...Τα μελη της διοικησης του ΠΑΟΚ Σταυρου ξεκινησαν φετος αυτη την μεγαλη και αξια συγχαρητηριων προσπαθεια και ετσι η ακαδημια τους αγωνιζεται στον 3ο ομιλο της κατηγοριας προπαιδων μαζι με τα Τριτωνακια. Οι σχεσεις των δυο σωματειων ειναι ιδιαιτερα καλες καθως μοιραζομαστε το ιδιο μεσο μετακινησης και δεν ειναι λιγες οι φορες που υπηρξε αλληλοβοηθεια σε διαφορα θεματα.
















Το προηγουμενο Σαββατο λοιπον στα πλαισια μνημονιου συνεργασιας με την ομαδα του ΠΑΟΚ, η Ακαδημια του Σταυρου βρεθηκε στην Τουμπα για ενα pre game ματς, με μια ακομη συνεργαζομενη ακαδημια. Σκεφτειτε τα συναισθηματα ενος πιτσιρικα που αγωνιζεται πατωντας το χορταρι της Τουμπας , παρουσια πολλων θεατων και μαλιστα να πετυχαινεις και την νικη με σκορ 2-0!!!!! Στην συνεχεια τα παιδια αλλα και οι γονεις τους που βρεθηκαν εκει παρακολουθησαν και τον αγωνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρομητο με χορηγια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


















Ομορφες στιγμες που μενουν χαραγμενες για παντα στην μνημη. Και παλι τα συγχαρητηρια μου στην διοικηση και ειδικοτερα στους δυο-τρεις “τρελλους” που αφιερωνουν αφθονο χρονο για την Ακαδημια. “Τρελλοι” για τους περισσοτερους, αλλα οχι για μενα, γιατι και εγω ξερω πως ενα παιδικο χαμογελο σε ανταμοιβει οσο τιποτα αλλο για οσο χρονο και χρημα και αν ξοδεψεις!
Πολλα ειπα ομως, ας μιλησουν οι εικονες.


http://asimonis.wordpress.com

date Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

0 χωριατάκια to “Η ακαδημια του ΠΑΟΚ Σταυρου επαιξε στην Τουμπα!”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share