Με απολυτη επιτυχια στεφθηκε το 2ο τουρνουα Βουτσας Αποστολος που διεξηχθη την Κυριακη 2 Μαιου στο γηπεδο της Μικρης Βολβης.

Πανω από 500 θεατες, αριθμος ρεκορ για τα δεδομενα της περιοχης, παρακολουθησαν μια τριωρη ποδοσφαιρικη πανδαισια που τα ειχε όλα.

Πολλα γκολ, παλμο στην κερκιδα, πλουσιο θεαμα μεχρι και μαζορετες! Συμμαχος και ο καιρος καθως οι συνθηκες ηταν ιδανικες για ποδοσφαιρο.

Στο αγωνιστικο κομματι τωρα:




















Τελικος projunior

Τριτων Βολβης ΠΑΟΚ Σταυρου 2-3

Eνα παιχνιδι που εσπασε καρδιες μας επεφύλαξαν οι μικροι ποδσφαιστες των δυο ομαδων καθως ειχε 5 γκολ και δυο ανατροπες . Ο ΠΑΟΚ Σταυρου προηγηθηκε μολις στο 3’ λεπτο μετα από λαθος της αμυνας και ετσι τα Τριτωνακια βρεθηκαν από νωρις να κυνηγουν το σκορ. Είναι χαρακτηριστικο ότι το γκολ ηταν και η μοναδικη ευκαιρια για τον ΠΑΟΚ στο πρωτο ημιχρονο ενώ τα Τριτωνακια ειχανε ένα δοκαρι και πολλες τελικες προσπαθειες. Η ισοφαριση ηρθε λιγο πριν την ληξη του ημιχρονου με αψογο πλασε. Το δευτερο ημιχρονο ηταν πιο ισορροπημένο, με καλες φασεις και για τις δυο ομαδες και τα Τριτωνακια να καταφερνουν να προηγηθουν με 2-1. Πριν όμως κοπασουν οι πανυγηρισμοι ο ΠΑΟΚ ισοφαρισε σε 2-2 και αμεσως μετα εγραψε το τελικο 2-3.

Οι συνθεσεις

Τριτων Βολβης (projunior)


Kανελλης Διαμαντης, Ασημωνης Παναγιωτης, Ευαγγελου Θεοφιλος, Γουμανταρης Κυριακος, Σκανδαλης Δημητριος, Σαμαρας Γιωργος, Βουτσας Κων/νος, Ιωαννου Τασος, Σαμαρας Αργυριος, Γουμανταρης Γιωργος, Λοτσιος Νικος, Γιαννακοπουλος Νικος, Κασαβετης Γιωργος, Ζατζηιορδανης Δημητρης, Κουτσικουνης Σπυρος, Σκανδαλης Βαγγελης

ΠΑΟΚ Σταυρου (projunior)

Μπουμπουνακης Αλεξανδρος, Μορθανος Ιωαννης, Κισκιντελης Αθανασιος, Απανωμιτης Χρηστος, Τσεκουρας Νικολαος, Ιορδανιδης Ηλιας, Παπαδημητριου Ιωαννης, Σιμογλου Αντωνιος, Καντιασι Στρατος, Τσουραλης Φωτιος, Πασαλης Αλεξανδρος, Γκερνιοτι Θεριαν, Νουρακης Ιωαννης, Δημουδης Δημος, Κωνσταντινακης Νικολαος, Νουρακης Νικολαος, Διδωνης Γεωργιος

Σκορερ Ασημωνης Παναγιωτης, Βουτσας Κων/νος, Ιορδανιδης Ηλιας (2), Πασαλης Αλεξανδρος

1ος ημιτελικος. Τριτων Βολβης Διγενης Κρυονεριου 2-0

Πολύ πιο δυσκολα από ότι δειχνει το τελικο 2-0 καταφεραν να παρουν την νικη τα Τριτωνακια, απεναντι στον πολύ δυνατο και πειθαρχημενο Διγενη. Το πρωτο ημιχρονο τελειωσε 0-0 με τα Τριτωνακια να εχουν την κατοχη αλλα να μη τα καταφερνουν στην τελικη προσπαθεια. Στο δευτερο ημιχρονο τα Τριτωνακια ανεβασαν ρυθμους και εχασαν πολλες και κλασικες ευκαιριες αλλα ο τερματοφυλας του Διγενη, ειχε καταβασει τα ρολλα. Η λυτρωση ηρθε 5 λεπτα πριν το τελος με εξαιρετικο πλασε και το τελικο 2-0 με κοντινη κεφαλια στην ληξη , εστειλε τα Τριτωνακια στον τελικο!

Συνθεσεις:

Τριτων Βολβης


Ιωαννου Γιωργος, Βρανας Ηλιας, Γιαννακοπουλος Αντωνης, Βαιντερλης Σακης, Πετριδης Σπυρος, Μυλωνας Σπυρος, Γκριτζαλης Ομηρος, Βαπορακης Τασος, Κανελλης Κανελλης, Μυλωνας Παναγιωτης, Κασαβετης Θεοδωρος, Βουτσας κωστας, Ασημωνης Κυριακος, Ασημωνης Γιωργος

Διγενης Κρυονεριου

Καρασαββιδης Χαραλαμπος, Παπαδοπουλος Σταυρος, Χατζηπαπαδοπουλος Γεωργιος, Φανουλης Ιωαννης, Παπαευθυμιου Αλεξανδρος, Σιδηροπουλος Κων/νος, Σοφολογης Ιωαννης, Λεοντης Αθανασιος, Χατζηπαπαδοπουλος Δημητριος, Καρασαββιδης Νικολαος, Κουλαρης Δημητριος, Μπακαλογλου Βαλασης, Ουργαντζιδης Χαραλαμπος, Ουργαντζιδης Κων/νος, Καρασαββιδης Αθανασιος

Σκορερ: Ασημωνης Γιωργος, Κασαβετης Θεοδωρος.

