Κάθε Σάββατο 19:00 - 20:30 θα πραγματοποιούνται οι πρόβες της χορωδίας στο πνευματικό κέντρο Σταυρού με μαέστρο τη Μαρία Κουβακλή.


Όσες κοπέλες - κυρίες από 1η Γυμνασίου και πάνω επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν.


Μαρία Κουβακλή

- Καθηγήτρια μουσικής

- Πτυχιούχος πιάνου
- Πτυχιούχος ανώτερων θεωρητικών
- Διπλωματούχος μονωδίας




...σε κάθε πρόβα βλέπουμε καινούρια άτομα με ωραίες φωνές και όρεξη για δουλειά!!!


Αυτό είναι πολύ ευχάριστο και μακάρι να συνεχίσει να πηγαίνει εξίσου καλά η χορωδία!!!


Όσες κοπέλες επιθυμούν, θα ήταν χαρά μας να σας έχουμε στη χορωδία :o).


Οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις είναι κάτι παραπάνω απο ενθαρρυντικές!!!


Ακόμη το σκέφτεστε; Ραντεβού το Σάββατο...



date Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

9 χωριατάκια to “Πρόβα Νεανικής - Γυναικείας Χορωδίας”

  1. Ανώνυμος
    2 Μαρτίου 2010 στις 9:06 μ.μ.

    Kai giati re village news tosh diafimish gia thn sygkekrimenh kyria?? kai ti parapanw diladi exei ths asprobaltas to wdeio apo afto tou Stavrou?? Tou Stavrou kiolas einai anagnwrismeno apo to kratos kai dinei kai ptyxia kai exei kai kalitexniko diefthynth!! Toso kairo krazeis gia ola ta straba tou xwriou alla ena poly kalo pragma pou ekanan opws to wdeio den to diafimises etsi opws thn sygkekrimenh kyria!!!

  1. Village's News
    3 Μαρτίου 2010 στις 12:03 π.μ.

    Αγαπητέ ανώνυμε 9:06,

    μας μπέρδεψες λίγο κι αναρωτιόμαστε αν κάναμε εμείς λάθος. Η μαέστρος διευθύνει την Νεανική και Γυναικεία χορωδία στον Σταυρό και κάνει πρόβες στο πνευματικό κέντρο Σταυρού.

    http://villagesnews.blogspot.com/2010/02/blog-post_6948.html

    Αν γνωρίζεις περισσότερα για το Ωδείο του Σταυρού ή το μέρος από όπου μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες για το Ωδείο, στείλε μας ένα μήνυμα.

  1. Ανώνυμος
    3 Μαρτίου 2010 στις 9:04 π.μ.

    ΑΠ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ Α. ΦΡΑΝΤΖΗ . ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

  1. Ανώνυμος
    3 Μαρτίου 2010 στις 9:13 π.μ.

    RE FILE OPOS BRIKES TA PAGAKIA POY ITAN SPASMENA KAI OLA T ALLA POS DEN BRIKES TO VDIO POY IPARXEI STO STAVRO TO OPIO EXI GYRO STOYS 100 MATHITES 7/8 ATOMA DASKALOYS PROSOPIKO KAI ENAN MOYSIKO /MAESTRO POY TON APOLAYSME TO KALOKAIRI ME STH SYNAYLIA ME TO GIANNI SPANO.
    DEN EINAI AJIA LOGOU OLA AUTA NA ANAFERUOYN;

  1. Ανώνυμος
    3 Μαρτίου 2010 στις 9:19 π.μ.

    υπαρχει και μια χοωδια στον ανω σταυρο με μελη απο ολο το σταυρο που αριθμει γυρω στα 37 ατομα.ηταν η χορω που τραγουδισε το καλοκαιρι ,οπως ειπε ο ανωνυμος 9.13, σε συνεργασια με τη χορωδια της ιερισσου με τον μεγαλο συνθετη Γιαννη Σπανο.
    απ οτι μαθαινω τωρα προετοιμαζονται για μια συνεργασια με το Δημητρη Μπαση το καλοκαιρι.
    Μου ειπαν οτι τους εχει γινει επισημη προταση και απο την ορχηστρα Μικης Θεοδωρακης για σειρα συναυλιων.Ψαξτε τα αυτα δεν ειναι μικρα πραγματα

  1. Ανώνυμος
    3 Μαρτίου 2010 στις 9:29 π.μ.

