Τον ενδελεχή έλεγχο των δηλώσεων των περιουσιακών στοιχείων του Τάσου Μαντέλη και του Θεόδωρου Τσουκάτου αποφάσισε η επιτροπή Ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών σήμερα. Ταυτόχρονα αποφασίστηκε το άνοιγμα όλων των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην υπουργών και των άμεσων συγγενών του. Στην ίδια απόφαση περιλαμβάνεται και η παραγγελία προς τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου για δήμευση των περιουσιακών στοιχείων του Τ.Μαντέλη μέχρι του ποσού των 200.000 μάρκων, ποσό που αποτελεί και τη «χορηγία» της Siemens προς αυτόν. Στον αρμόδιο εισαγγελέα που διερευνά την υπόθεση, θα αποσταλούν τα πρακτικά και η απόφαση της Επιτροπής, ώστε να ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη για παραβίαση του Νόμου περί «πόθεν έσχες».


http://www.newsblog.gr

date Σάββατο 29 Μαΐου 2010

7 χωριατάκια to “Έλεγχος περιουσιακών στοιχείων για Μαντέλη, Τσουκάτο”

  1. Ανώνυμος
    29 Μαΐου 2010 στις 10:12 π.μ.

    "Το Υπουργείο Παιδειας κατασπαταλά τα χρήματα του ΕΣΠΑ προκηρύσσοντας τον ένα διαγωνισμό μετά τον άλλο για πανάκριβες και σαφώς υπερκοστολογημένες υπηρεσίες συμβούλων. Μετά από την πρώτη προκήρυξη για συμβούλους για το νομοσχέδιο, που αναγκάστηκε να αποσύρει μετά τις αντιδράσεις, ακολούθησαν και οι παρακάτω προκηρύξεις:

    1. Σύμβουλος επικοινωνίας. 270.000 για δύο χρόνια με...



    δυνατότητα ανανέωσης ως ακόμη δύο έτη με κόστος 180.000 ευρώ ακόμη. Σύνολο: 450.000 ευρώ (155 εκατομμύρια δρχ. περίπου για να έχουμε και τις αναλογίες)

    http://www.edulll.gr/UserFiles/File/prokirikseis/115632_%CE%91P2725_PERIL_epikoin_symvoulos.pdf

    2. Άλλος σύμβουλος αξιολόγησης του ΕΣΠΑ. Αμοιβή 300.000 για δύο χρόνια με δυνατότητα παράτασης άλλες 300.000 για άλλα τρία χρόνια. Σύνολο: 600.000 ευρώ.

    http://www.edulll.gr/UserFiles/File/PROKHRYXEIS_eyd/125422_PERILHPSH_PROKHR_SYMV_DHMOSIOT.pdf

    3. 70.000 ευρώ για τρεις μήνες σε σύμβουλο συγχωνεύσεων (.

    http://www.edulll.gr/default.asp?siteID=1&pageid=34&tablepageid=7&langid=1

    Και αυτά ως τώρα. Πόσους ακόμη συμβούλους θα προκηρύξουν ως το 2015 και πόσο τελικά θα κοστίσουν;

    1.100.000 ευρώ, ως τώρα μόνο, για υπηρεσίες, οι οποίες αφενός μπορούν να καλυφθούν από τους μόνιμους υπάλλήλους του Υπουργείου και αφετέρου σε καμία περίπτωση δεν κοστίζουν τόσα χρήματα.

    Πού ακούστηκε οι αμοιβές των συμβούλων να είναι κατά πολύ μεγαλύτερες από αυτές των πολιτικών τους προϊσταμένων, στην συγκεκριμένη περίπτωση των υπουργών και της λοιπής πολιτικής ηγεσίας; Πώς γίνεται ο σύμβουλος να παίρνει τριπλάσια και τετραπλάσια αμοιβή που αγγίζει τα 150.000 ευρώ (50.000.000 δρχ), μεγαλύτερη από αυτους που τον προσλαμβάνουν;

    Τί δικαιολογεί αμοιβή 300.000 ευρώ (100.000.000 εκ. δραχμές για να μην ξεχνιόμαστε) για επικοινωνιολόγο ή αξιολογητή;

    Τί είναι σύμβουλος συγχωνεύσεων που θέλει και 23000 ευρώ τον μήνα (9.000.000 δρχ περίπου);

    Αποτελεί πρόκληση να ανακοινώνονται τέτοιες αμοιβές κρατικοδίαιτων καρεκλοκένταυρων, όταν οι εκπαιδευτικοί αυτής της χώρας και άλλοι εργαζόμενοι έχουν γονατίσει στην κυριολεξία με τα κυβερνητικά μέτρα.

