Την Τετάρτη 19 Μαίου ξεκινάει η 29η Πανελλήνια συγκέντρωση μοτ/στών και διαρκεί ώς την Δευτέρα 24 Μαίου στον ποταμό Άρδα στις Καστανιές Έβρου.

Σας γνωρίζουμε ότι οι τιμές εισόδου για την 29η Πανελλήνια συγκέντρωση μοτ/στών ,όπως αποφασίστηκε στην εαρινή Γενική Συνέλευση θα είναι κατά μηχανή και όχι κατά άτομο όπως την προηγούμενη χρονιά.
Έτσι για αυτή τη χρονιά οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΜΟΤΟΕ ( ενεργοποιημένη)
Μηχανή και Οδηγός 40 Ευρώ
Συνοδηγός 10 Ευρώ
Ανεξάρτητα ποιος από τους δύο έχει κάρτα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν η κάρτα ΜΟΤΟΕ δεν έχει ενεργοποιηθεί για το 2010 το άτομο θεωρείται ότι δεν έχει κάρτα.

ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ ΜΟΤΟΕ
Μηχανή και Οδηγός 60 Ευρώ
Συνοδηγός 30 Ευρώ

Στις τιμές περιλαμβάνεται η παραμονή εντός του κάμπινγκ ( στήσιμο σκηνής), εισιτήριο συναυλιών και αναμνηστικό μπλουζάκι.

Διαμονή Ξενοδοχεία

Για όσους δεν ενδιαφέρονται να κατασκηνώσουν στο χώρο των εκδηλώσεων, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για την παραμονή τους στην γύρω περιοχή τις ημέρες των εκδηλώσεων.

Σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια (οικοτουριστικοί και αγροτοτουριστικοί ξενώνες) τα οποία προσφέρουν άριστες υπηρεσίες σε οικονομικές τιμές.

Οι τρόποι μεταφοράς στην περιοχή είναι οι ακόλουθοι:

ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ: Στον χώρο όπου πραγματοποιείτε η 29η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ μπορείτε να φτάσετε μέσω της Εγνατίας Οδού (E85) χωρίς να μεσολαβούν διόδια. Συναντάτε τον κόμβο της επαρχίας Καστανεών ο οποίος απέχει από την πόλη της Ορεστιάδας 17 χιλιόμετρα ενώ από το τελωνείο του Ορμένιο(σύνορα Βουλγαρίας) 11 χιλιόμετρα. Σε απόσταση ενός χιλιομέτρου φτάνετε στις Καστανιές.
Από την κεντρική πλατεία του χωριού (όπου υπάρχουν καταστήματα ανεφοδιασμού καυσίμων) στρίβοντας αριστερά και σε απόσταση 400 μέτρων συναντάτε τον ποταμό Άρδα και τον χώρο των εκδηλώσεων. Το τελωνείο Καστανεών (σύνορα Τουρκίας) απέχει 300 μέτρα από την κεντρική πλατεία.

date Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

0 χωριατάκια to “29η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share