Ιστορία έγραψε το Στρατώνι αφού έγινε η πρώτη Χαλκιδικιώτικη ομάδα που κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Ανδρών και παράλληλα την άνοδο στην Β' Εθνική.

Μέσα σε ένα γήπεδο που έβραζε, αφου οι αντίπαλοι του Ορφέα Ν. Σκοπού που έπαιζαν την παραμονή τους στην κατηγορία χρησιμοποίησαν πολύ σκληρό παιχνίδι, οι αθλητές του Δημήτρη Μύθου είχαν καρδιά Πρωταθλητή και πήραν την νίκη που μας έδωσε και μαθηματικά την άνοδο.

Η ομάδα μας παρά την απουσία του Κουντουρατζόγλου και την ολιγόλεπτη συμμετοχή του Πεγιά λόγω τραυματισμών δυσκολέυτηκε για 3 δεκάλεπτα αφου βρέθηκε πίσω στο σκόρ μέχρι και 7 πόντους (47-40, στο 26'), όμως από εκείνο το σημείο έσφιξε την άμυνα της και με ένα σερί 0-14 έκανε το 47-56 και κράτησε τα ηνία μέχρι το τέλος του αγώνα, με όλους του αθλητές να δίνουν το 100% των δυνάμεων τους.

Πλέον ο επόμενος και τελευταίος αγώνας στο Κλειστό Ιερισσού με τον Ιωνικό Ιωνίας αποκτά τον χαρακτήρα φιέστας και καλούνται όλοι οι φίλοι του Χαλκιδικιώτικου μπάσκετ να παρευρεθούν σε αυτή τη γιορτή.


Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο Τάσο
http://e-stratoni.gr/

date Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

1 χωριατάκια to “Πρωτάθλημα και άνοδος για το Στρατώνι στην Β' Εθνική”

  1. Ανώνυμος
    12 Μαΐου 2010 στις 4:58 μ.μ.

    Bravo sta paidia to aksizaneeeeeeee......

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share