    Πείτε και την αλήθεια επιτέλους! Ένα μεγάλο τμήμα αυτών των αμοιβών καλύπτεται από το Ελληνικό Δημόσιο, που σημαίνει πως οι δικές μας περικοπές πληρώνουν τις άχρηστες υπηρεσίες που ζητάτε.

    Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου οφείλει να απαντήσει πολύ συγκεκριμένα στα εξής:

    1. Ποιές είναι οι αρμοδιότητες αυτών των ατόμων, οι οποίες να δικαιολογούν τόσο υψηλές αμοιβές; Τί προσόντα έχουν αυτά τα άτομα, για να πληρώνονται τόσα χρήματα;
    2. Το Υπουργείο δεν διαθέτει οργανωμένα τμήματα και υπηρεσίες δημοσιών σχέσεων, αξιολόγησης, διαχείρισης κοινοτικών προγραμμάτων, νομικές υπηρεσίες, ώστε να είναι σε θέση να αναλάβει αυτά τα έργα το ίδιο; Εκτός και αν οι υπηρεσίες του Υπουργείου είναι πλέον τελείως διαλυμένες. Αν είναι έτσι να βγει η Υπουργός να το πει δημοσίως.
    3. Με ποιά λογική τα χρήματα του ΕΣΠΑ δίνονται σε τέτοια έργα; Γιατί θεωρούνται προτεραιότητα οι παροχές συμβουλευτικών υπηρεσίων και άλλα ευτράπελα, όπως το 1500000 ευρώ (μισό δις δρχ) για τον καινοτόμο εκπαιδευτικό, το οποίο θα πάει σε φιέστες και για μία ακόμη φορά σε άχρηστες πλατφόρμες;

    Να βγει επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου, όπου θα αναλύονται τα έργα και οι αντίστοιχες δαπάνες του ΕΣΠΑ, με την αντίστοιχη αιτιολόγηση.

    Να σταματήσει εδώ και τώρα αυτό το όργιο σπατάλης. Να παρέμβουν τα συνδικάτα ζητώντας διαφάνεια στην διαχείριση των κονδυλίων και συμμετοχή του εκπαιδευτικού κοσμου, ώστε τα χρήματα να καλύψουν πραγματικές ανάγκες της παιδείας και όχι επικοινωνιακές ανάγκες της κάθε πολιτικής ηγεσίας. Το Γ ΚΠΣ κατασπαταλήθηκε με ελάχιστα οφέλη για τον εκπαιδευτικό κόσμο. Ας μην γίνει το ίδιο και με το ΕΣΠΑ."



    troktiko

  1. Ανώνυμος
    29 Μαΐου 2010 στις 10:32 π.μ.

    Ιδού ο αρχιτέκτων της ατιμωρησίας
    Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010, 19:29
    * Δύο νόμοι, δύο συνταγματικές διατάξεις και μία πάγια πολιτική βούληση των κομμάτων εξουσίας περί «αυτοπροστασίας» αποτελούν τον πυρήνα του καθεστώτος ατιμωρησίας, που έχει τροφοδοτήσει τη «συστημική διαφθορά» και απαξίωσε τους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας.

    Η πρώτη συνταγματική διάταξη, το άρθρο 86, εγγυάται τη σύντομη και σύννομη (δυστυχώς) παραγραφή αδικημάτων και στην ουσία την ασυλία των Πολιτικών. Η δεύτερη συνταγματική διάταξη, άρθρο 19 παράγραφος 3 του Συντάγματος, αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία και είναι ευφυής κίνηση αυτοπροστασίας και φίμωσης των αντιπάλων (δημοσιογράφων) του -επί της ουσίας- συντάκτη του συνταγματικού αυτού μορφώματος. Του Ευάγγελου Βενιζέλου. Πρόκειται για το άρθρο που απορρίπτει ως παρανόμως ληφθέντα, στοιχεία που κατεγράφησαν με «παράνομα» μέσα (κρυφή κάμερα ή κρυφή ηχοληψία).

