rejected
    8 Απριλίου 2010 στις 1:11 μ.μ.

    Καλημέρα σε όλους.
    Διάβασα σήμερα όλα τα θέματα μετά το πάσχα και τα σχόλιά σας και αναρωτιέμαι ειλικρινά τι είναι αυτό που σας ενόχλησε. Δεν το ήξερα το γεγονός γιατί δεν πηγαίνω στο μαγαζί που συναίβει. Το έμαθα την άλλη μέρα το πρωί κατά τις 11 που πήγα για καφέ, το μεσημέρι με πήρε φίλος μου που δεν τον είχα δει νωρίτερα να μου το πει και το απογευμα το συζητούσαν ακόμα στο people. την Τρίτη το ξανασυζητούσανε αυτό το θέμα και εννοείται ότι γνωρίζουμε όλοι τα ονόματα των παιδιών και κάθε λεπτομέρεια για το πως ξεκίνησε και τι ακριβώς έγινε. Η αντίρρησή σας είναι επειδή φοβάστε μήπως οι επόμενοι που θα κάνετε μαλακία είστε εσείς και σας την πούνε?

  1. Ανώνυμος
    8 Απριλίου 2010 στις 2:21 μ.μ.

    to provlima den einai an tha kanei kapoios allos malakia kai valoun ta moutra tou edw mesa,alla to oti kalos i kakos gnorizomaste oloi metaksh mas kai den einai wraio na vgenoun ayta se mia selida sto internet.....den ftanei pou oti ginete to syzitaei olo to xwrio gia 2-3 meres stis kafeteries ,prepei na to mathenei kai olos o ypolipos kosmos pou einai as to poume asxetos?......an einai etsi as onomasoun ayth thn selida "village's kotsompolio"....oloi mas enoxloumaste otan mas kotsompoleyoun giati na ginete kai edw mesa...ligh anthrwpia den vlaptei!!!!!

  1. Ανώνυμος
    8 Απριλίου 2010 στις 3:30 μ.μ.

    Διαβάζω το θέμα και τα σχόλια και απορώ!!!
    Πώς μια μικροπαρεξήγηση, η οποία λύθηκε την άλλη κιόλας μέρα, έγινε το θέμα των ημερών? Το θεωρήτε όλοι, και ο village και εσείς που γράφετε τόσο σημαντικό? Κανείς από σας δεν έχει ξεφύγει ποτέ, κανείς δεν ήπιε λίγο παραπάνω, κανείς ποτέ δε μάλωσε και την άλλη μέρα τα ξαναβρήκε? Δηλαδή όλοι εσείς, αντε κι εγώ μαζί είμαστε τόσο καθως πρέπει που το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε από όλο το τριήμερο του Πάσχα είναι ένας μικροκαυγάς? Αυτά συνέβαιναν και θα συμβαίνουν πάντα, ειδικά τέτοιες μέρες που καταναλώνουμε και λίγο αλκοόλ παραπάνω. Και όντως την άλλη μέρα τα συζητούσαμε στις παρέες μας, αλλά τελείωνε εκεί. Ολοι ξέρουμε τα παιδιά που συμετείχαν στην παρεξήγηση, και ξέρουμε πως δε συνηθίζουν να δίνουν αφορμές για φασαρίες. Και φαντάζομαι πως όλοι έχουμε δει και χειρότερα αλλά δεν τα κάναμε... πρωτοσέλιδο!
    Ποιός όμως είναι αυτός που σαν αυτόκλητος Big Brother έχει το δικαίωμα να μας παρακολουθεί, να μας καταγράφει, να στέλνει mail σε blogs, και στο φινάλε να γίνεται ένα ασήμαντο γεγονός θέμα συζήτησης όχι πλέον σε παρέες αλλά στο internet? και γιατί αυτό το γεγονός και άλλα που θα συμβούν στον καθένα από μας να έχουν τη δυνατότητα να τα μαθαίνουν όχι μόνο οι φίλοι ή κάποιοι χωριανοί μας αλλά και οι γονείς μας, οι προιστάμενοι στη δουλειά μας και κάθε άσχετος και μάλιστα με τη φωτό μας αναρτημένη? Γιατί μη μου πείτε πως το μαύρο πλαίσιο έκρυβε τίποτα!!!
    Φίλε Village νομίζω πως στη συγκεκριμένη περίπτωση έκανες λάθος. Πήρες ένα mail από κάποιον, και έκανες μια ανάρτηση, έστω και σαν σημείωση όπως λές, άσχετη με το θέμα. Εβαλες και μια φωτό λες και διαβάζαμε στο ciao για το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου και το άφησες να σχολιάζεται από τα... πάνελ των αναγνωστών σου!!! Δεν καταλαβαίνεις όμως πόσο επικύνδυνο είναι αυτό? Γιατί οδηγούμαστε στο να αρεσκόμαστε να κατασκοπεύουμε το διπλανό μας, να τον ρουφιανεύουμε, και να χαιρόμαστε δημοσιοποιόντας μια λάθος του κίνηση, ίσως για να καλύπτουμε έτσι τα δικά μας λάθη.
    Και ναι φίλε rejected έχω αντίρριση για την ανάρτηση, όχι γιατί φοβάμαι, αλλά γιατί δε γουστάρω καθόλου να προσέχω όταν βγαίνω έξω να διασκεδάσω να μη με φωτογραφήσουν ή βιντεοσκοπήσουν. Δε γουστάρω να ζω στο σπίτι του Big Brother ουτέ θέλω να είμαι καθως πρέπει στη διασκέδασή μου για να μη με δώ την αλλη μέρα στο internet. Αυτό που όλοι επαναστατούμε με τη σκέψη ότι κάποτε θα κάνουν οι κυβερνήσεις, το να παρακολουθούν κάθε μας κίνηση, φτάσαμε να το κάνουμε οι ίδιοι στους άλλους. Αν εσύ νομίζεις ότι έτσι πρέπει να γίνεται τί να σου πω... λυπάμαι. Πρόσεχε μόνο μήπως στην επόμενη ανάρτηση είσαι εσύ ή κάποιος δικός σου άνθρωπος, που απλά έτυχε να βρίσκεται στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή.

