Οι αγρότες των συλλόγων της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων (ΟΑΣ) και Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων (ΟΔΑΣ) μετά απο σύσκεψη που είχαν αποφάσισαν να παραμείνουν τα τρακτέρ στον κόμβο του Στρυμονικού, χωρίς όμως να κλείνουν την εθνική οδό Σερρών – Θεσσαλονίκης.


Ωστόσο οι παραγωγοί, παρότι αρχικά αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το μπλόκο, έπειτα από την προτροπή του προέδρου της ΟΑΣ Κώστα Ξενιτίδη, τελικά συντάχθηκαν με την πρόταση να παραμείνουν τα τρακτέρ τους στον κόμβο, αναμένοντας τις εξαγγελίες που αναμένεται να κάνει απόψε η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή, στα εγκαίνια της έκθεσης «Agrotica» στη Θεσσαλονίκη.


Εξάλλου, έκλεισε ξανά σήμερα το πρωί η οδική διέλευση από το μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών και για τα ΙΧ επιβατηγά οχήματα και τα λεωφορεία. Οι αγρότες είχαν ανοίξει το μπλόκο στις δύο τα ξημερώματα, επιτρέποντας τη διέλευση μόνον των επιβατηγών αυτοκινήτων. Σε ό,τι αφορά, άλλωστε στα φορτηγά, δεν επιτρέπουν τη διέλευσή τους από το απόγευμα της Κυριακής.


Κλειστό παραμένει, επίσης, για τρίτη συνεχή εβδομάδα, το τμήμα Σερρών – Καβάλας της Εγνατίας οδού, στο ύψος του κόμβου των Κερδυλλίων. Μετά το μεσημέρι, εξάλλου, αναμένεται να κλείσει για λίγες ώρες και η παλιά εθνική οδός στη γέφυρα του Στρυμόνα, στο σημείο που βρίσκεται το «Λιοντάρι της Αμφίπολης».


http://www.apogevmatini.gr/?p=62732


date Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

5 χωριατάκια to “Παραμένουν τα μπλόκα στα Κερδύλλια”

  1. Rejected
    3 Φεβρουαρίου 2010 στις 4:58 μ.μ.

    Δεν είναι καιρός να σταματήσει αυτή η κωμωδία? Η αστυνομία πότε θα κάνει την δουλειά της να προστατέψει τους υπόλοιπους πολίτες?

  1. Ανώνυμος
    3 Φεβρουαρίου 2010 στις 5:01 μ.μ.

    Edo ekmetaleuetai ka8imerina to kratos ta ergasiaka mas dikaiomata kai ftaine oi agrotes.an einai dinaton

  1. Rejected
    3 Φεβρουαρίου 2010 στις 8:05 μ.μ.

    Εμένα που το κράτος εκμεταλεύεται τα εργασιακά μου δικαιώματα δεν κλείνω κανέναν δρόμο και κυρίως δεν κλείνω τον δρόμο κανενός αγρότη προς το χωράφι του.
    Τώρα που αυτοί μου κλείνουν τον δρόμο και με περιορίζουν, αυτοί μου φταίνε. Τα εργασιακά μου δικαιώματα δεν έχουν καμία σχέση με τους αγρότες και την μαλακία του. Μην ακούω λοιπόν κομμουνιστικές παπαριές

  1. Ανώνυμος
    4 Φεβρουαρίου 2010 στις 12:03 π.μ.

    Dn einai kommounistikes paparies file m basika.oi agrotes toulaxiston antidroun se auta me auto to tropo gia na prooaspisoun ta dikaiomata tis doulias tous.esi dn 8eleis na proaspiseis ta dikaiomata sou.dn se ftaio ego.katse kai min antidras

  1. Ανώνυμος
    4 Φεβρουαρίου 2010 στις 12:29 π.μ.

    Είδατε κανένα αγρότη απο αυτούς που βγαίνουν στην τηλεόραση να έχει ρυτίδες η να είναι αδύνατος.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share