1600 χιλιόμετρα με ποδήλατο χωρίς στάση και 60 ώρες αγωνιάς
Η αγάπη και η συμπαράσταση του Τρικαλινού κόσμου και όχι μόνο, είναι βέβαιο ότι θα δώσουν δύναμη και αισιοδοξία στη νέα δύσκολη προσπάθεια του υπεραθλητή. Τις συνέπειες αυτού του εγχειρήματος τις γνωρίζει επαρκώς ο Στέλιος που είναι αποφασισμένος να τις υπερνικήσει.

Ο πόνος, η σωματική εξάντληση, η αϋπνία, η πολύωρη μονοτονία επάνω στην άσφαλτο, το ψυχολογικό στρες και οι καιρικές συνθήκες αποτελούν την γενική μορφή των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσει. Επίσης η υδροποσία, η τροφοδοσία, οι σωματικές ανάγκες και όποιες ιατρικές παρεμβάσεις προκύψουν θα γίνονται πάνω στο ποδήλατο εν κινήσει. Η προσπάθεια του είναι άξια κάθε υποστήριξης και ο φίλαθλος κόσμος σπεύδει στο πλευρό του.
Συγκροτήθηκε Οργανωτική Επιτροπή η οποία εργάζεται πάνω στο σχεδιασμό και την τέλεση της ποδηλατοδρομίας.


Τοπικοί φορείς, Υπηρεσίες, Δήμοι, Νομαρχία, Οργανισμοί, Ποδηλατικοί Σύλλογοι ΠΑΣ ΤΡΙΚΚΗ, ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, Εταιρίες και φίλαθλοι υποστηρίζουν το εγχείρημα. Για τις ανάγκες της ποδηλατοδρομίας θα υπάρξει συνοδευτική αποστολή αποτελούμενη από 20 εθελοντές, ένα 9-θέσιο mini bus του Δήμου Τρικκαίων, 4 αυτοκίνητα των χορηγών 1 αυτοκίνητο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, 1 λεωφορείο για τον φίλαθλο κόσμο, 1 ασθενοφόρο και 2 περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο θρύλος της Ελληνικής ποδηλασίας Στέλιος Βάσκος θα διανύσει την απόσταση Τρίκαλα -Καλαμπάκα - Μουργκάνι - Αγιόφυλλο - Γρεβενά - Κοζάνη - Βέροια - θεσσαλονίκη -Σέρρες - Προμαχώνα - Σόφια - Φιλιππούπολη - "Τριεθνές" (Ελλάδα - Βουλγαρία - Τουρκία) -Αδριανούπολη - Καστανιές - Ορεστιάδα - Αλεξανδρούπολη - Κομοτηνή - Καβάλα -Ασπροβάλτα - θεσσαλονίκη - Βέροια - Κοζάνη - Γρεβενά - Αγιόφυλλο - Μουργκάνι – Καλαμπάκα Τρίκαλα (1600 χλμ.)

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Δημαρχείο Τρικάλων στις 3 Ιουνίου 2010 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 π.μ.
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Δημαρχείο Τρικάλων στις 5 Ιουνίου 2010 ημέρα Σάββατο και ώρα 20:00 μ.μ.


http://news24gr.blogspot.com

date Κυριακή 23 Μαΐου 2010

0 χωριατάκια to “Ελλάδα - Βουλγαρία - Τουρκία με ποδήλατο σε 60 ωρες χωρίς στάση (μέσω Ασπροβάλτας)”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share