    Ευχαριστώ...

  1. Ανώνυμος
    9 Απριλίου 2010 στις 3:02 μ.μ.

    einai tragiko pou asxoloumaste oloi me to village!!einai tragiko to blog kai kala 8a htan ta atoma ayta ta opoia to village ta 8igei na lavoun metra!exei ksefygei teleiws to 8ema!me poio dikaiwma re village 8igeis katastaseis kai atoma???eleos!paidia kini8eitai nomika gia na stamatisei olo ayto...kai ayta ta atoma pou diaxeirizontai aythn thn selida einai gnwsta kai ta kseroume oloi mas!exoun megali proistoria sta bar kai sthn nyxta...................................................asxolei8eitai me thn tapeini zwoula sas kai afiste ton kosmo na kanei oti 8elei ap thn stigmh pou den sas enoxloun stamatiste na sxoliazetai kai meinetai sto mikrokosmo sas!!

  1. Ανώνυμος
    9 Απριλίου 2010 στις 3:05 μ.μ.

    paidia kini8eitai nomika!!

  1. Ανώνυμος
    9 Απριλίου 2010 στις 3:18 μ.μ.

    pessssssssssss ta!

  1. Rejected
    9 Απριλίου 2010 στις 4:06 μ.μ.

    Μαζευτήκατε πάλι γνωστοί και μη εξαιρετέοι και καλείτε σε μηνύσεις άλλους για μπορέσετε εσείς να ικανοποιήσετε το «μίσος» σας προς το blog και να ησυχάσετε τους φόβους σας.
    Δεν είμαι νομικός αλλά πώς ακριβώς θα στηρίξετε την μήνυση? Ποιο όνομα φάνηκε? Τι ακριβώς θίχτηκε? Αν εμένα δεν μου το λέγανε στο People δεν θα ήξερα και δεν θα καταλάβαινα τι έγινε. Μήπως να κάνουν τα παιδιά και μήνυση στο People που φιλοξενεί αυτά τα κουτσομπολιά αλλά και σε μερικά άτομα που το συζήτησαν με διάφορες λεπτομέρειες αλλά και υποθέσεις?
    Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανένα όνομα να θίγετε, όχι μόνο για αυτούς τους δύο τώρα αλλά και παλιότερα σε άλλα θέματα. Αντιθέτως υπήρξαν επώνυμα άτομα που θίξαν καταστάσεις και πρόσωπα και κανένας δεν είπε κουβέντα. Έλεος πια. Μηνύσεις και μαλακίες. Δεν έχετε τίποτε άλλο να κάνετε στην ζωή σας? Τα προβλήματά σας και η προσωπική σας ζωή έχει περιοριστεί στην ψυχολογική υποστήριξη δύο ηλιθίων που ξεπέρασαν τα όρια και στην μήνυση κατά αγνώστου για ένα blog που ούτε ανέφερε τι έγινε?
    Ο δήμαρχος κατέβηκε Αθήνα να διαμαρτυρηθεί ή έχουμε λεφτά για να λύσουμε τα προβλήματά μας κι έτσι ασχολιόμαστε με τους barmen? Δεν έχουμε όλοι ταβέρνες και καφετέριες, ούτε χωράφια για να τα πουλήσουμε και με τρομάζει πολύ το γεγονός ότι και φέτος δεν θα έρθει τουρισμός. Με τρομάζει που και οι ντόπιοι πια δεν έρχονται το χειμώνα. Αφήστε λοιπόν τις μηνύσεις και πείτε καμιά λύση για τα θέματα που μας καίνε. Για τα θέματα εκείνα που μας κάνουν να πουλάμε ότι έχουμε για να βγάλουμε το χειμώνα.

  1. Ανώνυμος
    9 Απριλίου 2010 στις 4:59 μ.μ.

    regected pane pethane!
    oti na nai ki esi!
    oti na nai!

  1. Village's News
    9 Απριλίου 2010 στις 5:27 μ.μ.

    Αγαπητοί αναγνώστες,

    διαβάζουμε τα σχόλιά σας τα οποία είναι αρκετά για ένα τέτοιο θέμα, θα συμφωνήσουμε μαζί σας.
    Ενώ αρχικά μας κατηγορήσατε ότι δεν βάζουμε θέματα για τα προβλήματα του τόπου, βλέπουμε ότι σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχει κανένα σχόλιο.

    Πόσο πια σας ενόχλησε το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα από τα σχόλιά σας φαίνετε ότι περάσατε ώρα διαβάζοντάς τα προηγούμενα σχόλια και γράφωντας τα δικά σας? Κάποιοι μάλιστα όπως ο Rejected και ο ανώνυμος 3:30 γράψανε μεγάλα σχόλια με φιλοσοφικούς στοχασμούς και ανησυχίες. Μάλιστα μας πόνεσε λίγο η σύγκριση του ανώνυμου 3:30 με το Ciao. Μα με το Ciao?

    Άλλοι πάλι ανώνυμοι πρώτα μας κατηγορούν, μας βρίζουν, μας απειλούν με μηνύσεις και μετά "ρίχνουν" και την πληροφορία....
    "Μια παρεξηγηση ήταν" (ανώνυμος 12:07)
    "sto people xtes to apogevma htan apo ta themata pou syzhththhke perissotero" (ανώνυμος 3:31)
    "ta paidia den malosane, milisane kai einai ola mia xara." (ανώνυμος 1:39)
    "Πώς μια μικροπαρεξήγηση, η οποία λύθηκε την άλλη κιόλας μέρα, έγινε το θέμα των ημερών?" (ανώνυμος 3:30)

    Εσείς που μας απειλείται, μας βρίζετε και μας γράφετε εναντίον της σωματικής ακεραιότητας των οικογενειών μας είστε πιο αθώοι? Το ίδιο κάνετε. Εσείς πάλι που συζητάτε τα ονόματά μας, κάνετε υποθέσεις και ρίχνετε χολή για διάφορα άτομα είστε πιο αθώοι?

    Συνένοχοι λοιπόν είμαστε όλοι σε αυτό. Εσείς που μας το είπατε, μα το περιγράψατε και που το συζητήσαμε (γιατί κι εμείς το συζητήσαμε μετά την επιστροφή μας από το ταξίδι) για περισσότερο απο 2 μέρες σε καφέ και bar.

    Μα με το Ciao? με το Ciao? Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε

  1. Ανώνυμος
    9 Απριλίου 2010 στις 9:26 μ.μ.

    eiste geloioi.

