Καλημέρα σε όλους σας.


Ονομάζομαι Σοφία και ο Strymonikos Online είναι μια Τουριστική πύλη για την περιοχή του Στρυμονικού κόλπου, η οποία είναι στον αέρα απο το 2005!!!

Ήταν μια πρωτοβουλία που είχαμε αναλάβει απο κοινού με τον Νικόλα για την προβολή του κόλπου.

Ο Τουριστικός Οδηγός ήταν το πρώτο βήμα και ακολούθησαν η Ηλεκτρονική εφημερίδα πριν ακριβώς ένα χρόνο (04-10-08) και ο Οδηγός Αγοράς.

Ο Strymonikos Online αποτελεί την επαγγελματική μου πια ενασχόληση και δεν έχει ουδεμία σχέση με τα blog που εμφανίστηκαν το τελευταίο τρίμηνο και φυσικά με την επίσημη σελίδα του Δήμου Ρεντίνας, όπου Υπεύθυνος καταχώρησης στοιχείων της ιστοσελίδας είναι ο κ. Τριανταφύλλης Απόστολος, όπως σε αυτήν αναγράφεται.

Εμείς :

1)Προβάλουμε την περιοχή από το 2005
2)Αρθρογραφούμε για ότι συμβαίνει και έχει να κάνει με την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου
3)Υπογράφουμε όλα μας τα άρθρα (Νικόλας - Σοφία)
4)Διαφημίζουμε επαγγελματίες
5)Προωθούμαι τους επαγγελματίες μας σε μεγάλα portal
6)Οργανώνουμε δράσεις με τα σχολεία και τους τοπικούς φορείς
7)Στηρίζουμε τις δράσεις όλων ως Χορηγός Επικοινωνίας
8)και έχουμε πάνω απο 1.500.000 χτυπήματα για φέτος τα οποία δεν τα διαφημίζουμε

ΔΕΝ αρθρογραφούμε σε καμία άλλη σελίδα ούτε κάνουμε αναρτήσεις σε blog.

Η παραπάνω τοποθέτηση αποτελεί επίσημη απάντηση σε όλους αυτούς που θεωρήσανε ότι ο Strymonikos Online έχει κάποια ανάμειξη με άλλα site ή blog.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας
Strymonikos Online
http://www.strymonikos.net
Τάζογλου Σοφία
6932242277
2397026950


date Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

7 χωριατάκια to “Τάζογλου Σοφία είπε...”

  1. Village's News
    8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 π.μ.

    Μας ζητήθηκε από την κα. Τάζογλου να αναρτήσουμε την παραπάνω απάντησή της σε όσους ψάχνοντας να βρουν την ταυτότητα μας υπονόησαν ότι ίσως να είναι η ίδια.

    Δεν υποτιμήσαμε ποτέ μέσα από το blog μας την δουλειά και τον κόπο της κα. Τάζογλου. Αντιθέτως χρησιμοποιήσαμε συχνά ειδήσεις που είχε αναρτήσει ο Strymonikos Online. Η φιλοσοφία του blog μας ωστόσο διαφέρει πολύ από αυτήν του συγκεκριμένου site.

    Θεωρούμε ότι η κα. Τάζογλου στις αριθμημένες ενέργειες του site της λανθασμένα αναφέρει το 8ο διότι μπορεί να θεωρηθεί είτε ως έμμεση διαφήμιση, άρα αυτοαναιρείται, είτε ως ειρωνεία προς εμάς.
    Εμείς έχουμε αναρτήσει 2 φορές έως τώρα τα χτυπήματα στο blog μας γιατί χαιρόμαστε για αυτά. Δεν το χρησιμοποιούμαι για επαγγελματικούς σκοπούς και συνεπώς μπορούμε να αναρτούμε πράγματα που εμάς μας ικανοποιούν χωρίς να φοβόμαστε μήπως χαλάσει κάποια επαγγελματική μας σχέση με κάποιον επιχειρηματία, αφού δεν υπάρχουν τέτοιες.


