Ένας 21χρονος άνδρας συνελήφθη χθες το μεσημέρι στις εκβολές της λίμνης Βόλβης.

Ο νεαρός κατηγορείται πως, με την βοήθεια συνεργών του, διέρρηξε οικία στην Βαμβακιά Θεσσαλονίκης και έκλεψε διάφορα κοσμήματα.


Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του δράστη και βρέθηκαν χρυσαφικά, ένας φορητός υπολογιστής, μια σιδερογροθιά, διαρρηκτικά εργαλεία και δύο ζευγάρια πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο νεαρός δεν έδωσε κάποια δικαιολογία για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του όλα τα παραπάνω και έτσι η λεία κατασχέθηκε άμεσα.


Η έρευνα συνεχίστηκε προκειμένου να βρεθούν οι συνεργοί του 21χρονου και λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε στον κόμβο τη Ρεντίνας, μια από τις συνεργούς του.

Η νεαρή -επίσης21 ετών - οδηγούσε χωρίς δίπλωμα οδήγησης ένα αυτοκίνητο, το οποίο δεν ήταν ασφαλισμένο, και στον χώρο των αποσκευών βρέθηκε ένα τσεκούρι.


http://www.zougla.gr

date Σάββατο 8 Μαΐου 2010

2 χωριατάκια to “Σύλληψη στις εκβολές της λίμνης Βόλβης”

  1. GIANNIS ZAROGIANNIS
    8 Μαΐου 2010 στις 6:21 μ.μ.

    SIKAGO H VOLVI.........XAAXAXAXXAAXAXAX!EYTIXWS OMWS TOUS PIASANE KAI 8A HREMISOUN LIGO TA XWRIA!NA KAI ENA KALO TWN MPATSWN!

  1. ΕΛΕΝΗ ΝΕΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ
    8 Μαΐου 2010 στις 11:28 μ.μ.

    Εχθές το βράδυ στην Νέα Απολλωνία αγνωστος νέος ανδρας μπηκε σε σπιτι μοναχικής γιαγιάς που κοιμόταν παραβιάζοντας την πόρτα και ζητώντας χρήματα.
    Η γιαγιά τρομοκρατημένη έδωσε ότι είχε περίπου 30 ευρώ κουλουριάστηκε σε μια γωνιά και αφου ο ανδρας ανακάτεψε κατι συρτάρια εφυγε... χωρίς να κανει κακό στην γιαγιά...
    Η ώρα που μπηκε στο σπιτι ήταν περίπου 2 με 3 την νύχτα...

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share