"ΠΑΟΚ" Σταυρού - "ΦΛΟΓΑ" Λαγκαδικίων 3-3

Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, αρνητικός πρωταγωνιστής κατάφερε να γίνει - γιατί έτσι το ήθελε -ο διαιτητής του αγώνα. Σε ένα παιχνίδι που η φιλοξενούμενη ομάδα δεν είχε ούτε μία ευκαιρία, κατόρθωσε να πετύχει τρία τέρματα, με τη βοήθεια του κορυφαίου του αγώνα.....




Στο 10΄ του αγώνα, ο αμυντικός του Σταυρού Καρακεχαγιάς Γ. βρίσκει την μπάλα πάνω από το στήθος και ενώ δεν υπάρχει καμία διαμαρτυρία από τους φιλοξενούμενους, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει παράβαση, ο διαιτητής καταλογίζει φάουλ στην γραμμή της μεγάλης περιοχής (0-1) .

Στο 42΄ του αγώνα και ενώ η μπάλα παίζεται στη περιοχή των φιλοξενουμένων (το σκορ έχει γίνει 1-1) , ο άρχοντας του αγώνα καταλογίζει τεχνική ποινή σε βάρος του τερματοφύλακα του Σταυρού στο ύψος του πέναλτι, γιατί ο τελευταίος κάτι είπε στον ένα βοηθό (1-2) .

Στο 93΄ του αγώνα και ενώ ο ΠΑΟΚ Σταυρού έχει ανατρέψει το σκορ (3-2) , ο διαιτητής καταλογίζει νέο φάουλ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, φέρνει το παιχνίδι στα ίσα και διαμορφώνει το τελικό 3-3.

Ο καθαρός χρόνος του αγώνα δεν ξεπέρασε τα τριάντα λεπτά, χωρίς να υποδείξει ούτε μία κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι παράγοντες του ΠΑΟΚ Σταυρού σε έξαλλη κατάσταση δήλωναν: «Ευτυχώς που δεν είχε κόσμο στο γήπεδο του Σταυρού γιατί δεν ξέρουμε τι θα μπορούσε να γίνει. Πού φτάσαμε όμως; Να λέμε ευτυχώς που δεν είχε κόσμο για να μην γίνουν επεισόδια. Δεν είναι όμως μόνο ο κόσμος που έχει φύγει από τα γήπεδα. Φεύγουν και οι παράγοντες και θα αρχίσουν να φεύγουν στο τέλος και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, γιατί τελικά δεν αξίζει να ασχολείται κανείς, δεν αξίζει» .

Επόμενος αγώνας για την ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 15:30 με τον Διγενή Κρυονερίου στο γήπεδο του Σταυρού.



date Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

0 χωριατάκια to “Αλλοίωση αποτελέσματος!!!”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share