Εδώ και λίγες ώρες εκπέμπει από την συχνότητα του "b" (44 vhf) στη Θεσσαλονίκη μια έκδοση του ΜΤV με την προσθήκη του plus (+).

Υπήρχαν οι φήμες στη πόλη στους γνωρίζοντες ότι ο Βίκτωρας Ρέστης έψαχνε συχνότητα ώστε να στεγάσει και στη Βόρειο Ελλάδα το MTV και φαίνετε ότι τη βρήκε μέσω του "b" που διαθέτει άδεια περιφερειακής εμβέλειας αλλά και άδεια ψηφιακής μετάδοσης.


Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι το "b" δέχεται ισχυρές παρεμβολές από την αναμετάδοση της ΤV100, κάτι που αναμένετε να εκλείψει με την έναρξη της Digea στη Θεσσαλονίκη μέσα στον Νοέμβριο και την ταυτόχρονη κατάργηση του κέντρου εκπομπής αναλογικής λήψης από Φιλίππειο (απ' όπου εκπέμπει και η αναμετάδοση της ΤV100).

Ένα δεύτερο πρόβλημα για τον Ρέστη ήταν και η άδεια που είχε πάρει, περιφερειακής εμβέλειας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκπέμψει πανελλαδικά. Φαίνετε να λύνετε κι αυτό με την προσθήκη του plus (+) στο λογότυπο του ΜΤV Θεσσαλονίκης και με το ελαφρώς παραλλαγμένο πρόγραμμα που (θα) εκπέμψει για Θεσσαλονίκη.


http://ataktwserrimmena.blogspot.com/2009/10/mtv.html
Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο απο το facebook
Δημήτρη


date Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

1 χωριατάκια to “MTV και στην Θεσσαλονίκη!”

  1. Ανώνυμος
    24 Οκτωβρίου 2009 στις 9:04 μ.μ.

    kairos htan na r8ei k sthn thessalonki! vevaia einai xalia to shma ths syxnothtas tou prwhn "b",oute se merikes perioxes tou kentrou den pianei kala kala!elpizw na lu8ei syntoma to provlima

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share