"ΑΕΤΟΣ" Άνω Σταυρού - "ΕΛΠΙΔΕΣ" Κορώνειας 3 - 3

Συναρπαστική η 17η αγωνιστική για τον "ΑΕΤΟ" με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων και απαγορευτική για φιλάθλους με καρδιακά νοσήματα.


Στο πρώτο ημίχρονο αν και είχε τις ευκαιρίες ο "ΑΕΤΟΣ" δεν είχε όμως την τύχη και τον αέρα με το μέρος του με αποτέλεσμα να βρεθεί να χάνει με 0 - 3.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του "ΑΕΤΟΥ" μπήκαν αποφασισμένοι και μόλις στην πρώτη επίθεση έκαναν το 1 - 3 και αμέσως μετά έχασαν την ευκαιρία για το 2 - 3. Ο αγώνας εξελισσόταν σαν ένα σταυρόλεξο για "σκληρούς" λύτες με τον "ΑΕΤΟ" να έχει τους φιλοξενούμενους σε όλο το δεύτερο ημίχρονο στο μισό γήπεδο. Το πάθος των παιχτών μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα έφερε τις λύσεις και οδήγησαν την μπάλα στα δίχτυα 2 φορές 5 λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού διαμορφώνοντας το τελικό 3 - 3, δίνοντας ελπίδες για την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και για την αποφασιστικότητα της ομάδας για την παραμονή της στην κατηγορία.


http://masaetos.blogspot.com/2010/02/3-3.html



"ΕΘΝΙΚΟΣ" Προφήτη - "ΠΑΟΚ" Σταυρού 2-4

Σημαντική νίκη υπό αντίξοες συνθήκες!!!


Με βάση την βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων θα έλεγε κανείς ότι ήταν μία αναμενόμενη νίκη. Αν αναλογιστεί κανείς όμως ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού παιζε χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες (λόγω τιμωριών και τραυματισμών) , ότι από το 40΄ έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αντωνιάδη και τον πολύ δυνατό αέρα, τότε μπορούμε να καταλάβουμε ότι πέτυχε μία σπουδαία νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25΄ με πλασέ του Radev για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάτω από το χώρο του κέντρου με τη βοήθεια του ανέμου.

Στο β΄ ημίχρονο οι παίκτες του ΠΑΟΚ Σταυρού αν και λιγότεροι αριθμητικά, έκλεισαν τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο και με δύο πανέμορφα γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών πήραν σημαντικό προβάδισμα νίκης. Έτσι, στο 57΄ ο Πασαλής έκανε με έξοχη ατομική ενέργεια το 1-2 και στο 61΄ ο Τσουραλάκης με ιδανικό πλασέ το 1-3. Μία στιγμή αδράνειας έβαλε τους γηπεδούχους πάλι στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-3 στο 68΄ , αλλά στο 78΄ ο Κίτσας με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού με την Φλόγα Λαγκαδικίων την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στο γήπεδο του Σταυρού, σε εξ αναβολής παιχνίδι.



date Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

0 χωριατάκια to “Αθλητική ενημέρωση Σαββατοκύριακου (Δήμου Ρεντίνας)”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share