ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑΣ


Ο Δήμος Ρεντίνας θα συμμετέχει και φέτος στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του Βελιγραδίου και της Σόφιας οι οποίες γίνονται συγχρόνως στις 24 έως και 28 Φεβρουαρίου.

Στην Σόφια της Βουλγαρίας ο Δήμος μας θα συμμετέχει σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης.

Στην έκθεση της Σερβίας στο Βελιγράδι όπως πέρσι έτσι και φέτος ο Δήμος μας θα συμμετέχει με δικό του τουριστικό περίπτερο δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην αγορά της Σερβίας λόγο των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με την κατάργηση της βίζας.

Θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη δυναμικής παρουσίας του Δήμου στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού λόγο του μεγάλου ανταγωνισμού, ιδιαίτερα τώρα που η παγκόσμια οικονομία ως γνωστό περνά δύσκολη οικονομική περίοδο.

Όπως είναι ήδη γνωστό τα προβλήματα είναι πολλά άλλα οι προσπάθειες για την επίλυση τους συνεχίζονται και θα συνεχίζονται, πάντα.

Η Δημοτική Αρχή θέτοντας σαν προτεραιότητα την αύξηση επισκεψιμότητας των τουριστών στον τόπο μας, στηρίζει και προωθεί μέσα από μια σειρά ενεργειών, μια νέα στρατηγική επικοινωνίας για την Δήμο, τόσο για τον εξωτερικό τουρισμό, όσο και γι αυτόν του εσωτερικού.


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΝΤΙΝΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ



date Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

2 χωριατάκια to “Συμμετοχή του Δήμου Ρεντίνας στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις Βουλγαρίας και Σερβίας”

  1. Ανώνυμος
    2 Φεβρουαρίου 2010 στις 1:25 μ.μ.

    καλά όλα αυτά αλλά μπορειται να μας ενημερώσετε και για το κόστος του όλου εγχειρήματος.Πόσοι θα πάνε στις τουριστικές εκθέσεις ποιοι θα είναι αυτοί θα έχουν σχέση με το αντικείμενο θα γνωρίζουν μια τουλάχιστον ξένη γλώσα.Γιατί το κόστος της προβολής του Σταυρού να μην το επομεισθούν τα τουριστικά γραφεία τα μεγάλα ξενοδοχεία με τα πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια,τα μαγαζιά της πρώτης σειράς κ.λ.π.

  1. Ανώνυμος
    2 Φεβρουαρίου 2010 στις 7:14 μ.μ.

    kala ta les alla oxi mono den xrimatodotoun alla den sumetexoun (uparxoun kai eksereseis) kai se alous tomeis giati olo auto ektos fisika apo xrimata thelei kai prosopiki douleia... ores apo tin prosopiki sou zoi kai parolou afta tous exeis na krinoun kiolas...autos einai o stauros....

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share