Σε έξι μήνες αναμένεται να διεξαχθούν οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και ήδη αρκετοί υποψήφιοι έδειξαν τις προθέσεις τους για τη δημαρχία.

Οι μέχρι στιγμής υποψήφιοι δήμαρχοι ανακοινώνονται παρακάτω.

Σε λίγες μέρες θα ενημερώθείτε και για τις υποψηφιότητες των δημοτικών συμβούλων.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

Δήμος Λαγκαδά
(Λαγκαδά, Λαχανά, Ασσήρου, Σοχού, Καλλινδοίων, Κορωνείας, Βερτίσκου)

Γιάννης Καραγιάννης (νυν δήμαρχος)

Γιάννης Αναστασιάδης (δημοτικός σύμβουλος)

Γιάννης Ράβναλης (δήμαρχος Ασσήρου)














Δήμος Βόλβης
(Αγίου Γεωργίου, Μαδύτου, Αρεθούσας, Απολλωνίας, Ρεντίνας, Εγνατίας)

Δημήτρης Γαλαμάτης (πρώην βουλευτής ΝΔ)

Πόπη Καλαϊτζή (επαρχος Λαγκαδα)









Επίσης ο πρώην δήμαρχος Ρεντίνας, Γιώργος Στοΐτσας, κλιμακώνει τις περιοδείες του στα χωριά του νέου δήμου Βόλβης, όπου ανοιχτό έχει αφήσει το ενδεχόμενο να κατέβει στις εκλογές ο νυν δήμαρχος Αγίου Γεωργίου, Αγγελος Φραντζής.













Δήμος Ωραιοκάστρου
(Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας, Καλλιθέας)

Συνωστισμός Νεοδημοκρατών δημάρχων:

Νικόλαος Μπάτος (δήμαρχος Ωραιοκάστρου),


Δημήτρης Σαραμάνδος (δήμαρχος Καλλιθέας),

Αστέριος Γαβότσης (δήμαρχος Μυγδονίας)

Εκδήλωσαν όλοι την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι. Ακούγεται επίσης το όνομα του Τάσου Πολυχρονίδη (πρώην υποψ. Δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος).


http://lagadas.net/index.php?act=viewProd&productId=142

date Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

9 χωριατάκια to “Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι της Επαρχίας Λαγκαδά”

  1. Ανώνυμος
    5 Ιουνίου 2010 στις 3:42 μ.μ.

    Πως μπορεί να είναι υποψήφιος Δήμαρχος ο Γιώργος Στοίτσας ενώ του έγινε καταλογισμός 450.οοο,οο ευρώ τα οποία ΧΡΩΣΤΑΕΙ και είναι κατηγορούμενος για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ;
    Ο Δήμαρχος Βόλβης πρέπει να είναι δοκιμασμένος, μορφωμένος και πάνω από όλα ΕΝΤΙΜΟΣ.

  1. Ανώνυμος
    5 Ιουνίου 2010 στις 8:13 μ.μ.

    Pote egine ayto re paidia? Emeis giati den to kseroume? Re megale etsi pou ta Les tha eprepe na einai fylaki. Mipos Les mpourdes? Mipos eisai me kanenan allo apo allo xwrio? Telika tosous exthrous exei aytos o stavros? O pio xamogelastos dimarxos einai o giorgos o pio filikos. Diladi ti thelete enan dimarxo pou na dernei tous xwrikous? Siga re xalarwste ligo.

  1. Ανώνυμος
    6 Ιουνίου 2010 στις 1:24 μ.μ.

    Δεν έχουν τον Θεό τους…

    Η Λούκα Κατσέλη διόρισε υπόδικο golden boy

    Η υπουργός Οικονομίας επέλεξε για γενικό επίτροπο της χώρας μας στην EXPO 2010 στη Σαγκάη τον Αγαμέμνονα Κολιάτσο, ο οποίος κατηγορείται για απάτη και υπεξα­ί­ρεση χρηματικού ποσού

    Ενας οικονομολόγος πρώην χρηματιστής και νυν υπόδικος που κατηγορείται σήμερα για απάτη κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος ορίσθηκε προ μηνών από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας για τη θέση του γενικού επιτρόπου της χώρας μας στην παγκόσμια έκθεση EXPO 2010 στη Σαγκάη.

    Οσο απίστευτο και αν ακούγεται, η κυβέρνηση επέλεξε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση, που πραγματοποιείται στην Κίνα και θα διαρκέσει έξι μήνες, ένα πρόσωπο το οποίο βαραίνουν κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις και στο οποίο είχε επιβληθεί μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον περιοριστικός όρος απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
    Συγκεκριμένα, με απόφαση της υπουργού Οικονομίας, Λούκας Κατσέλη, που εκδόθηκε στις 18 Ιανουαρίου του 2010 αναφέρεται ότι «ορίζουμε ως Γενικό Επίτροπο της χώρας μας στην εν λόγω έκθεση EXPO 2010 τον κ. Αγαμέμνονα Κολιάτσο του Ελευθερίου, διδάκτορα Οικονομικών (PhD)».

