Γράφει το e-aftodiοikisi.gr: “Μέσα στον Μάιο ψηφίζεται ο Καλλικράτης, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ της ΚΕΔΚΕ. Όπως σημείωσε οι δήμοι θα είναι περίπου 370 καθως οι μεγάλοι δεν θα “πειραχθούν” και η χρηματοδότηση του προγράμματος θα γίνει από τον ΦΠΑ και άλλους φόρους.

Όσον αφορά τις αρμοδιότητες, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι οι δήμοι θα ενισχυθούν με αρμοδιότητες που σχετίζονται κυρίως με την εξυπηρέτηση του πολίτη ή έχουν κοινωνικό χαρακτήρα και ασκούνται από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις. Οι νέες περιφέρειες θα έχουν κυρίως αναπτυξιακό ρόλο.

• αρμοδιότητες υγείας

• πολεοδομικές αρμοδιότητες

• πολιτικές πρόνοιας

• προγράμματα δημόσιας υγιεινής

• αρμοδιότητες παιδείας

• αρμοδιότητες εμπορίου.

• αρμοδιότητες ανάπτυξης. έργα υποδομών, αγροτική οδοποιία

• αρμοδιότητες μεταφορών

Οι αρμοδιότητες αυτές θα συνοδεύονται από τους αντίστοιχους πόρους ενώ για τη χρηματοδότηση του προγράμματος θα χρησιμοποιηθούν οι “Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι” (ΚΑΠ), ενισχυμένοι από φόρους φυσικών και νομικών προσώπων, ακίνητης περιουσίας και ΦΠΑ.

Τέλος ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι δεν πρόκειται να πειραχθούν τα δικαιώματα των εργαζομένων ανεξάρτητα από τη μεταβολή στην εργασιακή τους σχέση.

http://www.newsblog.gr


date Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

5 χωριατάκια to ““Το Μάϊο ψηφίζεται ο Καλλικράτης””

  1. Ανώνυμος
    17 Μαρτίου 2010 στις 6:54 μ.μ.

    Μωρή Λουλού λουγκρίτσα, villagays είσαι και ψευτράκος ε; δεν ξέρω δεν είδα ε; ...''μας φαίνεται λίγο περίεργο το γεγονός ότι πρόσφατα προσπαθείς να ξεχάσεις''....
    Καλά βρε ηλίθιε γιατί γράφεις και απαντάς ο ίδιος; Από τότε που σε ξεμπροστιάσανε και μάθανε όλοι στο χωριό ότι είσαι μια λούγκρα και τίποτε παραπάνω, τα έχεις χάσει. Γράφεις, απαντάς, λες ψεματάκια, ξεχνάς τι έγραψες, τα έχεις χάσει ε; προσπαθείς να ξεχάσεις τον πόνο σου;
    Λοιπόν λούγκρα, σήμερα στο δημαρχείο λέγανε για σένα, μάθαμε για τότε που γούσταρες εκείνον τον υδραυλικό από τον Δήμο και εκείνος δεν σου έδινε καμία σημασία. Σου γυρνούσε την πλάτη, έκανε πως δεν σε έβλεπε ο κακούργος, ο αγριάνθρωπος. Ούτε ένα χάδι, ούτε ένα φιλάκι, τίποτα... Εκείνος δεν ανταποκρινόταν... Τότε ήταν που τα 'ριξες στον ηλεκτρολόγο του Δήμου, για να τον κάνεις να ζηλέψει, ξέρεις, ο υδραυλικός, αλλά είσαι τόσο χάλια, που και αυτός σου γύρισε την πλάτη, σε έφτυσε και μάλιστα το είπε και στους άλλους ότι του ρίχτηκες. Αυτό δεν το άντεξες, έσκισες τα ρούχα σου, άρχισες λοιπόν τα βράδια να γυρνάς μόνος σου και να ανοίγεις τα ντουλαπάκια με τις μπρίζες, για 'να τον στείλεις στον εισαγγελέα, ήθελες να τον δεις στην φυλακή να υποφέρει, να πληρώσει για αυτό που σου 'κανε το κοπρόσκυλο... Δεν σου έδινε κανένας σημασία και εσύ μια λούγκρα, με ένα τόσο δυνατό blog με τόσο μεγάλη δύναμη που μπορείς να τσακίσεις όλους όσους σε πληγώνουν και αρνούνται να σε ξεσκίσουνε, να υποφέρεις τόσο; Τόσοι εκεί πάνω στον Δήμο εργαζόμενοι και κανένας ... κανένας δεν σου έδινε σημασία.
    Μα πως να δώσουν σημασία σε έναν gay που έχει χάσει τα μαλιά του τόσο νωρίς; σε μια παλιοαδερφή σαν εσένα;
    Σκέφτηκες καθόλου πως μπορεί να γνωριζόμαστε λουγκρίτσα; Μπορεί να είμαι κάποιος ή κάποια που έκανες κακό στην οικογένειά μου και εγώ και οι φίλοι μου σε φανταζόμαστε πως θα κάνεις όταν κάποια στιγμή μάθουμε το γλυκό σου ονοματάκι. Ωραίο το παραμυθάκι σου πως είσαστε πολλοί, αλλά πάαααειιιιιιιιιι. Μια λούγκρα είσαι ξεφωνημένη που έχεις κάνει κακό σε εμένα και την οικογένειά μου ΜΑΛΑΚΑ. Υπάρχουν πολλοί που ζουν για την στιγμή που θα σε ξεβρακώσουν στην πλατεία εκεί μπροστά στο ηρώο, ξέρεις εσύ... Αν... λέω αν... όπως λες κυκλοφορείς στο χωριό, θα το έχεις ακούσει. Πάρε και πολλές μπανάνες μαζί σου λούγκρα θα σου χρειαστούν. Έμαθα πως κυκλοφορεί και μπουγάτσα με γεύση μπανάνα.*) Τρύπιε. Άντε τώρα ξεκίνα την ψυχολογική σου προσέγγιση μαλάκα!!!!!