    Fusika k o ka8enas mporei na kinh8ei nomika k einai AKRWS fusiologiko..apo thn stigmh pou 8igetai ena proswpo! milame gia katinies...esu rejected dn katalabes poia einai ta paidia??? zoume se mia kleisth koinwnia k dn ftanei auto, na blepoume k tis moures mas se blog?ti htan re??? re pate kala????????

    esu villagenews h8eles na deis kata poso 8a asxolh8oume e?? giati auto les sunexeia...profanws se enoxlei pou dn sxoliazoun kati allo pou 8eteis se anarthsh k eides pws an to gurhseis ala "CIAO" (naiiii Ciao...auto se peira3e tromara sou!) 8a nai k kalutera !


    Rejected psuxologika mallon exeis esu k oxi oi upoloipoi! dn exei na kanei me fobies oute me tpt allo...exei na kanei me to KA8E proswpiko dikaiwma pou exei o KA8ENAS na diafulasei thn akeraiothta tou atomou tou k twn proswpikwn tou.....idiaiterwn stigmwn...estw k adunamias!
    exeis faei k ena kollhma me to People pou phges k gia kafe k ema8es k esu!! geloie....to les k to 3anales....


    Village news xaneis thn ektimhsh tou kosmou...giati ektos k apo auto pou htan O,TI pio geloio 8a mporouses na kaneis...prwtou alla3eis profanws tis ru8miseis sou o ka8enas mporouse na dhmosieusei o,ti sxolio tou kapnisei.......kai 3ereis polu kala se ti odhghse auto.


    Na prosexete oloi sas kai na koitate thn PARTH sas. sebontas ton allon.... giati alliws dn sebeste tn idio sas ton eauto. k th selida pou dhmiourghsate gia tous logous pou thn dhmiourghsate..... ektos an 8elete na mas enhmerwsete k mas gia tn allagh tou Village's new se Village's koutsompolio opws eipe k enas pio panw.

    euxaristwwww

  1. Ανώνυμος
    9 Απριλίου 2010 στις 9:38 μ.μ.

    ???

  1. Ανώνυμος
    9 Απριλίου 2010 στις 11:47 μ.μ.

