Η ελευθερία του λόγου είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα του ανθρώπινου είδους

Πλήρης  στοίχιση Τις τελευταίες μέρες γίναμε και γίνατε μάρτυρες μιας επίθεσης εναντίον μας ενός ή όπως υποστηρίζει ο συγκεκριμένος ανώνυμος, περισσοτέρων ατόμων.

Λυπούμαστε πολύ που μας αναγκάζει η παράνοια του ατόμου αυτού να βάλουμε έλεγχο στα σχόλια.

Ο έλεγχος αυτός δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν θα δημοσιοποιούνται τα σχόλια που εκφράζουν αντίθετη άποψη από την δική μας.

Δεν θα δημοσιοποιούνται τα σχόλια αυτά τα οποία δεν έχουν τίποτε άλλο στο περιεχόμενό τους παρά βρισιές.


Ο άνθρωπος αυτό είναι εμφανές ότι έχει μια εμμονή, θεωρεί ότι έχουμε κάνει κάποιο κακό στην οικογένειά του και μάλιστα παλιότερα όπως αφήνει να εννοηθεί. Την μια δεν μας γνωρίζει, την άλλη μας γνωρίζει, μας έχουν πέσει τα μαλλιά, γυρνάμε στο λιμάνι κι άλλες περιγραφές που μας προκαλούν γέλιο αλλά έχουν κουράσει. Δεν μας γνωρίζει και δεν τον γνωρίζουμε. Δεν ξέρουμε ποιόν εννοεί με τις περιγραφές του και μας στεναχωρεί το παραλήρημα του.

Θα θέλαμε να μάθουμε και την δική σας γνώμη για αυτήν μας την απόφαση και το θέμα που προέκυψε με αυτό το άτομο και τις απειλές του για δημοσιοποίηση φωτογραφιών αλλά και τις περιγραφές κάποιου ατόμου!

Δεν αλλάζει τίποτα λοιπόν παρά θα παρουσιάζετε ίσως μια μικρή καθυστέρηση στην δημοσιοποίηση των σχολίων σας.

Περιμένουμε λοιπόν όπως και πριν τα σχόλιά σας για τα θέματα που αναρτούμε και ελπίζουμε σε συζητήσεις και σχολιασμούς με μεγαλύτερη ωριμότητα.


Σας ευχαριστούμε πολύ


Με εκτίμηση

Village’s News


date Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

4 χωριατάκια to “Αναθεώρηση σχολίων!”

  1. Ανώνυμος
    18 Μαρτίου 2010 στις 11:00 μ.μ.

    tha eprepe o kathenas na bori na grafi oti theli. afto ine to sosto.

  1. ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
    19 Μαρτίου 2010 στις 12:23 π.μ.

    ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΕΣ ΛΟΓΟΥ ΥΒΡΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ.ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ.ΑΣ ΨΗΛΑΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΥΣΙΩΔΗ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ, ΤΟΝ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.

  1. Ανώνυμος
    19 Μαρτίου 2010 στις 12:54 π.μ.

    Συμφωνώ Σας το ειχα προτίνει. D.M

  1. Village's News
    19 Μαρτίου 2010 στις 1:07 π.μ.

    Για να το κάνουμε αυτό Ηράκλειτε θα πρέπει να υπάρχει η στοιχειώδη παιδεία και όπως φάνηκε κάποιοι ξεπερνώντας κάθε όριο και φτάνωντας στα όρια της παράνοιας και της γελοιότητας δεν την έχουν.

    Μας στεναχωρεί που πρέπει να φιλτράρουμε τα σχόλια αλλά θα καταλάβαίνατε όλοι τον λόγο αν μπορούσατε να διαβάσετε τα σχόλια αυτού του ανθρώπου, την παράνοια στην οποία έχει φτάσει, τις απειλές και τις βρισιές.

    Κρίμα

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share