Κάτσαμε να πιούμε ένα καφέ σήμερα σε καφετέρια του Σταυρού, μεγάλη παρέα και κάποιος είχε ένα περιοδικό μαζί του. Στο περιοδικό αυτό υπήρχε ένα άρθρο το οποίο ανέλυε το γιατί ντυνόμαστε καρναβάλια στις απόκριες και τι σημαίνει αυτό που ντυνόμαστε. Ανέφερε ότι αποφασίζουμε να μασκαρευτούμε ανάλογα με αυτό που επιτάσσει το alter ego μας και αυτό που θα θέλαμε να βγάλουμε προς τα έξω αλλά δεν μπορούμε τον υπόλοιπο χρόνο.

Με λίγα λόγια το άρθρο έλεγε ότι καθένας ντύνετε αυτό που θα θελε να είναι και αυτό ξεκίνησε μια ολόκληρη συζήτηση.
Προσέξαμε αυτές τις μέρες και στο People και στο Reina που βγήκαμε το βράδυ αλλά και στον δρόμο ότι τα περισσότερα αγοράκια είχαν ντυθεί κοριτσάκια με πολύ μικρές εξαιρέσεις. Αντιθέτως δεν είδαμε κανένα κοριτσάκι ντυμένο αγοράκι. Όλα τα κοριτσάκια φέτος φάνηκαν να διάλεξαν στολές από την επικαιρότητα μάλλον οι οποίες ήταν περισσότερο sexy από ότι θα "έπρεπε".

Άραγε όλα αυτά τα αγοράκια (διαφόρων ηλικιών) θέλουν να είναι κοριτσάκια ή είναι άλλος ο λόγος που επέλεξαν αυτή την αμφίεση? Προσπαθήσαμε να δώσουμε μία απάντηση στο γιατί αυτοί που διάλεξαν να ντυθούν γυναίκες ήταν άτομα που σε άλλη περίπτωση θα τα είχαν σπάσει αν τους αποκαλούσαν "αδερφές". Ακόμα πιο περίεργο είναι ότι όσο πιο αρρενωποί είναι συνήθως τόσο πιο sexy γυναικεία ρούχα φορούσαν.

Προσπαθούμε αυτές τις μέρες να είμαστε οι γκόμενές μας? Ντυνόμαστε οι γυναίκες που θα θέλαμε να είμαστε ή οι γυναίκες που θα θέλαμε να έχουμε? Είμαστε άντρες που γίνονται γυναίκες γιατί έτσι νιώθουμε άνετα ή γιατί κοροϊδεύουμε αυτό που έχουμε ντυθεί? Τι σημαίνει άραγε που συγκρίνουμε τους πισινούς μας και βλέπουμε ξαφνικά ο ένας του άλλου για να βρούμε ποιος έχει τον πιο πεταχτό και sexy? Τι είναι επιτέλους αυτό το alter ego και που κρύβεται όλο τον χρόνο?

Θα μπορούσαμε να βάλουμε άπειρες φωτογραφίες που τραβήξαμε αλλά διαλέξαμε να μην το κάνουμε. Άλλωστε όλοι εκεί ήμασταν, ξέρουμε ποιά ήταν η πιο όμορφη. Αναφέρουμε κάποια μαγαζιά στον Σταυρό όχι για να υπονοήσουμε κάτι για τον Σταυρό, εκεί είχε περισσότερο κόσμο. απλά Άλλωστε τα αγοράκια που ήταν ντυμένα κοριτσάκια ήταν από όλα τα χωριά με πλειοψηφία μάλιστα τα Βρασνά.

date Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

9 χωριατάκια to “Αδερφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια ή απλά Αποκριά 2010?”

  1. Rejected
    7 Φεβρουαρίου 2010 στις 12:55 μ.μ.

    Πολλές φορές η τόση αρρενωπότητα δεν είναι παρά μία ασπίδα. Ένας τρόπος να κρύφτεί το ευαίσθητο και ρομαντικό αγόρι που κρύβεται πιο βαθειά. Κι όλα αυτά μέχρι να βρεθεί ένας άλλος άγριος και πολύ "γαμάω" τύπος για να τους αναστατώσει.

    Μεταξύ μας αν εξαιρέσεις την Ασπροβάλτα που είναι λίγο βαρετοί οι άντρες εκεί, μόνο θεωρία αλλά στην πράξη τίποτα, τότε στα Βρασνά και στον Σταυρό υπάρχουν πολλά άγρια αντράκια. Ποιός ξέρει τι κρύβουν άραγε?

  1. Άγριος ξυλοδαρμός STAVRIOTH από Κινέζους
    7 Φεβρουαρίου 2010 στις 2:40 μ.μ.

    Άγριος ξυλοδαρμός Ηρακλειώτη από Κινέζους
    Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010, 08:46


    Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας άνδρας, τον οποίο χτύπησαν τρεις Κινέζοι ιδιοκτήτες καταστήματος, στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο.

    Το θύμα είχε αγοράσει ένα μπουφάν από το κινέζικο κατάστημα και όταν επιχείρησε να το αλλάξει οι ιδιοκτήτες αρνήθηκαν. Τα αίματα άναψαν και οι τρεις Κινέζοι εργαζόμενοι άρχισαν να χτυπούν αλύπητα τον Ηρακλειώτη, ενώ τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο.

    Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ενώ αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο από τους τρεις αλλοδαπούς που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του πελάτη.

    Πηγή: Πατρίς

    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=102745&cid=4

  1. Ανώνυμος
    7 Φεβρουαρίου 2010 στις 5:02 μ.μ.

    Σας δείραν οι κινέζοι γλυκειά μου? Ποιός ήταν να τον κάνουμε ντα

  1. ελληνικό dna
    7 Φεβρουαρίου 2010 στις 9:47 μ.μ.

    εγώ θέλω καμιά δεκαριά από αυτά τα μπάσταρδα τα κιτρινίαρικα!
    Φαωτάζεστε να δέρνανε 3 κινέζους?
    Χαμός από αντιρατσιστές!

  1. Ανώνυμος
    7 Φεβρουαρίου 2010 στις 11:25 μ.μ.

    σιγά ρε άνδρα βαρύ κι ασήκωτε που θες καμιά δεκαριά. Τι ντύθηκες εσύ την Τσικνοπέμπτη? Πουτάνα?

  1. ελληνικό dna
    8 Φεβρουαρίου 2010 στις 2:43 μ.μ.

    ο γαμίας του κώλου σου ντύθηκα βλάκα!

  1. Ανώνυμος
    8 Φεβρουαρίου 2010 στις 3:53 μ.μ.

    δεν περίμενα κάτι καλύτερο φασισταριό λούγκρα. Όλοι ίδιοι είστε, λόγια και λόγια και καμάκι σε γκόμενες στον δρόμο αλλά το βράδυ σας περιμένει ένα σκληρό αγόρι στο κρεβάτι

  1. ελληνικό dna
    8 Φεβρουαρίου 2010 στις 10:47 μ.μ.

    ευχαριστούμε πολύ κ Άπλυτε.
    χαίρομαι που είμαι φασισταράς ,και ακόμα περισσότερο χαίρομαι που τις κόβετε όλοι με εμάς!

  1. Ανώνυμος
    1 Μαρτίου 2010 στις 12:48 π.μ.

    esi pou exeis to site k krivesai pisw apo edw. eisai megali aderfi k afto oxi gia tis sexoualikes sou protimiseis alla gia tin simperifora sou.

    ara. i eisai megali poustara i' o antras sou se apataei me kanena allo arenopo agoraki.
    tsaf tsouf..................
    opws katalaves oloi se pirane xampari.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share