Βροντοφώναξαν αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του δήμου Σοχού και αποφάσισαν ομόφωνα να προβούν σε μία σειρά κινητοποιήσεων προκειμένου να ακουστεί το δίκαιο αίτημα τους και να μην καταργηθεί ο Δήμος Σοχού, ένας εκ των παλαιοτέρων δήμων του Ν. Θεσσαλονίκης, ο οποίος υφίσταται από το 1903 κι έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ορεινού Δήμου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σοχό Θεσσαλονίκης , πραγματοποίησαν την Κυριακή 2 Μαίου 2010 όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Σοχού με τη συμπαράσταση των Βουλευτών Β'Περιφέρειας του ΠΑΣΟΚ κ.Γ.Αρβανιτίδη, της Ν.Δ. κ. Σ.Αναστασιάδη, κ.Θ .Καράογλου, του πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ.Γιάννη Γλαβίνα των αρχηγών της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Σοχού κ.Ε.Μαργαρίτη και κ.Α.Λέτσιο, του π.Επάρχου κ. Τ..Μαργαρίτη, π. Δήμαρχο κ.Π. Καρακόλη, των υποψηφίων Βουλευτών κ.Γ. Τουλουπίδη και κ.Μ.Καρακόλη και άλλων παραγόντων του τόπου, αντιδρώντας στον άδικο σχεδιασμό αναφορικά με την κατάργηση του Δήμου μας.

Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκαν οι θέσεις μας για τη νέα χωροταξία και την αναγκαιότητα ύπαρξης και λειτουργίας ενός Δήμου στον ορεινό όγκο Βερτίσκου-Κερδυλίων σύμφωνα πάντοτε με τις προτάσεις του ΙΤΑ και του σχέδιου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ».

date Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

0 χωριατάκια to “Η εδώ ο δήμος Σοχού ή πουθενά”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share