    Το πνεύμα του άρθρου 19 επεκτάθηκε στη συνέχεια με την αλλαγή των προνοιών του Ποινικού Κώδικα, με αποτέλεσμα την ποινικοποίηση της καταγραφής εγκληματικών πράξεων με μέσα που θεωρούνται παράνομα. Όπως ομολογεί και αφήνει άφωνο τον ακροατή του ανώτερο στέλεχος της Δικαιοσύνης «το άρθρο 19, σκέψη και εφαρμογή του Ευ. Βενιζέλου, σημαίνει πως, αν ένας ντετέκτιβ στήσει κρυφή κάμερα για καταγραφή παράνομης συνεύρεσης της συζύγου ενός πελάτη του και κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης ο εραστής δολοφονήσει την ερωμένη του ή το αντίστροφο, το καταγεγραμμένο στοιχείο δεν αποτελεί εύρημα για τη Δικαιοσύνη». Πρόκειται για παραλογισμό.

    Είναι αλήθεια ότι αυτή η πρόνοια του Συντάγματος «δένει τα χέρια» των δημοσιογράφων και απελευθερώνει τους Πολιτικούς. Είναι, επίσης, αλήθεια πως η πρόνοια αυτή αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Είναι αυταπόδεικτο ότι η «σύλληψη» της ιδέας από το συγκεκριμένο πολιτικό (2001) στόχευε στην απαλλαγή από κατηγορίες πολιτικών ή επαγγελματιών ή επιχειρηματιών, που θα «συλλαμβάνονταν» από τον φακό να παρανομούν.

    Το πολύ πρόσφατο παράδειγμα της παγίδευσης της πρώην Δούκισσας του Γιορκ και πρώην συζύγου του βασιλικού γόνου, πρίγκιπα Άντριου, η οποία κατεγράφη να ομολογεί πως «άνοιγε» επιχειρηματικές πόρτες δια της ισχύος του ονόματος του πρώην συζύγου της, καταδεικνύει πως στις δυτικές κοινωνίες η έννοια της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος προτάσσεται πάσης άλλης πιθανής ή απίθανης έκθεσης προσωπικών δεδομένων των πολιτών.

    Με λίγα λόγια, τα δυτικά Συντάγματα δεν προφυλάσσουν τον εγκληματία -όχι τον κοινό ποινικό, αλλά και τον κάθε πολιτικό- και επιτρέπουν στο δημοσιογράφο να καταγράφει αποδεικτικά στοιχεία της ενοχής του. Αυτά, όταν η ενέργεια αφορά στην προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος.

    Ευθύνη υπουργών

    Το άλλο πόνημα που ευτελίζει το δημόσιο βίο είναι ο νόμος 3126, που ψηφίστηκε την 25η Φεβρουαρίου του 2003 και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, φύλλο 66, την 19η Μαρτίου του ιδίου έτους. Αν κανείς εντρυφήσει στις παραγράφους του Νόμου Περί Ευθύνης Υπουργών, αντιλαμβάνεται πως οι πρόνοιες είναι «κομμένες και ραμμένες» (αν όχι κεντημένες) πάνω στον «καμβά» αυτοπροστασίας των πολιτικών προσώπων, όχι έναντι των εχθρών της Δημοκρατίας, αλλά έναντι των κατηγόρων τους για διαφθορά, υπεξαίρεση, χρηματισμό, υπέρβαση καθήκοντος κλπ.

    Είναι αξιοπερίεργο ότι αυτές οι διατάξεις και αλλαγές του Ποινικού Κώδικα συμβαίνουν εντός της περιόδου 1996 -2009, κατά την οποία παρατηρείται η θεαματική ενίσχυση φαινομένων διαφθοράς στη χώρα με τις τραγικές επιπτώσεις στην οικονομία, το πολιτικό σύστημα, τη δικαιοσύνη, τους πολιτειακούς, κρατικούς και κοινωνικούς θεσμούς.

    www.zougla.gr

  1. Ανώνυμος
    29 Μαΐου 2010 στις 12:03 μ.μ.

