e-stratoni.gr EKTAKTO




Έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις στην είσοδο του Στρατωνίου στην περιοχή της Καρβουνόσκαλας και στη διασταύρωση για Ολυμπιάδα (Αερογέφυρα). Έχει υποχωρήσει ένα μέρος του λοφίσκου του Ελαιώνα. Αυτή την ώρα στην περιοχή του Μαντέμ Λάκου έχει κλείσει ο δρόμος και δεν μπορούν να φύγουν οι εργαζόμενοι. Φορτωτές επιχειρούν να ξεμπαζώσουν αυτή την ώρα σχεδόν σε όλα τα ρέματα . Έχει κοπεί η συγκοινωνία προς Θεσσαλονίκη και Γομάτι. Η πυροσβεστική έχει δεκτεί πολλές κλήσεις και αυτή την ώρα δεν είναι ακριβής ο αριθμός των εγκλωβισμένων. Όλοι οι κάτοικοι του Στρατωνίου έχουν αποκλειστεί στα σπίτια τους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο χείμαρρος που κατέβαινε στον κεντρικό δρόμο του χωριού παρέσυρε αμάξια, προκαλώντας ζημίες. Έχουν πλημμυρίσει πολλά σπίτια και έχουν καταστραφεί πολλά μαγαζιά. Υπάρχουν προβλήματα στην υδροδότηση του χωριού καθώς και στην τηλεπικοινωνία.

e-stratoni.gr


----------------------------------------------------------------------------------------------



Στο Στρατώνι Χαλκιδικής η κατάσταση είναι κρίσιμη, καθώς τα νερά της βροχής έχουν πλημμυρίσει όλη την περιοχή, ενώ οι χείμαρροι κάνουν την κατάσταση εφιαλτική.

Επιτόπου βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Μέχρι τώρα έχουν αναγκαστεί να επέμβουν σε αρκετές περιπτώσεις για να διασώσουν κατοίκους από τα ορμητικά νερά. Όμοια η κατάσταση και στο Γομάτι, όπου τέσσερα άτομα, ένα ανδρόγυνο και δύο εργάτες, έχουν εγκλωβιστεί σε σκεπή.

www.newsblog.gr


date Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

0 χωριατάκια to “Κρίσιμη η κατάσταση στο Στρατώνι”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share