Επικοινωνήστε μαζί μας...
...
στείλτε μας mail στο villagesnews@yahoo.gr
...
βρείτε μας στο facebook στο villagesnews strimonikos kolpos
..


Αν έχετε κάτι να πείτε και δεν μπορείτε δημοσίως, περιμένουμε τις καταγγελίες, απορίες, ερωτήσεις σας και θα το αναρτήσουμε εμείς από το blog και το προφίλ μας, για εσάς!!!



Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους από το facebook, που μας ενημερώνουν με φωτογραφίες, και events!

Εύχαριστούμε πολύ τους φίλους που μας στέλνουν mail, με διάφορα θέματα και ιδέες τους!

Περιμένουμε κι΄ άλλα μηνύματά σας και θα τ΄αναρτήσουμε εμείς για εσάς...

date Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

4 χωριατάκια to “Επικοινωνήστε μαζί μας...”

  1. lakis galiouris.
    12 Μαΐου 2010 στις 4:53 μ.μ.

    H ράτσα.

    >Το πρώτο σου χρέος, εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους πρόγονους.
    Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους.
    Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει.

    ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

  1. lakis galiouris.
    13 Μαΐου 2010 στις 11:46 π.μ.

    13 Μαϊ 2010
    Με ποιο τρόπο θα καταρρεύσει το σάπιο πολιτικοοικονομικό σύστημα...

    Το κρατικοδίαιτο πολιτικοικονομικό σύστημα της διαπλοκής και της διαφθοράς, που έφτασε τη χώρα και το λαό εδώ που μας έφτασε, βασίζεται σε έναν κεντρικό πυλώνα και αυτός δεν είναι άλλος από το δημόσιο χρήμα.
    Στη χώρα μας δημιουργήθηκε μια κρατικοδίαιτη ολιγαρχική άρχουσα τάξη, η οποία απέκτησε ζωή και αναπτύχθηκε με κύρια αιμοδοσία από τα χρήματα του κράτους, είτε αυτά προέρχονταν από δάνεια είτε από τη δυσβάστακτη φορολογία του λαού, είτε από τα πακέτα της ΕΕ.
    Αυτή η ολιγαρχική άρχουσα τάξη....
    απέκτησε θέση ισχύος απέναντι στην πολιτική ελίτ της χώρας, με κύριο μοχλό πίεσης τα ΜΜΕ. Σιγά σιγά, τα δύο μεγάλα κόμματα άρχισαν να συρρικνώνονται χωροταξικά. Πολλά περιφερειακά κομματικά γραφεία έκλεισαν το ένα πίσω από το άλλο. Οι αφισοκολλήσεις και οι μεγάλες συγκεντρώσεις έπαψαν να περνούν πολιτικά μηνύματα και υποχώρησαν. Ο πολιτικός αγώνας μεταφέρθηκε στα ΜΜΕ και κυρίως στις τηλεοπτικές οθόνες, όπου αναγορεύτηκαν σε τηλεαστέρες και υπ’ αριθμόν ένα πολιτικούς παράγοντες του τόπου πανελίστες και εκφωνητές ειδήσεων που αντί για αντικειμενικές ειδήσεις, το γύρισαν σε τηλεπαράθυρα, με προσχεδιασμένες αντεγκλήσεις για αύξηση της τηλεθέασης, με προσκεκλημένους τους αρεστούς και υπάκουους πολιτικούς των αφεντικών.



    Σήμερα όμως το δημόσιο χρήμα στέρεψε και κινδυνεύει να σταματήσει η αιμοδοσία του συστήματος.


    Το πολιτικοικονομικό κατεστημένο, μην υπολογίζοντας τίποτα, δεν δίστασε να βάλει ωμά το λαό στην εξαθλίωση του ΔΝΤ, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα η αιμοδοσία του συστήματος από τα κατοχικά δάνεια.
    Χθες είδαμε τους εταίρους αυτού του πολιτικοοικονομικού συστήματος να κατηγορούνται εκατέρωθεν, μέσα και έξω από τη Βουλή, προκειμένου να πάρουν καλύτερη θέση ισχύος στη μοιρασιά της εξαθλίωσης του λαού.
    Αυτό λοιπόν το πολιτικοοικονομικό σύστημα θα καταρρεύσει σε μια μόνο περίπτωση. Αν υπάρξει μια ανώτερη δύναμη που θα ελέγξει που θα πάνε ακριβώς τα δανεικά. Μόνο τότε θα σταματήσει η αιμοδοσία της κρατικοδίαιτης ολιγαρχίας και το σύστημα θα καταρρεύσει. Διαφορετικά θα πάμε ακόμα χειρότερα.
    Πιστεύετε εσείς ότι υπάρχει τέτοια δύναμη;;;

    Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_9406.html#ixzz0nnUgf68N

  1. LAKIS GALIOURIS.
    13 Μαΐου 2010 στις 8:54 μ.μ.

    Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος για την επίσκεψη Ερντογάν

    Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Μαΐου 12, 2010

    Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος μέσω του παρόντος δελτίου τύπου, δηλώνει κάθετα αντίθετος σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Είναι πράγματι λυπηρό στις δύσκολες αυτές ημέρες που η Πατρίδα μας δοκιμάζεται τόσο από τους εσωτερικούς εχθρούς, αλλά και τους εισαγόμενους υπηρέτες και λοιπούς προσκυνητές του παγκοσμίου κεφαλαίου, κάποιοι εντός των τειχών να ανοίγουν την κερκόπορτα στους επίδοξους πορθητές της εθνικής μας αξιοπρέπειας.