    Η υπόθεση με τη Διαμαντοπούλου έχει πολύ βάθος. Δεν είναι απλά τα πράγματα. Το σκάνδαλο...δεν συνίσταται στο ότι ο σύζυγός της είναι μέλος του Δ.Σ. στο Κτηματολόγιο Α.Ε...

    Το σκάνδαλο συνίσταται στο ότι παράνομα και παρακάμπτοντας κάθε νόμιμη διαδικασία έδωσε σε ανάδοχο πάνω από 800.000 ευρώ ενώ θα έπρεπε η υπόθεση να ανατεθεί σε διαιτητή του ΤΕΕ. Ο... ανάδοχος είναι κοινοπραξία του επιχειρηματία Δοξιάδη. Το Δ.Σ. του Κτηματολογίου στο οποίο συμμετέχει ο σύζυγός της αντέδρασε στο να δοθούν τα χρήματα με τον παράνομο τρόπο. Από τα 6 μέλη αντέδρασαν τα 3. Ο σύζυγός της Διαμαντοπούλου υπερψήφισε μαζί με τον πρόεδρο και ένα ακόμα μέλος την απόφαση να κατοχυρωθεί η διεκδίκηση των χρημάτων του αναδόχου που ζητούσε τα χρήματα. Αντί της νόμιμης οδού, δηλαδή, διαιτησίας του ΤΕΕ, με ψήφο και του συζύγου της τα χρήματα τα πήρε ο Δοξιάδης. Το Fimotro, έχει στα χέρια του την αλληλογραφία του Δοξιάδη με το Κτηματολόγιο και την θέση που πήρε σύμφωνα με τα πρακτικά του Δ.Σ. ο σύζυγος της Διαμαντοπούλου. Να δούμε όταν θα βγάλουμε τα έγγραφα τι θα μας πούνε τα παπαγαλάκια του Mega που μιλάνε για ανθρωποφαγίες. Κύριε Παναγιωτόπουλε γνωρίζουμε ότι ο αδελφός της συζύγου σας (Βαγγέλης Δρούγκας) είναι υπάλληλος στην Κτηματολόγιο Α.Ε. Αυτό για να μην νομίζετε ότι δεν καταλαβαίνουμε...

    ΠΗΓΗ: http://fimotro.blogspot.com/2010/05/blog-post_8281.html

  1. Ανώνυμος
    29 Μαΐου 2010 στις 2:20 μ.μ.

    Απίστευτο! Το δημόσιο πλήρωνε ενοίκιο για ΔΟΥ... φάντασμα! 12 Ώρες, 37 Λεπτά πριν

    Η Εφορία στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου ιδρύθηκε αλλά δεν λειτούργησε ποτέ - Το Δημόσιο πλήρωνε ενοίκιο 1.700€ το μήνα από το 2004 έως το 2009!

    Μία ακόμα περίπτωση κακοδιαχείρισης και κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος έρχεται στο φως, αυτή τη φορά από το Ρέθυμνο: επί 4 συνεχόμενα έτη το δημόσιο κατέβαλλε ενοίκια για κτίριο που εμφανιζόταν ως Δ.Ο.Υ. Περάματος αλλά ουσιαστικά επρόκειτο για εφορία... φάντασμα αφού δεν λειτούργησε ποτέ.

    Το χρονικό της υπόθεσης
    Η Εφορία Περάματος Μυλοποτάμου ιδρύθηκε το 2004 με απόφαση του τότε υπουργού οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη. Για την στέγαση της, το υπουργείο νοίκιασε ακίνητο έναντι του ποσού των 1.700 ευρώ μηνιαίως, με τον ιδιοκτήτη, που ήταν η ΕΑΣ Μυλοποτάμου. Επειδή το κτίσμα ήταν ημιτελές, η καταβολή του μισθώματος άρχισε λίγους μήνες μετά την υπογραφή σύμβασης. Φυσικά μέχρι εδώ δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτόν...

    Το σκάνδαλο αρχίζει από την ώρα που η νεοσύστατη στα χαρτιά του υπουργείου οικονομικών Εφορία δεν λειτούργησε ποτέ μέχρι σήμερα ενώ τα μισθώματα καταβάλλονταν κανονικά στον ιδιοκτήτη του ακινήτου αφού του το είχαν δεσμεύσει για τον συγκεκριμένο σκοπό.

