Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, συνεπές στο ετήσιο ραντεβού του, συντονίζει την 15η πανελλαδική εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών παράκτιων και άλλων φυσικών περιοχών, «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ 2010» που θα πραγματοποιηθούν 1-31 Μαΐου 2010.

Η Τουριστική Πύλη Strymonikos Online και ο Δήμος Αγίου Γεωργίου θα συμμετέχουν για δεύτερη συνεχή χρονιά στον Καθαρισμό της Μεσογείου και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και το Δημοτικό σχολείο των Νέων Βρασνών αλλά και την Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου Αγίου Γεωργίου, θα καθαρίσουν την παραλία των Νέων Βρασνών και θα εκθέσουν έργα ζωγραφικής των μαθητών εμπνευσμένα απο το Περιβάλλον και την Βιοποικιλότητα. Η ημερομηνία προσανατολίζεται για 12 ή 15 Μάη.

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακήρυξαν το 2010 ως «Έτος Βιοποικιλότητας», και στο πλαίσιο αυτό η εκστρατεία εστιάζει φέτος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είδη και οικοσυστήματα, εξαιτίας της απόρριψης σκουπιδιών.

Επίσης, και αυτή τη χρονιά υπάρχει συνεργασία με την ερευνητική ομάδα του Εργαστηρίου Θαλάσσιας Γεωλογίας και Φυσικής Ωκεανογραφίας του Πανεπιστημίου Πατρών, που θα πραγματοποιήσει λήψη εικόνων από «χωματερές» στο βυθό, με τη χρήση Κατευθυνόμενου Υποβρύχιου Οχήματος (R.O.V.).

http://www.strymonikos.net/portal/news/

date Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

1 χωριατάκια to “Καθαρίστε την Μεσόγειο 2010 - Φέτος σειρά έχουν τα Νέα Βρασνά”

  1. Ανώνυμος
    7 Ιουνίου 2010 στις 10:05 π.μ.

    Ένας πραγματικός Άραβας (και όχι κάποιος φραπεδέλληνας από την Κηφισιά...) αναλύει τα δεδομένα για την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς και πως συμπεριφέρεται στους ιδίους τους Παλαιστινίους.

    http://www.youtube.com/watch?v=HiQAi-_53h8

    http://www.youtube.com/watch?v=NJj27yNbkPE

    1. απαγόρευση μουσικής σε γάμους
    2. πυροβολισμοί κατευθείαν στο πλήθος
    3. μαζικές εκτελέσεις
    4. καταστροφές περιουσιών
    5. πολιτικές εκτελέσεις
    6. σφαγές γενικώς και αορίστως
    7. γυναίκες που χορεύουν στο θάνατο αντιμαχόμενων Παλαιστινίων
    8. μικρά παιδιά δολοφόνοι/εκπαιδευόμενοι μάρτυρες
    9. και, και, και...

    Κανένας φιλειρηνιστής δε βγήκε έξω για διαδήλωση και κανένας μουσουλμάνος δεν κατήγγειλε ποτέ στα ΜΜΕ, στο δρόμο, κλπ την τρομοκρατία της Χαμάς στη Γάζα. Εναντίον είτε του Ισραήλ είτε των ιδίων των συμπολιτών τους... Κανένας, γιατί το ισλαμιστικά λόμπυπου χρηματοδοτούν και διοργανώνουν όλες αυτές τις εκδηλώσεις (αλλά και οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι... με μερικές εξαιρέσεις), ενδιαφέρονται μόνο όταν τους κάνουν κάτι οι "απιστοι"... Σοβιετικοί, Ρώσσοι, Σέρβοι, Ελληνες, Κροάτες, Αρμένιοι, Αμερικάνοι, Ισραηλινοί, κοκ.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share