Ασχοληθήκαμε και σχολιάσαμε το γεγονός ότι στο γήπεδο τοποθετήθηκε μια σιδερένια κερκίδα σίγουρα πολύ φθηνότερη των € 45.000 και μετά από 4 μήνες δεν βλέπουμε να γίνετε καμία κίνηση αντικατάστασή της.

Καθώς βλέπαμε πάλι τις φωτογραφίες, διαβάζαμε τις αναρτήσεις μας, τις αναρτήσεις του δήμου Ρεντίνας και τα σχόλιά σας παρατηρήσαμε κάτι ακόμα.

Σύμφωνα με αυτά που έχουν αναρτηθεί και δημοσιευτεί εγκρίθηκε το ποσό των € 45.000 για την κατασκευή αποδυτηρίων για το γήπεδο 5x5.
http://www.dimosrentinas.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=271&Itemid=26
http://www.dimosrentinas.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=266&Itemid=26

Είδαμε και ξαναείδαμε τις φωτογραφίες μας, περάσαμε βόλτα απο εκεί, καναμε και κανα δυο γύρους αλλά αποδυτήρια δεν είδαμε. Θα θέλαμε να μάθουμε λοιπόν και για αυτό το έργο γιατί καθυστερεί και πότε θα ξεκινήσει η κατασκευή τους.

Όσον αφορά τα ποσά που δόθηκαν για αυτά τα έργα, όχι μόνο στο δήμο Ρεντίνας, διαβάζουμε και δύο σημειώσεις που μας δίνει ένα blog που ασχολήθηκε με το θέμα.

Tip 1: Μετρήστε πόσα λεφτά δίνουν για αθλητικές υποδομές και σημειώστε ποιός είναι ο εισηγητής!!

Tip2: Για τα έργα μέχρι 45.000 € γίνεται απευθείας ανάθεση σε ανάδοχο και δεν διενεργείται διαγωνισμός!!

http://espoir.wordpress.com




Κι επειδή "επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως" εγκρίθηκαν 90.000 € για 2 έργα που σχετίζονται με το γήπεδο 5x5 αλλά τα έργα έχουν αργήσει πολύ.

45.000 € για την κατασκευή λυόμενης κερκίδας ( στην θέση της οποίας έχει τοποθετηθεί μια σιδερένια προσωρινή ελπίζουμε) και

45.000 € για την κατασκευή αποδυτηρίων (τα οποία δεν έχουμε δει)


Τι καθυστερεί την κατασκευή τους?


date Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

2 χωριατάκια to “Που είναι τα αποδυτήρια? οεο!”

  1. Ανώνυμος
    10 Φεβρουαρίου 2010 στις 8:55 π.μ.

    Δηλαδή τι θέλεις να πεις?Για να παίζετε 10 κολημένοι μπάλα να κτιστεί άλλο ένα σπιτάκι στα λίγα άδεια μέρη της πλατείας?

  1. Village's News
    10 Φεβρουαρίου 2010 στις 10:21 π.μ.

    Της πλατείας? Δεν ήταν γήπεδο ποδοσφαίρου το μέρος όπου φτιάχτηκε το γηπεδάκι 5x5?

    Διάβασε λίγο όμως αυτό που γράφουμε. Αυτό που γράφουμε είναι ότι εγκρίθηκε το ποσό των 45.000 € για την κατασκευή του γηπέδου, 45.000 € για την κατασκευή της λυόμενης κερκίδας και 45.000 € για την κατασκευή αποδυτηρίων. Αυτά περιμένουμε να δούμε λοιπόν κυρίως αφού εγκρίθηκαν ποσά τέτοιου ύψους.

    Αυτή η "πλατεία" όπως την αποκαλείς όσα χρόνια θυμάμαι ήταν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου που όταν έβρεχε γινόταν μια τεράστια λακούβα λάσπης.

    Θα χαιρόμασταν πολύ να βλέπαμε ότι ο χώρος εκείνος διαμορφωνόταν έτσι ώστε να μην είναι μια ασχημη λακούβα χώματος και λάσπης ανάλογα με τον καιρό.

    Τέλος, λυπούμαστε που το αν αθλήται κάποιος για σένα αποτελεί ψυχωση αλλά φανταζόμαστε αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήσεις με τον ψυχολόγο σου

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share