Το παρακάτω κείμενο που αφορά την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους μας έστειλε φίλος αναγνώστης του blog.

Καθολική καπνοαπαγόρευση μελετά το υπουργείο Υγείας


Ανέφικτη φαντάζει για τους περισσότερους επαγγελματίες η καθολική απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους, που επανεξετάζει το υπουργείο Υγείας. Η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τόνισε, ότι ο σημερινός νόμος παρουσιάζει πολλά προβλήματα. Στην πραγματικότητα, ο αντικαπνιστικός νόμος δεν εφαρμόστηκε ποτέ, αφού ακόμα και σε χώρους με επισήμανση απαγόρευσης οι θεριακλήδες έβρισκαν τρόπο να ανάψουν τσιγάρο.

Εκπρόσωποι ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων και εστιατορίων συμφωνούν σε πρώτη φάση με την καθολική απαγόρευση, ζητούν όμως να εξαιρεθούν απ’ την απαγόρευση νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, μπαρ και παραδοσιακά καφενεία, ενώ η επιβολή των προστίμων να γίνεται όχι στους ίδιους, αλλά στους πελάτες που δεν συμμορφώνονται. Η υπουργός δεσμεύθηκε να παρουσιάσει το επόμενο διάστημα ολοκληρωμένη πρόταση για την αντιμετώπιση του θέματος, ενώ οι κοινωνικοί φορείς ζήτησαν την αναστολή ισχύος του υπάρχοντος νόμου, μέχρις ότου ετοιμαστεί το νέο πλαίσιο.


date Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

4 χωριατάκια to “Καθολική καπνοαπαγόρευση”

  1. Ανώνυμος
    24 Φεβρουαρίου 2010 στις 12:00 π.μ.

    ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΗ ΑΝΑΓΑΣΤΗΚΑ

  1. Ανώνυμος
    24 Φεβρουαρίου 2010 στις 2:30 μ.μ.

    kai pes oti 8a anoiksei tetoio magazi,p.x esi pou dn kapnizeis einai logiko na 8es na pas.an exeis sti parea sou kapnisti gia pes m ti 8a kaneis?8a 8elei na er8ei o kapnistis?

  1. Ανώνυμος
    25 Φεβρουαρίου 2010 στις 12:18 π.μ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ.ΕΞΑΛΟΥ ΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ.ΤΕΛΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ.

  1. Ανώνυμος
    25 Φεβρουαρίου 2010 στις 10:38 π.μ.

    Esi 3ereis posa xrimata prnei i xora mas apo tous forous sta tsigara?

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share