    Είμαι ο ανώνυμος 3:30 (αν και δεν μ' αρέσει καθόλου το ανώνυμος αλλά αφού έτσι παίζεται το "παιχνίδι" έτσι θα παίξω κι εγώ).
    Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής:
    ΠΟΤΕ δεν έβρισα, απείλησα ή έγραψα κάτι εναντίον κάποιου ή ακόμα χειρότερα της οικογενείας του. Απεναντίας το θεωρώ και λίγο γελοίο "ανώνυμοι" να βρίζουν και να απειλούν "ανωνύμους" με περισσή μαγκιά!
    Επίσης γελοίο θεωρώ να γίνονται μηνύσεις για χαζά κυριολεκτικά θέματα όπως το συγκεκριμένο. Απλά είπα πως δεν μ' αρέσει να αναγκάζομαι να προσέχω κάθε μου κίνηση μη τυχόν και γίνω θέμα σε blogs, youtube, fb κλπ και έθεσα την ανησυχία μου ότι τέτοιου είδους αναρτήσεις μας κάνουν να αρεσκόμαστε να παρακολουθούμε ή και να ρουφιανεύουμε το διπλανό μας.
    Οσο για σένα φίλε rejected, πως θα σου φαίνονταν αν βλέπαμε τη φωτό σου κάπου κι από κάτω σχολιάζαμε πως είσαι ηλίθιος όπως έκανες εσύ εδώ? Ακόμα κι αν δεν αναφέρονταν το όνομά σου δεν θα ξέραμε ότι είσαι εσυ? Θα μας εμπόδιζε ένα μικρό μαύρο πλαίσιο γύρω από τα μάτια σου? Και επειδή γράφεις πως "αν δε σου το λέγανε στο people δεν θα το ήξερες", συμφωνώ μαζί σου. Αλλά το θέμα είναι πως θα το διάβαζες εδώ και θα το μάθαινες, εκεί ακριβώς ήθελα να καταλήξω. Και στο φινάλε αφού θεωρείς πως εμείς που ασχολούμαστε με το θέμα δεν έχουμε τί να κάνουμε στη ζωή μας και δεν ασχολούμαστε με τα σοβαρά προβλήματα, γιατί δεν ξεκινάς εσυ? Γιατί κι εσύ με αυτό το θέμα ασχολήθηκες, δε βλέπω να ασχολείσαι με κάτι άλλο. Μήπως κι εσύ δεν έχεις τι να κάνεις, μήπως τελικά σ' αρέσει αυτού του είδους το κουτσομπολιό και τα λόγια είναι για ξεκάρφωμα? Αν είσαι τόσο σοβαρός και διανοούμενος, ξεκίνα εσύ σχολιάζοντας τα σοβαρά θέματα και ίσως ακολουθήσουμε κι εμείς οι "κουτσομπόληδες".
    Ως αναφορά στο Ciao τί ακριβώς σε πείραξε φίλε village? Δεν ξέρεις πως λειτουργούν αυτού του είδους τα έντυπα? Μαθαίνουν μια "πληροφορία", χωρίς να ξέρουν τί ακριβώς έγινε και χωρίς να επικοινωνήσουν με τους ενδιαφερόμενους τη δημοσιεύουν, βρίσκουν και κάποιες φωτό τους, τις επεξεργάζονται ώστε να είναι οι "αντίπαλοι" πλάτη με πλάτη (μέχρι κι αυτό κάνατε βρε αθεόφοβοι)! βάζουν και μια γραμμή ζικ ζακ στη μέση, και μαύρα πλαίσια στα μάτια για να μη τους αναγνωρίσουμε και καλά, γράφουν και ένα κειμενάκι και έτοιμο το θέμα. Το πιάνουν και την άλλη μέρα διάφοροι άλλοι άσχετοι από τα κανάλια, το σχολιάζουν χωρίς κι αυτοί να έχουν ιδέα για τα γεγονότα και έτσι κυλάει το θέμα ώσπου να ξεχαστεί και να βγει κάποιο άλλο "συνταρακτικό" νέο!!!!
