Ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μ. Τρεμόπουλος περιόδευσε στη Β. Χαλκιδική το Σάββατο 30 Ιανουαρίου.


Πραγματοποίησε επισκέψεις στα χωριά:

Ολυμπιάδα,

Στρατονίκη,

Ιερισσός και Μεγάλη Παναγία.


Έντονες ανησυχίες για τη λειτουργία και τα επενδυτικά σχέδια της Ελληνικός Χρυσός στη Β. Χαλκιδική αναδείχθηκαν από τις συζητήσεις και επαφές που έγιναν με φορείς και κατοίκους της περιοχής.http://respentza.blogspot.com/2010/02/blog-post.html
http://ecogreensalonika.wordpress.com/


date Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2010

3 χωριατάκια to “Περιοδεία Τρεμόπουλου στη Β. Χαλκιδική”

 1. Rejected
  1 Φεβρουαρίου 2010 - 10:22 μ.μ.

  Αντί να ντραπεί ο φιλοσκοπιανός φασίστας να πατήσει τα μέρη που γεννήθηκε ο Αριστοτέλης είχε το θράσσος να έρθει και εσείς να τον καλοδεχτήτε.
  Τώρα που ψάχνει ψήφους δεν βγαίνει να πει ότι οι Σκοπιανοί έχουν δίκιο. Δεν λέει δυνατά την γνώμη του για την Θεσσαλονίκη, ότι δεν υπήρξε ποτέ ελληνική κι ότι ΝοτιοΕλλαδίτες με το ζόρι και με στρατό την έκαναν Ελληνική.

  Να τον χαίρεστε κύριοι του Στρατωνίου και της Ολυμπιάδας

 1. Ανώνυμος
  14 Φεβρουαρίου 2010 - 2:30 π.μ.

  Ανόητοι και συκοφάντες υπάρχουν πάντα. Επαγγελματίες πατριώτες που χύνουν το δηλητήριό τους και σε άσχετα θέματα, θάπρεπε να κόβονται από τα σοβαρά blogs.

 1. Village's News
  14 Φεβρουαρίου 2010 - 6:02 π.μ.

  Αγαπητέ ανώνυμε 2:30,

  έχουμε δηλώσει και παλιότερα σαν blog ότι είμαστε αντίθετοι με τις θέσεις αυτού του κόματος και ακόμα περισσότερα με τις θέσεις αυτού του κυρίου.

  Όταν όμως την ίδια εποχή είχαμε δηλώσει τις θέσεις μας σχετικά με 2 κόμματα και τους εκπροσώπους τους, το ΛΑΟΣ και τους Οικολόγους, είχατε πέσει να μας φάτε. Τότε είμασταν εμείς οι κακοί. Θα θέλαμε πολύ να μην τον βλέπουμε καθόλου αλλά είστε εσείς που τον στηρίζετε αυτον και το κόμα του.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share