    Καλή συνέχεια σε όλους.
    Με εκτίμηση

    Village’s News

  1. Ανώνυμος
    8 Οκτωβρίου 2009 στις 9:10 μ.μ.

    kamia sxesi me to thema alla tha ithela na matho poia pedia grafoun to site afto ...etsi apla apo periergia

  1. Villages News
    8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:58 μ.μ.

    Ποιό site αγαπητέ ανώνυμε 9:10? Μιλάς για το Village's News? Δεν σου έχει πει η μαμά σου ότι η περιέργεια έφαγε την γάτα?

  1. Ανώνυμος
    9 Οκτωβρίου 2009 στις 1:44 μ.μ.

    kalimera .. nai milao gia to village news. den perimena to stilaki afto ( eironiko ) einai toso kako na peite ta onomata sas ? kanete kati kalo kai mou arese kai mpaino kathe mera ..poios o logos na mi xeroume poioi to kanoun afto olo ? perimeno mia apantisi pio sovari afti ti fora ..

  1. Village's News
    9 Οκτωβρίου 2009 στις 2:14 μ.μ.

    Αγαπητέ Ανώνυμε,

    Δεν ήταν ειρωνικό το σχόλιο αλλά χιουμοριστικό. Έχει ειπωθεί και ξαναειπωθεί ο λόγος για τον οποίο διαλέξαμε την ανωνυμία. Να σε ευχαριστήσουμε που είσαι τόσο συχνός αναγνώστης μας και για το ότι σου αρέσει το blog μας και να σου εξηγήσουμε λοιπόν ότι διαλέξαμε την ανωνυμία γιατί θέλαμε να γράφουμε για θέματα που μας απασχολούν εμάς και συμπολίτες μας που μας στέλνουν μηνύματα στο facebook και στο email, χωρίς αυτές οι αναρτήσεις να στιγματίζονται από κάποιο πρόσωπο και ότι αυτό σημαίνει. Είμαστε άτομα με διαφορετικές πεποιθήσεις, διαφορετικό τρόπο ζωής και διαφορετικά επαγγέλματα και συνεπώς θέλαμε με την ανωνυμία αυτήν να κρατήσουμε τις ισορροπίες και μία κοινή γραμμή με την οποία πλησιάζουμε τα θέματα. Σαν να είμαστε ένας κάτοικος Σταυρού. Οι αναρτήσεις μας δεν έχουν πάντα την δική μας άποψη αλλά θέτουμε θέματα προς συζήτηση ώστε να ακουστούν όλες οι απόψεις.

  1. Ανώνυμος
    15 Οκτωβρίου 2009 στις 12:45 π.μ.

    ouf epitelous eftasa se ena topic pou pantreyei to strymonikos online me to village
    kala lene h sofia sto strymoniko o nikolas sto village
    loipon file village ekana apopse kapou 30 nea post - sxolia
    an eos tis 16 oktobriou oi episkepseis sou den einai pano apo +3000 se diabazoun ligotera apo 100 atoma afou gia kathe arthro pou diabazei kapoios prosthetei kai hit hick!!
    ante geia

  1. Villages News
    15 Οκτωβρίου 2009 στις 2:47 π.μ.

    Αγαπητέ ανώνυμε 12:45

    ο αριθμός των ατόμων που μας διαβάζει είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αριθμό που γράφει το counter και αυτό το βλέπουμε καθημερινά γιατί κυκλοφορούμε κι εμείς στα internet cafe όπου μαζεύονται παρέες γύρω από υπολογιστές και διαβάζουν το blog μας. έτσι είτε ανεβούν τα hits όσο λες είτε όχι εμείς δεν έχουμε τέτοιο άγχος.

    Όσον αφορά την κα. Τάζογλου και τον κ. Νικόλα (αγνώστων σε εμάς λοιπών στοιχείων) φαίνετε ότι έχεις κάποιο προσωπικό θέμα μαζί τους για να επιμένεις ότι το blog μας και το site τους συνδέονται με κάποιον τρόπο. Μάλλον θα χρειαστεί να το λύσεις μαζί τους.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share