Την άμεση παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης προκάλεσε η ενέργεια της εκπομπής ''Ράδιο Αρβύλα'' να προβάλλει χθες (3/3) βράδυ αποσπάσματα από το ροζ video της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Το ΕΣΡ καλεί τον Ant1 και τους... Αρβύλα σε απολογία...

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του πρόβαλλαν χθες μετά τα μεσάνυχτα κάποια πλάνα από το καυτό dvd της Τζούλιας, σχολιάζοντάς τα με το γνωστό καυστικό τους χιούμορ.

Φαίνεται όμως ότι τα μέλη του ΕΣΡ δε γέλασαν καθόλου και εγκαλούν τον Ant1 για προσβολή της αξιοπρέπειας του ανθρώπου και της γυναικείας υπόστασης, καθώς και για υποβάθμιση της ποιότητας του προγράμματος.

Σε περιπέτειες έβαλε πάλι το Κανάλι του Αμαρουσίου ο Κανάκης, αλλά κοιτάζοντας τα νούμερα τηλεθέασης ίσως και να μην στενοχωριούνται τόσο πολύ στον Ant1.

Για να δούμε τώρα τι θα πουν σήμερα στην εκπομπή τους οι Ράδιο Αρβύλα; Πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν καταλάβαμε... Αυτή η προσβολή της γυναικείας υπόστασης έγινε από τον Αντώνη, που το μετέδωσε, ή από την Τζούλια, που το... ερμήνευσε;

http://trelokouneli.blogspot.com


date Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

0 χωριατάκια to “Προσβολή της γυναικείας υπόστασης?”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share