O Johnny Krous, αναγνώστης του blog, μας άφησε το παρακάτω σχόλιο στο facebook. Συμφωνούμε απόλυτα με την θέση που εκφράζει ο Johnny Krous γιατί κι εμείς υπήρξαμε μάρτυρες αλλά και θύματα της ίδιας κατάστασης.

------------------------------------------------

Δεν μπορώ να καταλάβω την νοοτροπία και την αδιαφορία ενός κλάδου επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής μας.
Πριν από 4 χρόνια και κατά το μήνα Μάρτιο βρισκόμουν στα Ν. Βρασνά για το Παρασκευοσαββατοκύριακο όπως γίνεται κάθε εβδομάδα και το βράδυ του Σαββάτου ο γιος μου μου διαμαρτυρήθηκε ότι του πονούσε το αυτάκι του, ωτίτιδα, πάμε να βρούμε φαρμακείο να αγοράσουμε ένα PONSTAN ή κάτι ανάλογο να του σταματήσει τον πόνο αλλά «Φαρμακείο» πουθενά έφτασα στον Λαγκαδά για να βρω ένα φάρμακο απλό.

Αυτό το Σάββατο το βράδυ παθαίνω ευτυχώς ελαφριά κρίση άσθματος και χρειάζομαι να αγοράσω ένα AEROLIN για εισπνοές. Αλλά και πάλι Φαρμακείο πουθενά. Την επόμενη το πρωί σε ερώτηση μου στον φαρμακοποιό που βρήκα γιατί δεν υπάρχει φαρμακείο το Σάββατο Βράδυ ανοικτό, η απάντηση ήταν ότι κανένα βράδυ δεν είναι ανοικτό Φαρμακείο με μια ευρύτερη περιοχή από την Ασπροβάλτα έως και την Απολλωνία, δηλαδή εάν κάποιος άνθρωπος έχει ένα πρόβλημα και θέλει το φάρμακο του ή θα πεθάνει ή θα πάει στο Κέντρο Υγείας ή θα πάει Λαγκαδά.

Δεν μπορούν όλοι αυτοί οι επαγγελματίες οι οποίοι κάνουν «λειτούργημα» να συνεννοηθούν και να έχουν μία ημέρα ο κάθε ένας το μαγαζί του ανοικτό, και στο κάτω κάτω βρε αδερφέ βάλτε ένα τηλέφωνο και κάνε εφημερία από το σπίτι σου. Δεν θα σε ενοχλήσουν πάνω από 1 φορά το μήνα.

Δυστυχός έρχεται και τουρισμός στην μικρή μας …….ΟΥΓΚΑΝΤΑ ………….

date Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

7 χωριατάκια to “O Johnny Krous είπε:”

  1. Ανώνυμος
    10 Μαΐου 2010 στις 8:04 μ.μ.
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
  1. Rejected
    11 Μαΐου 2010 στις 12:41 π.μ.

    Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι πέρυσι το καλοκαίρι με επιάσε πονόδοντος, Κυριακή. Δεν βρήκα ούτε ένα από τα φαρμακεία του Σταυρού ανοιχτό.

  1. Ανώνυμος
    12 Μαΐου 2010 στις 5:13 μ.μ.

    POTE THA PETHANEI KAPOIOS POU XREIAZETAI FARMAKEIO TO KALOKAIRI TO MESHMERI POY EINAI OLA KLEISTA KAI NA DOYME POIOS THA TREXEI! THA KSEXASO EGO POU XREIASTHKE KATI O PAPPOUS POU KAI ETREXA MEXRI THN ASPROVALTA! PALI KALA POU HTAN EKEI ANOIXTO FARMAKEIO!

  1. Ανώνυμος
    12 Μαΐου 2010 στις 8:17 μ.μ.

    ALLIOS THA PETHANE O PAPOUSTHS...

  1. Ανώνυμος
    13 Μαΐου 2010 στις 2:02 π.μ.

    Παιδια το Καινουριο Φαρμακειο στον Ανω Σταυρο αφηνει τηλ και μπορεις να τον ξυπνησεις οποιαδηποτε ωρα...Νεο παιδι ευκαιρια να βοηθησουμε!Μενει ακριβως απεναντι απο το μαγαζι...Α και ρωτηστε τον και γιατι γινεται αυτο με τις εφημεριες!

  1. Ανώνυμος
    14 Μαΐου 2010 στις 7:53 μ.μ.

    kai pantrevetai se liges meres o kaymenos !!!! Giorgo kouragio re den peirazei... ypomoni ti na kanoume... Kali dynamh re filesy na eisai kala.ti kala diladi... telos pantwn.

    fortsa red alert!!! youhouououou

  1. Ανώνυμος
    17 Μαΐου 2010 στις 1:44 μ.μ.
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share