Το Ετήσιο Μνημόσυνο Πεσόντων Καταδρομέων θα τελεσθεί στο Καβούρι και στη Ρεντίνα την Κυριακή, 30 Μαΐου και ώρα 11:00. Μετά την επιτυχία που είχε η περσινή μας σύναξη στην περιοχή Ρεντίνας-Σταυρού με την ευκαιρία του μνημοσύνου, το ΔΣ της Ομοσπονδίας μας αποφάσισε να την καθιερώσει.

Έτσι λοιπόν, θα πραγματοποιήσουμε και φέτος μια μαζική σύναξη Καταδρομέων στην περιοχή Ρεντίνας-Σταυρού-Ασπροβάλτας, με τις οικογένειες και τους φίλους μας, για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο 29-30 Μαΐου, με προσέλευση από το απόγευμα της Παρασκευής. Κατά τη διάρκεια της σύναξης αυτής θα έχουμε κάποιο πολιτιστικό-ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σε συνδυασμό με καθαρά καταδρομικές δραστηριότητες.

Το απόγευμα του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του ΔΣ και η Συνέλευση των Προέδρων των Λεσχών – μελών. Το πρωΐ της Κυριακής, αμέσως μετά τη λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας, θα τελεσθεί μνημόσυνο για τον τελευταίο Αυτοκράτορα της Κωνσταντινουπόλεως Κωνσταντίνο ΙΑ΄, με την ευκαιρία της επετείου της Αλώσεως. Μαζί μας θα είναι και πάλι το προεδρείο και αντιπροσωπεία του Παγκυπρίου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων.

Η διανυκτέρευση θα γίνει σε καταλύματα του Σταυρού και της Ασπροβάλτας, που θα εξασφαλίσει η Ομοσπονδία.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Ταμία μας Φώτη Κωνσταντινάκη, τηλ. 2310848888 και 6936848888.


http://www.tolmon.gr

date Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

1 χωριατάκια to “Ετήσιο Μνημόσυνο Πεσόντων Καταδρομέων στο Καβούρι και στη Ρεντίνα”

  1. Ανώνυμος
    6 Ιουλίου 2010 στις 3:05 μ.μ.

    http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_381.html

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share