Το Twitter είναι το απόλυτο μέσο για να μένεις συνέχεια σε επαφή με τους φίλους σου, ή και άλλους που μπορεί να μη γνωρίζεις προσωπικά, αλλά σε ενδιαφέρει να μαθαίνεις τα νέα τους και τις απόψεις τους, όπως επίσης είναι και το εργαλείο για να ανακοινώνεις ότι θες να μοιραστείς με τους άλλους!

Στην προσπάθειά μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να το κάνουμε εύκολο αλλά και μοντέρνο το να επικοινωνήται κι εσείς μαζί μας σκεφτήκαμε αμέσως την γνωστή σε όλους ρήση "μου το είπε το πουλάκι".

Το πουλάκι στα 10's που ζούμε τώρα είναι το Twitter και εμείς γίναμε μέλη και σας περιμένουμε να τιτιβίζουμε ό ένας στον άλλον.

Είμαστε κι εμείς νέοι στο Twitter αλλά ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να γίνει ένα μέσο να επικοινωνούμε πιο συχνά και πιο άμεσα.

Να ενημερώνουμε εσάς για τα νέα μας και εσείς εμάς με αυτά που ίσως δεν γνωρίζουμε, αυτά με τα οποία συμφωνείτε ή διαφωνείται.

Το μόνο που χρειάζετε είναι να φτιάξετε έναν λογαριασμό (που ανακαλύψαμε γίνετε πολύ πιο γρήγορα κι εύκολα απο ότι στο facebook) και να μας βρείτε...

...είτε με το email villagesnews@yahoo.gr
...είτε με το όνομα Villagesnews

ή απλά κάντε κλικ πάνω στο μπλε πουλάκι επάνω δεξιά!

Ας δοκιμάσουμε λοιπόν το πουλάκι!


date Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

0 χωριατάκια to “Village's News on Twitter”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share