"Αγαπητό troktiko, είμαι 35 χρονών, παντρεμένος με ένα παιδάκι 4 χρονών.
Τα τελευταία 7 χρόνια, νοικιάζω με τον χρόνο, στο κάμπινγκ της Ασπροβάλτας, ένα χώρο όπου έχω στήσει μόνιμα ένα τροχόσπιτο για να μπορώ να πηγαίνω με την οικογένεια μου διακοπές, αρκετά οικονομικές, ειδικά την σημερινή εποχή.
Τα τελευτάια χρόνια, απο το 2008, ο ΕΟΤ αποφάσισε για 7 ημέρες τον ...
Αύγουστο μήνα, μήνα που σχεδόν το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων κάνουν τις διακοπές τους, να δίνει το κάμπινγκ σε κάποιους και να το εκμεταλλεύονται για ένα festival ηλεκτρονικής μουσικής.

Το αποτέλεσμα? 7 ημέρες δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθείς γιατί η μουσική παίζει 24ώρες συνεχόμενα, δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσεις στον χώρο του κάμπινγκ, γιατί πραγματικά η κατάσταση είναι άθλια, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις τουαλέτες και τα ντούζ, γιατί αφού είναι κοινές φανταστείτε τι γίνετε μέσα...
Δεν μπορείς να πάρεις το αυτοκίνητο σου για να βγείς στο χωριό ή κάποια άλλη πόλη, γιατί σου απαγορεύουν να μπείς μετά μέσα!!!
Γίνετε ασύστολη χρήση και διακίνηση ναρκωτικών έξω απο το τροχόσπιτό σου όλη μέρα, παιδιά λιποθυμούν απο την χρήση μπροστά μας.!!!!

Πέρυσι καλέσαμε φίλους να έρθουν να κάνουμε μαζί διακοπές, όταν ήρθαν, δεν τους άφησαν να μπούν μέσα γιατί έπρεπε να πληρώσουν την είσοδο για το festival η οποία ήταν 120 euros!!!!!!!!!!!

Και όταν πήγαμε να κάνουμε παράπονα στους υπεύθυνους?? Μόνο που δεν μας δείρανε, και η απάντηση τους? Αν θέλετε πηγαίνετε στην Αστυνομία, να δούμε ποιός θα βρεί τον μπελά του.....!!!!!

ΑΙΣΧΟΣ, τι θα γίνει με αυτό το θέμα? δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε διακοπές φτηνές? πρέπει να κανονίζουμε με τους εργοδότες μας πότε δεν θα έχει festival?
Περιμένω μια απάντηση απο τον ΕΟΤ επίσημη, μπορεί να δεί και ο ίδιος στο Internet video απο το festival να δεί τα χάλια, άνθρωποι να κυλιούνται μέσα στις λάσπες, χρήση ναρκωτικών, τα πάντα, αλλά.... όλοι κοιμούνται μου φαίνετε.."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://troktiko.blogspot.com

date Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

2 χωριατάκια to “" Καταγγελία για festival στην Ασπροβάλτα με την άδεια του ΕΟΤ."”

  1. BigBOSS
    3 Ιουνίου 2010 στις 1:35 μ.μ.

    Αυτό θεωρείται "πρόοδος" για την Ασπροβάλτα....πουφ..

  1. Ανώνυμος
    30 Ιουνίου 2010 στις 5:04 μ.μ.

    Τέλη Αυγούστου γίνεται, όντως τα DB είναι πολλά, ακούγεται μέχρι το σπίτι μου μέσα στον οικισμό της Ασπροβάλτας, αλλά αφού το μισθώνει, δεν μπορείς να κάνεις κάτι, εκτός αν ζητήσεις μείωσης του δικού σου ετήσιου μισθώματος. Στο φινάλε η μουσική είναι εξέλιξη κα παιδεία. Και δεν εννοώ μόνο αυτή που πιθανώς σ'αρέσει και δεν ταιριάζει με την μουσική του εν λόγω φεστιβάλ. Ας ανοίξουν κάποιοι το μυαλό τους και ας δουν παραπέρα, κακό δεν κάνει...
    Έχω και εγώ 2 14μηνα παιδιά είμαι και λίγο μεγαλύτερος σου (37), έχω και αξιόλογο μορφωτικό επίπεδο, αλλά στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι στο ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος στους επισκέπτες των μονίμων παραθεριστών (να το θέσω έτσι), αλλά και στους ίδιους... Αυτό είναι θέμα το οποίο πρέπει να ξεκαθαρίσετε εσείς, ο ΕΟΤ και οι διοργανωτές του φεστιβάλ... Κι εμένα με ενοχλεί όταν στις εκλογές κατεβαίνετε και πανηγυρίζετε σαν κορόιδα (ανεξαρτήτου κόματος), αλλά τι να κάνουμε...
    Τα κακά της Δημοκρατίας...

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share