    Λίγο πριν τις εκλογές του 2009, η κυβέρνηση ανακάλεσε τη «λειτουργία» της μη λειτουργούσας Δ.Ο.Υ. αλλά ως τότε είχαν μεσολαβήσει τέσσερα χρόνια και είχαν καταβληθεί περίπου 85.000 ευρώ για ενοίκια. 85.000€ που φυσικά πλήρωναν οι φορολογούμενοι πολίτες. Υπάρχει όμως και συνέχεια...

    Όπως αναφέρει το www.rethnea.gr, για τη λειτουργία της νεοϊδρυθείσας Δ.Ο.Υ., το υπουργείο τοποθέτησε ως προϊστάμενο, στέλεχος από την Δ.Ο.Υ. Ρεθύμνου, που υποχρεώθηκε να μετακομίσει εργασιακά στο Πέραμα. Οι μήνες, όπως αντιλαμβάνεστε περνούσαν και ο «προϊστάμενος» πηγαινοερχόταν στο Πέραμα χωρίς αντικείμενο εργασίας. Ούτε οργάνωση ΤΑΧΙS όπως επιβαλλόταν εγκαταστάθηκε ποτέ στη Δ.Ο.Υ. ούτε και φυσικά υπάλληλοι. Γνωρίζοντες την υπόθεση, μαρτυρούν ότι στο ενοικιαζόμενο κτίριο που θεωρητικά φιλοξενούσε την Δ.Ο.Υ., δεν υπήρχε ούτε καν γραφείο!

    Ο προϊστάμενος, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις προς τους προϊσταμένους του στο υπουργείο να επανδρώσουν την Δ.Ο.Υ. Περάματος, όταν αντιλήφθηκε ότι δεν υπήρχε πρόθεση να λειτουργήσει η οικονομική υπηρεσία, έκρινε σκόπιμο να επιστρέψει στη θέση του στη Δ.Ο.Υ. Ρεθύμνου και να ασκεί τα καθήκοντα που είχε πριν την τοποθέτηση του ως προϊσταμένου στην εφορία «φάντασμα». Ήταν όμως μια καθαρά προσωπική του απόφαση διότι αφού δεν είχε τέτοια εντολή θα μπορούσε να «βολευτεί» σε μια θέση από την οποία θα έπαιρνε άκοπα τον μισθό του.

    Παρά το γεγονός ότι το 2009 ανακλήθηκε η λειτουργία της ΔΟΥ Περάματος, ουδείς από το υπουργείο σκέφτηκε να ανακαλέσει και τον διορισμό του προϊσταμένου της, τον οποίο τα έγγραφα του υπουργείου μέχρι και σήμερα τον εμφανίζουν με αυτήν του την ιδιότητα.

    Να σημειωθεί ότι για το παραπάνω θέμα υπάρχουν τουλάχιστον δυο ερωτήσεις στα αρχεία της Βουλής, μία του 2005 και μια του 2006 που είχε καταθέσει, απευθυνόμενος στον κ. Αλογοσκούφη, ο Μανώλης Όθωνας που ήταν και τότε βουλευτής.
    απο το site επιστημονικα νεα

  1. Ανώνυμος
    29 Μαΐου 2010 στις 2:35 μ.μ.

    «Άρνηση» Σημίτη να πάει στην Εξεταστική
    Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 29 Μαΐου 2010, 12:52

    Με δήλωσή του, που, προφανώς, δεν αρμόζει σε πρώην πρωθυπουργό, εάν και εφόσον δεν έχει τι να αποκρύψει, ο Κώστας Σημίτης απάντησε στην τοποθέτηση της Νέας Δημοκρατίας να κληθεί ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο Siemens.

