Ο Δήμος Εγνατίας προκηρύσσει τη πρόσληψη εποχικού προσωπικού (1 θέση) ειδικότητας ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών.

Οι υποψήφιοι μπορούν να εκτυπώσουν το κατάλληλο έντυπο που τους αφορά και, αφού το συμπληρώσουν και το υπογράψουν, να το αποστείλουν με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση που αναγράφεται στην ανακοίνωση του Φορέα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: πατήστε εδώ

Προσοχή: Όλα τα έντυπα πρέπει να συμπληρωθούν αφού πρώτα εκτυπωθούν οι σελίδες μπρος πίσω, όπως είναι το κανονικό έντυπο.

Προθεσμία υποβολής: Από 28/5/2010 μέχρι και 06/06/2010

Διάθεση / Υποβολή αιτήσεων / Λοιπές πληροφορίες: Στον Δήμο Εγνατίας

Ταχ. Διεύθυνση: Προφήτης

Τ.Κ.: 57200 Λαγκαδάς

Τηλ. επικοινωνίας: 2393051000

Έντυπο Αίτησης πατήστε εδώ
Παράρτημα Γλωσσομάθεια πατήστε εδώ
Παράρτημα πατήστε εδώ


Οι τυχόν ενστάσεις υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ.

date Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

1 χωριατάκια to “Πρόσληψη Εποχικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ)”

  1. Ανώνυμος
    27 Μαΐου 2010 στις 9:20 μ.μ.

    Έτσι και ο Δήμος Ρεντίνας δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του τις προκηρύξεις για θέσεις προσωπικού που έχει ανάγει να απασχοληθούν στο Δήμο… αλλά μάλλον δεν χιάζεται να πάρει ή να υποθέσω ότι δεν έχει πάρει για να μην υπάρχουν ή είναι αόρατες οι ανακοινώσεις και δεν φαίνονται στην ιστοσελίδα του, είναι για τους λίγους…. Όσο λιγότεροι το ξέρουν τόσο καλύτερα??? Γιατί? Δεν επιθυμεί ο Δήμος να έχει πολλές αιτήσεις και να έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα από πολλά άτομα τους καλύτερους? Γιατί?
    Ενώ ανακοινώνονται διάφορες ανακοινώσεις για διάφορα θέματα για διορισμούς τίποτα… φαίνεται αυτό το θέμα καίει… κάνει τζις…. γιατί άραγε??

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share