    Συμφωνώ μαζί σας ότι συνένοχοι είμαστε όλοι μας αλλά εσείς διαχειρίζεστε το μέσο συνεπώς και το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης. Αν δεν δημοσιεύετε το κάθε κουτσομπολιό που σας στέλνει κάποιος, και δεν ασχολείστε μ' αυτά, τότε κάποια στιγμή θα βαρεθεί αυτός να σας τα στέλνει. Αν όμως τα δημοσιεύετε, τότε θα βρεθούν πολλοί wannabe ντετέκτιβς με τα κινητά ανά χείρας να μας κατασκοπεύουν, φωτογραφίζουν, βιντεοσκοπούν και μας βλέπω όλους ήρωες του Orwell. Και μη το θεωρήσετε τραβηγμένο αυτό, ήδη γίνεται όταν κυκλοφορεί κάποιος πιο γνωστός από εμάς τους "κοινούς θνητούς". Μη γίνουμε στα καλά καθούμενα όλοι μας "διάσημοι", φτάνουν αυτοί που έχουμε!!!
    Τέλος να πω και ένα μπράβο στα παιδιά που αφορά το θέμα και απ' ότι φαίνεται δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τις ανούσιες συζητήσεις μας παρά μας άφησαν να αναλωνόμαστε εμείς μ' αυτές.

    Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.

  1. Ανώνυμος
    11 Απριλίου 2010 στις 11:43 μ.μ.

    einai tragiko olo ayto pragmatika.....symfwnw me to sxolio 9.26....ap thn stigmh pou vgainoun onomata oxi apla onomata akoma kai proswpa deixnei to village ennoeitai oti prepei na ginei kati m ayto eleos...mexri pou 8a ftasei??asxoleisou me ta shmantika provlimata pou yparxoun sto "topo mas"(se eisagwgika opws vlepeis village)giati ap oti fainetai kalytero eisai ston kitrinismo para sta shmantika provlimata!!

  1. Ανώνυμος
    13 Απριλίου 2010 στις 5:58 μ.μ.

    Χθες μαλλιοτραβηχτήκανε ο Ευλάμπιος της κυρά-Παναγιώτας που μένει δίπλα στης Μαρίας της Κουτσέγκλως με τον Διαμαντή τον Κοκορετσά, τον ανηψιό του Μένιου του Μουλαρά που τα είχε χρόνια με τη Χρυσούλα από το Βαγιοχώρι..... Ακόμα δεν το γράψατε;;; Ήδη το ξέρει το μισό χωριό... Αναρτήστε τις φωτογραφίες γρήγορα...Πώς και σας ξέφυγε αυτό;;;

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share