Re: αποριψη αναρτημενου σχολίου
Σάββατο, 22 Μάιος 2010, 14:46

Από: "haris theodoropoulos"

Προς:"Village News"

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε στο αίτημά μου, αλλά εφόσον αδυνατείται να διαγράψετε το σχόλιο τότε είμαι αναγκασμένος να προβώ σε νόμιμες και νομικές μεθόδους όπως αυτές προβλέπονται απο τους νόμους της Ελλαδός,κάνοντας μηνηση κατά παντώς υπευθύνου για σηκοφαντική δυσθήμηση,προσβολή ήθους κ προσωπικότητας καθως και αν υπάρχουν ευθήνες από τους διαχειριστές του village's news όσο αφορά την μη διαγραφή του κειμένου καθώς και την άδεια να γράφουν τα εν λόγω ανώνυμα.
Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον καθώς και την εξήγηση για την πάγεια πολιτική σας

------------------------------------------------------------------------

Παραθέτουμε ένα από τα email που πήραμε και που ο συγγραφέας του υποστηρίζει ότι έχει θιχτεί από συγκεκριμένα σχόλια στο blog στην ανάρτηση "Ο Johnny Krous είπε:".

Τα σχόλια αυτά θα τα σβήσουμε αν και αρνηθήκαμε, όχι γιατί μας φοβίζει η απειλή για μήνυση αλλά για να προστατέψουμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάζουν ελεύθερα και βέβαια να μην σπαταλάμε χρόνο γράφοντας emails επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια. Ζητάμε συγνώμη από εσάς που γράψατε τα διαγραμμένα σχόλια.

Ελπίζουμε τώρα που τα σχόλια θα σβηστούν να μην νιώθουν θιγμένοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι θίχτηκαν.
Όταν γίνετε κάποιο σχόλιο για τον επαγγελματισμό σου, στον κάθε επαγγελματία, αυτό που θεωρούμε σωστό είναι να τα διαβάζουμε, να τα ακούμε και να κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις για να γίνουμε καλύτεροι. Ο Johnny Krous περιέγραψε μια κατάσταση η οποία ισχύει και θα ήταν ψέμματα να υποστηρίξει κάποιος το αντίθετο.
Όταν έρθει κάποιος στην καφετέρια σου, παραγγείλει έναν καφέ και μετά σου πει ότι ο καφές δεν ήταν καλός τότε εσύ δεν του κάνεις μήνυση. Προσπαθείς να μάθεις για ποιόν λόγο ο πελάτης σου είναι δυσαρεστημένος Οι μηνύσεις και η ειρωνεία φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα

Ο ευνουχισμός της ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων και ιδεών αλλά και ο περιορισμός της ελευθεριά της γνώμης και της έκφρασης μας βρίσκουν αντίθετους και οι απειλές μας φέρνουν στο μυαλό τριτοκοσμικές και δικτατορικές τακτικές.

Θα θέλαμε επιπλέον να σας ενημερώσουμε για τα εξής σημαντικά:

1) Όλα τα blogs τα οποία έχουν κατάληξη στο url τους σε .com, υπάγονται στην αμερικάνικη νομοθεσία και όχι στην ελληνική.
2) Τα blogs τα οποία είναι της Google (blogspot) όχι μόνο υπάγονται στην αμερικάνικη νομοθεσία αλλά η ίδια η εταιρεία δεν πραγματοποιεί άρση του απορρήτου για περιπτώσεις συκοφαντικής δυσφήμισης, παρά μόνο για κακουργηματικές πράξεις.
3) Ακόμη και απόφαση να βγάλουν τα ελληνικά δικαστήρια ή και ο Άρειος Πάγος, δεν μπορεί να επιτευχθεί άρση της ανωνυμίας για συκοφαντική δυσφήμιση εάν η Google και η ελληνική κυβέρνηση δεν έρθουν σε μεταξύ τους συμφωνία.

Σας ευχαριστούμε για την εμπειρία αυτήν, για την έρευνα και που μας αναγκάσατε να κάνουμε και που μας υπενθυμίσατε για ακόμα μία φορά το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και λειτουργούμε
Σας ζητάμε να μην γράψετε καθόλου σχόλια σε αυτήν την ανάρτηση που να σχετίζονται με email. Δεν θα θέλαμε να δημοσιεύσουμε κανένα σχόλιο, όχι γιατί τα σχόλιά σας δεν είναι πολύ σημαντικά αλλά γιατί το email δεν αξίζει να σχολιαστεί παραπάνω. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πώς έχουν τα πράγματα, στον ίδιο χώρο ζούμε.

date Κυριακή 23 Μαΐου 2010

2 χωριατάκια to “O Johnny Krous λογοκρίνετε:”

  1. Village's News
    24 Μαΐου 2010 στις 1:08 π.μ.

    Re: αποριψη αναρτημενου σχολίου
    Κυριακή, 23 Μάιος 2010, 20:50

    Από: "haris theodoropoulos"
    Προς: "Village News"

    Σας παρακαλώ εάν μπορείται γνωστοποιείσται την τελική απαντησή μου προς εσάς ουτς ώστε να γίνει γνωστό και κατανοητό ότι δεν ''λογοκρίθηκε'' ο Johnny Krous και να καταλάβουν καλύτερα οι πολίτες σε τι κόσμο ζούμε και απο που πηγάζουν τα σχόλεια

    Στις 23 Μαΐου 2010 11:38 μ.μ., ο χρήστης haris theodoropoulos έγραψε:

    Σας ευχαριστώ πολύ αν και ειλικρινα δεν σας απείλησα απλώς γνωστοποίησα τις προθέσεις μου.Οσο αφρά το Johnny Krous πραγματικά σημερίζομαι την άποψή του και δεν ζήτησα να διαγραφεί το δικό του σχόλιο καθ'οτι αναφέρεται και στα 4 φαρμακεία του χωριού.Αυτό που απαίτησα είναι να διαγραφεί ο διάλογος από τους ανωνύμους μετά τα σχόλιο του Johnny Krous τα οποία αναφερόντουσαν αποκλειστικά στα 2 μόνο φαρμακεία ονομαστικά και μπορείται ευκολα να αντιλειφθείται το γιατι και απο που μπορουν να προέρχονται καθώς ο Johnny Krous δεν ειναι απο το χωριό μας και ούτε ξέρει τα ονόματα μας.Επιπλέον και σας το λέω με παρησία ο Johnny Krous όταν βρήκε κλειστά τα φαρμακεία εμένα πήρε τηλ και τον εξυπηρέτησα και μου είπε και για την κατασταση που συνάντησε.Εάν δεν έχετε σβήσει το σχόλιό του πραγματικά θα ήθελα να παραμείνει αλλα να σβηστούν ΜΟΝΟ και το τονίζω ΜΟΝΟ οι μετέπειτα διάλογοι των ανωνύμων.Σας ευχαριστώ και πάλι και να σας λέω επίσης ότι πριν σας γνωστοποιήσω τις προθέσεις μου ότι συμβουλεύτηκα την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και δικηγόρους και ενημερώθηκα για τα δικαιώματα μου.Σας ευχαριστώ πραγματικα ακόμη μια φορά

  1. Village's News
    25 Μαΐου 2010 στις 2:42 π.μ.

    Ζητήσαμε να μην γραφτούν σχόλια σε αυτήν την ανάρτηση γιατί δεν θα δημοσιευτούν.
    Δεν είναι τριτοκοσμική διάκριση φίλε μου.
    Το μεταφέρουμε λοιπόν εμείς αγαπητέ ανώνυμε σε άλλη ανάρτηση που ταιριάζει περισσότερο.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share