    Πρώην πρόεδρος της Ατταλος Χρηματιστηριακή ο Αγαμέμνονας Κολιάτσος εμπλέκεται με τον επιχειρηματία Θωμά Λαναρά σε υπόθεση απάτης και υπεξαίρεσης χρηματικού ποσού, η οποία μάλιστα εκδικάζεται αύριο με απόφαση του Αρείου Πάγου (αμετάκλητο βούλευμα) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

    Ο πρώην χρηματιστής και νυν γενικός επίτροπος για τη χώρα μας στη διεθνή έκθεση EXPO 2010 θα καθίσει μαζί με τον Θωμά Λαναρά στο εδώλιο του κατηγορουμένου αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της απάτης σε βαθμό κακουργήματος, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Ζαφείρης Λαναράς, εξάδελφος του γνωστού βιομηχάνου κλωστοϋφαντουργίας.
    (και άλλα πολλά....)

    Τα υπόλοιπα στο ΕΘΝΟΣ, 6/6/2010

  1. Ανώνυμος
    6 Ιουνίου 2010 στις 2:28 μ.μ.

    iparhi pio dokimasmenos ap ton giorgo??? afta ta lamogia ine kalitera diladi? o giorgos pano ap ola eine anthropos k an o giorgos htan kleftis aftoi einai epaggelmaties kleftes ta lamogia pou ehoun kani gketo se olo to stayro oi akalimeristoi oloi!!!!!!

  1. BigBOSS
    6 Ιουνίου 2010 στις 8:09 μ.μ.

    δηλαδή, και γενικά μιλώ, ο κλέφτης είναι καλύτερος από τον επαγγελματία κλέφτη, εκεί φτάσαμε; Επίσης είδαμε την πρόοδο του Σταυρού τα τελευταία χρόνια....

  1. Ανώνυμος
    7 Ιουνίου 2010 στις 1:07 π.μ.

    υπομονη σε λιγους μηνες δημαρχος θα ειναι ο ΦΡΑΝΤΖΗΣ

  1. Ανώνυμος
    7 Ιουνίου 2010 στις 1:35 π.μ.

    http://kostasxan.blogspot.com/2010/06/blog-post_1330.html

  1. Ανώνυμος
    7 Ιουνίου 2010 στις 8:18 π.μ.

    Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερα είναι τα ακίνητα – φιλέτα, που απόκτησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος ή οι στενοί συγγενείς του κατά την πολιτική του σταδιοδρομία και τα οποία βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ. Οι μέχρι στιγμής έρευνες αποκαλύπτουν έναν "χορό" εκατομμυρίων με αγοραπωλησίες ακινήτων, εμπλοκή εταιρείών offshore και επενδυτικές δραστηριότητες.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα όσον αφορά τα ακίνητα, μιλάμε – πέραν του πανάκριβου ακινήτου (εκτιμάται στα 6,5 εκ.) της Διονυσίου Αρεοπαγίτου ιδιοκτησίας της συζύγου του – για: Ακίνητο αξίας 1,5 εκ. ευρώ που αγόρασε ο κ. Τσοχατζόπουλος για την πρώην σύζυγό του στο Παλαιό Ψυχικό, δύο διαμερίσματα συνολικής αξίας 380.000 ευρώ στην οδό Κομνά Τράκα στο Πεδίον του Άρεως, το σημερινής αξίας 700.000 ευρώ διαμέρισμα της οδού Νίκης στη Θεσσαλονίκη - ανήκει στην κόρη του-, αλλά και η αξίας 350.000 ευρώ εξοχική κατοικία στον Κόρφο Κορινθίας. Αν σε αυτά τα ακίνητα προστεθεί και το πρώτο του σπίτι στο Χαλάνδρι, η συνολική του ακίνητη - σύμφωνα με την εφημερίδα - περιουσία αποτιμάται στα 10 εκατομμύρια ευρώ!

    http://www.youtube.com/watch?v=zw1bRbCQeNU&feature=player_embedded

  1. Ανώνυμος
    8 Ιουνίου 2010 στις 9:13 π.μ.

    ΔΩΣΕ ΧΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΖΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

    Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Ιουνίου 8, 2010

    ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ – ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ!

    Είναι δικό σου λάθος η «οικονομική κρίση» του καπιταλισμού;

    ΟΧΙ – Ζητάνε όμως να βγάλεις το φίδι από την τρύπα με νέους φόρους, που θα πληρώσεις ΕΣΥ για να ξεχρεώσει η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.


    Σε ρώτησε κανείς αν θέλεις τους λαθρομετανάστες;

    ΟΧΙ – Και όμως σου έχουν φέρει εκατομμύρια και να σου φέρουν και άλλους! Σύμφωνα με την Ε.Ε., στην Ελλάδα του 2014 θα υπάρχουν τουλάχιστον 4.000.000 λαθρομετανάστες!

    Πιστεύεις ότι τα κόμματα και οι πολιτικάντηδες σε εκπροσωπούν;

    ΟΧΙ – Είναι πολύ απασχολημένοι με τα δικά τους «προβλήματα» όπως τις ΜΙΖΕΣ, την ΔΙΑΦΘΟΡΑ και κάθε είδους ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ενάντια στον Ελληνικό λαό.

    Πιστεύεις κι εσύ πως πρέπει να τελειώνουμε με την ΔΙΑΚΤΑΤΟΡΙΑ των ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ;

    ΝΑΙ – Τότε για σένα υπάρχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! • για να κερδίσουμε την Πατρίδα μας ξανά • για να τιμωρήσουμε τους νεκροθάφτες της ζωής μας

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share