    Εχει δικιο ο δικιο ο ανωνυμος 9:13 .Τον συγκεκριμενο μαεστρο ,νομιζω τον λενε Σταυρο,δεν ξερω το μεγαλο ονομα,ο γειτονικος δημος της Ιερισσου τον εχει βασικο στελεχος στα πολιτιστικα του πραγματα. απ οτι μου λενε φιλοι μου απο την Ολυμπιαδα με το Βασιλη Λεκκα περισυ ειχαν συμπληρωση 10 Συναυλιες και η δεκατη ηταν στην Ολυμπιαδα.Την χορωδια του γειτονικυ δημου την εχει παειεκει που δεν φαβταζεσαι Γαλλια. κυπρο...και εχουν κανει συναυλιες με παρα πολυ μεγαλα ονοματα...ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΟΚΟΤΟΣ...
    Πρεπι ο δημος του Σταυρου να τον εκμεταλευτει και να τον χρησιμοποιησει κι αυτος σε κατι αναλογο

  1. Ανώνυμος
    3 Μαρτίου 2010 στις 5:32 μ.μ.

    prwta apo ola sto stavro iparxei moysiki sxoli kai oxi wdeio opws sthn arpovalta wdio me mousiki sxoli exei diafora...px h vizantini moysiki ginete mono se wdeia kai oxi se moysikes sxoles..ola krinontai ek toy apotelesmatos

  1. ΝΙΚΟΣ ΛΙΤΣΑΚΗΣ
    3 Μαρτίου 2010 στις 6:21 μ.μ.

    Αν και δεν μπαινω συχνα να δω το συγκεκριμενο blog μολις με ενημερωσαν οτι εχουν καποιοι αποριες για τη μουσικη σχολη του Δημου Ρεντινας ή λαθος αποψεις,θεωρησα σωστο να σας ενημερωσω μιας και δουλευω εκει σαν γραμματιακη υποστηριξη.

    Ο Δημος Ρεντινας εχει μουσικη σχολη.Εχει αναγνωριστει απο το κρατος,εχει αποκτησει ΦΕΚ και εννοειται οτι διδασκει και βυζαντινη μουσικη.Απλα φετος δεν υπηρχε ενδιαφερον για το συγκεκριμενο μαθημα και ετσι δεν δημιουργηθηκε καποιο τμημα.

    Η διαφορα του ωδειου με την μουσικη σχολη ειναι καθαρα στον αριθμο αιθουσων διδασκαλιας που διαθετει.Η μουσικη σχολη εχει 3-4 αιθουσες διδασκαλιας ενω το ωδειο απο 5 και πανω.

    Η μουσικη σχολη του Δημου Ρεντινας ειναι στο δευτερο ετος που διανυει φετος και εχει ηδη 60 ατομα γραμμενα στο μαθητολογιο το οποιο αποστελεται και στο υπουργειο ωστε οι μαθητες να δωσουν επισημα εξετασεις στο τελος της χρονιας ωστε να πιστοποιουνται οι σπουδες τους.

    Γινονται μαθηματα πιανου,κιθαρας,μπουζουκιου,κλαρινετου,βιολιου και ανωτερων θεωρητικων μονο απο καθηγητες που ειναι διπλωματουχοι και αριστουχοι στα οργανα που διδασκουν.Ο μαεστρος της σχολης ειναι ο Σταυρος Καραμανης που τις δουλειες του τισ προανεφεραν καποιοι αλλοι πιο πανω.

    Τελος θα ηθελα να ενημερωσω οτι η συγκεκριμενη μουσικη σχολη ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ στη περιοχη που ειναι αναγνωρισμενη απο το κρατος.Για οποιαδηποτε πληροφορια μπορειτε να επικοινωνησετε στο τηλεφωνο 23970-65670

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΝΙΚΟΣ ΛΙΤΣΑΚΗΣ

  1. Ανώνυμος
    3 Μαρτίου 2010 στις 11:10 μ.μ.

    Η ΣΧΟΛΗ ΤΙς ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΔΕΙΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΧΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΣΜΕΝΗ .ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟς ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.ΑΥΤΟ ΚΑΘ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΘ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΝΑ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
    ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ Η ΣΤΑΥΡΙΝΟΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΕΚΕΙ.
    ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ,ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ. ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ Π.... ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ
    Κ Η ΚΟΥΒΑΚΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΦΡΑΤΖΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ....

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share