Αιφνιδίασε ο καιρός την περασμένη Κυριακή από νωρίς το πρωί βάζοντας γκολ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του αγώνα απέναντι στους επίμονους και ιδιαίτερα καλά προετοιμασμένους καρναβαλιστές που συμμετείχαν στο καρναβάλι Σταυρού 2010, δυστυχώς ο παράγοντας έδρα δεν βοήθησε αρκετά...



Την ίδια μόλις μέρα και πριν καλά-καλά τελειώσει το σκληρό ημίχρονο του αγώνα που έδωσαν όλοι οι συμμετέχοντες ενάντια στις τόσο κακές καιρικές συνθήκες για να μην αναβληθεί το φετινό καρναβάλι-η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε δίνοντας την υπόσχεση για πραγματοποίηση της καρναβαλικής παρέλασης την ‘Καθαρά Δευτέρα'.


Στην επανάληψη και παρά τις επίμονες προσπάθειες από πλευράς του καιρού που έδινε ισχυρούς ανέμους 5-6 μποφόρ ταλαιπωρώντας καρναβαλιστές και επισκέπτες η τοπική ομάδα κέρδισε τον αγώνα πρόκληση βάζοντας το τελικό γκολ της νίκης πραγματοποιώντας την καρναβαλική παρέλαση όπως κάθε χρόνο στον κεντρικό δρόμο του Σταυρού.


Οι γηπεδούχοι απέδειξαν ακόμα μια φορά ότι θέλουν, ξέρουν και μπορούν να αντεπεξέρχονται αξιοπρεπώς σε όποια πρόκληση κι αν παρουσιαστεί προκειμένου να κρατούν ψηλά την πολύχρονη ιστορία του καρναβαλιού στην περιοχή μας.


Φήμες που ακούστηκαν και φυσικά δεν έχουν αποδειχτεί ακόμα ,μιλούν για ντοπαρισμένους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας με ρετσίνα και διάφορα εδέσματα που απλόχερα μοίρασε ο Δήμος Ρεντίνας λόγο της ‘Καθαρής δευτέρας' σε όλους τους παρευρισκομένους δημότες και επισκέπτες που μας τίμησαν, από νωρίς το πρωί στην πλατεία του Σταυρού.


Αλλά επειδή όπως λέμε πάντα το αποτέλεσμα μετράει μπορούμε να πούμε ότι και φέτος το καρναβάλι Σταυρού στάθηκε επιτυχώς και επάξια στο ύψος του σαν διοργάνωση.


Η δύναμη ψυχής όλων και με οποιονδήποτε τρόπο συμμετεχόντων, ομάδων καρναβαλιστών ,συλλόγων και χορηγών στην φετινή διοργάνωση ήταν η σφραγίδα στον φάκελο που στέλνει ο Δήμος Ρεντίνας προς τον έξω κόσμο με τίτλο:



Εμείς στον Σταυρό μπορούμε γι αυτό και ΕΔΩ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ.

Και του χρόνου με υγεία.






























date Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

2 χωριατάκια to “Καρναβάλι Σταυρού 2010 - Κακοκαιρία 2 - 1”

  1. Ανώνυμος
    18 Φεβρουαρίου 2010 στις 12:33 π.μ.

    fanerwthikate oloi sto karnavali village news.
    alla mono se ayth thn ekdilwsh tha mporousate na to kanete mias kai eseis eisastan kai eiste ta megalytera karnavalia.

  1. Village's News
    18 Φεβρουαρίου 2010 στις 1:05 π.μ.

    Αγαπητέ Αν'ωνυμε 12:33,

    σ'ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!

    Ναι ντυθήκαμε κι εμείς καρναβάλια και διασκεδάσαμε μαζί με τους φίλους μας κατά την διάρκεια της αποκριάς και δεν ντρεπόμαστε καθόλου!

    Αλλά τι σημασία έχει ποιοί, ποιές, ποιός ή ποιά είμαστε, τι σε ενδιαφέρει τόσο πολύ να μας μάθεις?

    Αρκέσου στο να μας διαβάσεις και άσε τις έρευνες!

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share