    www.zougla.gr

    Μα καλά άλλος κυβερνούσε τη χώρα? μας περνάει για ηλίθιους?? Θα μου πείτε ναι, αφού συνεχίζουμε να τους υποστηρίζουμε και να παριστάνουμε τους χειροκροτητές .
    Απλά έχω μια απορία.
    Οι τοπικές οργανώσεις των κομμάτων π.χ. του Σταυρού, για πιο λόγο υπάρχου? πόσες φορές έστειλαν τις προτάσεις τους ή τις παρατηρήσεις τους στις γραμματείες των κομμάτων τους για αυτά που διαδραματίζονται και αποφασίζουν τόσα χρόνια για διάφορα θέματα, ή να πούνε τις δικές τους προτάσεις, ας μην επικεντρωθώ μόνο στα τωρινά, μήπως ΚΑΜΙΑ?? Απλά υπάρχουν μόνο και μόνο για να βολεύουν τον στρατό τους και να μαζεύουν τον κόσμο σε τυχών συγκεντρώσεις? Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξής τους? Μάλλον ΝΑΙ ε…..???
    Τότε να τους χαιρόμαστε τους κυρίους αυτούς που βρίσκονται στις τοπικές οργανώσεις των κομμάτων μας (και κυρίως βέβαια των κυβερνόντων κομμάτων αφού αυτοί κυβερνάνε την χώρα… ) που παριστάνουν τις μαριονέτες και τους χειροκροτητές απλά και μόνο για να βολεύουν τους δικούς τους…


    Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό και πολιτικό προϊστάμενο του Τάσου Μαντέλη, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έλαβε χρήματα από τη Siemens, «το ζητούμενο είναι η αλήθεια και όχι η κομματική ή προσωπική αντιπαράθεση».

    Ο Κώστας Σημίτης θεωρεί με δήλωσή του ότι η πρόταση της ΝΔ έχει ως στόχο να ενισχύσει το ηγετικό προφίλ του Αντώνη Σαμαρά και τονίζει ότι υπάρχουν σοβαρότερα ζητήματα, με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθεί η Εξεταστική Επιτροπή.

    Επί της ουσίας, ο επί οκταετία πρωθυπουργός αρνείται να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή.

  1. Ανώνυμος
    30 Μαΐου 2010 στις 9:24 π.μ.

    Οικία Τσοχατζοπούλου επί της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου

    Η οικία της φωτογραφίας βρίσκεται επί της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου 33, μιας από τις ακριβότερες οδούς της Ευρώπης. Ο δεύτερος όροφος, το δώμα και το υπόγειό της, περιήλθαν στη σύζυγο του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου. Ανήκαν σε offshore εταιρεία μέχρι προσφάτως, τρεις μέρες πριν από την ψήφιση νόμου που πενταπλασίασε τη φορολογία ακινήτων τα οποία κατέχονται από εξωχώριες εταιρείες.

    www.kathimerini.gr

    Έτσι ενεργούν οι σοσια..ΛΗΣΤΕΣ, ξέρουν αυτοί...μέσα στη βρομιά...

  1. Ανώνυμος
    30 Μαΐου 2010 στις 9:31 π.μ.

    Δήμαρχος η σύζυγος; Με τ΄ όνομά της


    Η κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη σύζυγος του κ. Πάγκαλου, θα κατέλθει στις δημοτικές εκλογές - Αληθεύει ότι η σύζυγός σας Χριστίναπρόκειται να είναι υποψήφια δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές; Εσείς την ενθαρρύνετε να κατέβει στην πολιτική;

    «Η γυναίκα μου απ΄ ό,τι ξέρω συμμετέχει σε μια κίνηση νέων ανθρώπων για την αξιοποίηση των ευκαιριών που παρέχει ο “Καλλικράτης” στον νέο Δήμο Σαρωνικού. Είναι δημοσιογράφος, συνάδελφός σας, και ο πατέρας της ήταν επί χρόνια δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στα Καλύβια. Εχει λοιπόν ενδιαφέροντα και δυνατότητες που δεν έχουν σχέση με την οικογενειακή μας συμβίωση. Ο,τι κάνει θα το κάνει όπως δικαιούται ως έλλην πολίτης και με το όνομά της, όχι με το δικό μου».


    http://www.tovima.gr

    Έτσι είναι....αφού υπάρχει έτοιμος ο στρατος να γίνει και η γυναικα μου δήμαρχος... να βολευόμαστε όλοι μαζι, μην ξεμείνει κανένας απ’ έξω..
    Άντε τώρα να βρει κανένας τον χώρο να κατέβει υποψήφιος που τον καλύπτουν όλο οι ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ…

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share