  1. Village's News
    17 Μαρτίου 2010 στις 8:51 μ.μ.

    Αγαπητέ ανώνυμε 6:54,

    νομίζεις πραγματικά ότι αξίζεις να ασχοληθούμε με την ψυχολογική σου κατάσταση?
    Για να γνωρίζεις τόσο για τον Δήμο μάλλον εκεί μέσα γυρνάς, εμείς δεν γυρνάμε στους διαδρόμους του Δήμου. Αν πάλι δουλεύεις εκεί μέσα εγώ δεν σε πληρώνω για να αφήνεις σχόλια σε blogs οπότε μάλλον θα πρέπει εκεί μέσα να μπει λίγο τάξη.

    Λες να γνωριζόμαστε? τόσο καιρό που σε ρωτάω εγώ εσύ το αρνήσαι. Τώρα ρωτάς εσύ εμένα? ;)

  1. Ανώνυμος
    17 Μαρτίου 2010 στις 11:13 μ.μ.

    otan matheftei poios einai anwnume twn 6:54 xwris na mou exei kanei tpt emena alla mono k mono gt exei kanei se allous k einai k alazonas k eirwnas tha euxaristithw polu na ton spasw sto ksulo...einai gnwsth pleon h paroimia ama deis na varane pousth vara k esu k as mhn ksereis gt!...ase pou gemisame apo da 'ftous

  1. ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
    18 Μαρτίου 2010 στις 1:16 π.μ.

    ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΣΟ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ(ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ).
    Η ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ (ΜΟΝΤΑΙΝ).
    ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΘΑΔΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ (ΖΑΛΕΥΚΟΣ).

  1. Village's News
    18 Μαρτίου 2010 στις 1:34 π.μ.

    Γελοία χωριατάκια,

    δεν είμαστε είρωνες και αλλαζόνες, είμαστε κάθε ένας από εμάς, πιο έξυπνοι από εσάς. Το ότι δεν μπορείται να απαντήσετε είναι δικιά σας αδυναμία όχι δικιά μας ειρωνία.

    Ξεβρακωθείτε μόνοι σας μπροστά στο ηρώον και παίξτε με τις μπανάνες σας. Εσείς φαίνετε να το έχετε μεγαλύτερη ανάγκη για να το επαναλμβάνεται συνέχεια.

    Καλή διασκέδαση!

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share