    Φυσικά, ως Πατριωτικό Σύνδεσμο δε μας εξοργίζει τόσο η επίσκεψη του εξ ανατολών αξιωματούχου, όσο η στάση και η υποτέλεια που επιδεικνύουν οι εγχώριοι “εθνοσωτήρες”, οι οποίοι τείνουν συνεχώς μια χείρα φιλίας στους απολίτιστους νομάδες της στέπας.
    Αυτό διότι ο Ερντογάν, όπως και κάθε λογικά σκεπτόμενος, έρχεται στην Ελλάδα υπηρετώντας τα συμφέροντα της χώρας του και με σκοπό να βγει κερδισμένος.

    Απ’ την άλλη πλευρά οι δικοί μας πολιτικοί πατέρες που κάθε τρεις και λίγο ορκίζονται να υπηρετούν το συμφέρον των Ελλήνων, πράττουν διαρκώς το αντίθετο. Πρόκειται για κάτι το πρωτοφανές για τα παγκόσμια δεδομένα, το οποίο επισφραγίστηκε κάποτε με τις μοναδικές επιδόσεις του σημερινού πρωθυπουργού σε χορευτικές φιγούρες δηλαδή στο περίφημο ζεϊμπέκικο. Τα άφεριμ Γιώργος ακόμη αντηχούν στα αυτιά μας.

    Όμως ας μην μένουμε σε ένα μεμονωμένο περιστατικό, αφού τα παραδείγματα του ραγιαδισμού είναι τόσα πολλά στη διάρκεια της μεταπολιτευτικής ιστορίας. Αυτό το εξάμβλωμα της ανοχής στον ωχαδελφισμό και του προσκυνήματος στις ακραίες θέσεις της αριστερής ερυθράς λαίλαπας και της πλουτοδημοκρατίας, που κατατρώγουν τις σάρκες του ελληνικού λαού, θέριεψε μέσα από αυτό το καθεστώς.

    Μέσα από αυτό το σαθρό σύστημα της ασυδοσίας που οι πολιτικάντηδες προστατεύουν ως κόρη οφθαλμού και ευθύνεται για τα όσα συνέβησαν στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες. Τέσσερεις ανθρώπινες ψυχές χάθηκαν για πάντα. Τέσσερεις ψυχές, ανάμεσα τους κι ένα αγέννητο Ελληνόπουλο, που δε θα αντικρύσει ποτέ τον ελληνικό ήλιο, επειδή έτσι το θέλησαν κάποιοι απάτριδες που σε κάθε ευκαιρία παραδίδουν την ελληνική σημαία στην πυρά.
    Επειδή το επέτρεψαν κάποιοι ανίκανοι να κυβερνήσουν με ατσαλένια πυγμή, ένα παιδί δε θα παρελάσει ποτέ στους ελληνικούς δρόμους και δε θα νοιώσει ποτέ την υπερηφάνεια του να λέγεσαι Έλληνας. Είθε τα δάκρυά από το βουβό κλάμα του που ποτέ δεν είχε την τύχη να ακούσει ο πατέρας του, να φτάσουν στην ιερή γη της Ελλάδος και να στοιχειώνουν καθημερινά τα όνειρα των ψευτοεπαναστατών, αλλά κι αυτών που σε λίγες μέρες θα υποδέχονται μετά βαίων και κλάδων τους “καλούς μας γείτονες”…

    Μετά τιμής για το Δ.Σ
    Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
    Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις

  1. lakis galiouris.
    6 Ιουλίου 2010 στις 9:08 π.μ.

    Δεν έφτανε ο διορισμός στη Βουλή της κόρης Πάγκαλου, από την Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, στις 26-3-2004....

    δύο μήνες μετά, την 26-5-2004, η Ν.Δ. κάνει κι άλλο ρουσφέτι!

    Με το ΦΕΚ 127, μετατάσσει την κόρη του κ.Πάγκαλου, Αριάδνη Πάγκαλου, από τη Βουλή, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, για να έχει η κοπέλα τις διακοπές της Πάσχα, Χριστούγεννα και καλοκαίρι.


    Όσο να 'ναι, στις αξιοζήλευτες θέσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι σημαντικό να διορίζονται ...απόφοιτες λυκείου.

    Είναι γνωστό ότι από τους χιλιάδες αποφοιτήσαντες το ίδρυμα, είναι δύσκολο να βρείς κάποιον άξιο.

    Όργιο ρουσφετιών λοιπόν από την κυβέρνηση Ν.Δ. η οποία άλλωστε φημίζεται για τους διορισμούς ...πασόκων.
    Έτσι, η κ.Ψαρούδα (που εξέφρασε άλλωστε πολλές φορές το θαυμασμό της για τον κ.Πάγκαλο) του 'κανε όλες τις χάρες και ο κ.Πάγκαλος ανταπέδωσε ευγενικά.


    Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/#ixzz0ssbX3oW9


    http://2.bp.blogspot.com/_GOJP6BkWmXY/TDK8A-WaNjI/AAAAAAAAY1A/0DwkO68I6bo/s400/temp2.jpg

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share