Ντροπιαστική ήττα!!

Την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου περίμεναν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Σταυρού για να δημιουργήσουν κάκιστες εντυπώσεις.

Να πει κανείς ότι ήταν αδιάφορο παιχνίδι;Έπαιζε ο τρίτος της βαθμολογίας με τον τέταρτο.

ΝΤΡΟΠΗ Νο 1: Η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε στην Αρετή με ...έντεκα παίκτες, αφού πέντε ποδοσφαιριστές για ...διάφορους λόγους δεν συμμετείχαν σ' αυτήν. Από τους έντεκα, ο Τσουραλάκης έπαιζε αναγκαστικά ενώ ήταν τραυματίας και ο Καρακεχαγιάς Κ. ήρθε την τελευταία στιγμή για να συμπληρωθεί εντεκάδα και ενώ είχε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι είκοσι ολόκληρους μήνες αφού προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό. (Το αξιοσημείωτο είναι ότι ήταν από τους δύο-τρεις που διασώθηκαν τόσο για την μαχητικότητά τους όσο και για την αξιοπρέπειά τους ).

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε στο 24΄ η ανόητη αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες του Radev για να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση για την ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού.

ΝΤΡΟΠΗ Νο 2: Όχι τόσο η ήττα με το βαρύ 5-0 όσο η έλλειψη σεβασμού στην ομάδα. Οι ήττες, ακόμα και οι βαριές και ταπεινωτικές, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Απλά πρέπει να τις δέχεσαι με ψηλά το κεφάλι. Να πέφτεις μαχόμενος, να έχεις αξιοπρέπεια, να σε πατάνε και να ξανασηκώνεσαι, να σέβεσαι πάνω από όλα -αν όχι την ιστορία της ομάδας- τον ίδιο σου τον εαυτό.

Παρά την ήττα, η ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού κατετάγη τέταρτη και θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση των play off την Ν. Απολλωνία με πλεονέκτημα έδρας.

date Τρίτη 18 Μαΐου 2010

1 χωριατάκια to “ΔΟΞΑ Αρετής - ΠΑΟΚ Σταυρού 5 - 0”

  1. Ανώνυμος
    20 Μαΐου 2010 στις 7:57 μ.μ.

    sinfono den palepsame sinfono eleipan 5 paiktes alla esy palio vlaxaki den mporeis na les oti den sevomaste tin omada kai tin istoria tis...

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share