2ος ημιτελικος: ΠΑΟΚ Σταυρου Ελλησποντος Μαδυτου 0-4

Παρασταση για ένα ρολο ηταν ο δευτερος ημιτελικος του τουρνουα καθως ο Ελλησποντος μπηκε πολύ δυνατα και με την ληξη του ημιχρονου το σκορ ηταν ηδη στο 0-3! Ο ΠΑΟΚ που βρεθηκε σε κακη μερα, προσπαθησε να αντιδρασει στο δευτερο ημιχρονο και εξισσοροπησε την κατασταση κερδιζοντας τον χωρο του κεντρου. Το 0-4 όμως ανεκοψε κάθε ελπιδα και ο Ελλησποντος Μαδυτου ηταν η δευτερη ομαδα που περασε στον τελικο!




Συνθεσεις

ΠΑΟΚ Σταυρου

Αναγνωστου Γιωργος, Μηνασιδης Κωστας, Χατζηγιαννης Χρηστος, Κωνσταντινιδης Γιωργος, Αλεξινακης Βασιλειος, Ζορμπας Φωτης, Διδωνης Παναγιωτης, Γκλεζακης Γιαννης, Λιλης Γρηγορης, Κοτογλου Μενελαος, Σαββιδης Κωστας, Ιορδανιδης Σαββας, Μπιλλης Αγαθος, Ματζιος Ζαχαριας, Τζανης Χρηστος, Αγκοτακης Παναγιωτης.

Ελλησποντος Μαδυτου

Αγγελακαρος Φωτης, Λικολαρι Ματεο, Γκατζης Βασιλειος, Ζαφειριου Μαρκος, Βουλγαρης Χρηστος, Παπαθανασιου Νικος, Σαμολαδας Χρηστος, Ζατζηαρσενης Νικος, Πασχαλης Αντωνιος, Τερζης Στεφανος, Βουλγαρης Αναστασιος, Τσουκαλας Αγγελος, Λικολαρι, Ζαφειριου Φωτης, Τσουκαλας Γιαννης, Σαλεπης Στελιος, Παπαθανασιου Γιωργος, Θεολογου Αλεξανδρος, Περηφανος Νικος, Ισαακ Πασχαλης, Κλαιντι, Καλιντερης Αγγελος, Κορακας Παναγιωτης, Ζατζηαρσενης Μιχαλης

Σκορερ Παπαθανασιου Δημητρης (2), Τσουκαλας Γιαννης, Παπαθανασιου Γιωργος.

Τελικος: Τριτων Βολβης Ελλησποντος Μαδυτου 1-1 (0-3 στα πεναλτυ)

Η καταρα των χαμενων τελικων φαινεται τελικα πως κυνηγα και τα Τριτωνακια καθως για τριτη συνεχομενη χρονια δεν καταφεραν να σηκωσουν το κυπελλο.

Πρινα καλα καλα συμπληρωθει το πενταλεπτο και μετα από εξαιρετικη απευθειας εκτελεση φαουλ, τα Τριτωνακια προηγηθηκαν με 1-0, σκορ με το οποιο εληξε και το 1ο ημιχρονο. Στις αρχες του δευτερου ημιχρονου ο Ελλησποντος καταφερε να ισοφαρισει και από κει και περα ξεκινησε ο μονολογος για τα Τριτωνακια. Σωρεια χαμενων ευκαιριων, δυο δοκαρια αλλα η μπαλα δεν εμπαινε στα διχτυα. Και ετσι φτασαμε στην διαδικασια των πεναλτι οπου ο Ελλησποντος κατεκτησε την πρωτη θεση του τουρνουα καθως ηταν πολύ πιο ευστοχος.

Σκορερ: Βαιντερλης Αθανασιος, Παπαθανασιου Δημητρης

Μικρος τελικος: ΠΑΟΚ Σταυρου Διγενης Κρυονεριου 4-0

Την τριτη θεση του τουρνουα κατεκτησε ο ΠΑΟΚ Σταυρου ο οποιος στον μικρο τελικο βρηκε τον καλο του εαυτο και επικρατησε ευκολα επι του Διγενη Κρυονεριου με το ευρυ 4-0. Τα γκολ σημειωθηκαν στο πρωτο ημιχρονο και ο προπονητης του Σταυρου ειχε την ευκαιρια να κανει και αρκετες αλλαγες δινοντας χρονο συμμετοχης σε ολους τους μικρους αθλητες.

Σκορερ: Θεολογακης Λαζαρος (2), Τζανης Χρηστος, Αγκοτακης Παναγιωτης

















Τεσσερα χρονια ζωης μετρα η Ακαδημια του Τριτωνα Βολβης και σε αυτά τα χρονια ειμαστε περηφανοι για ένα πραγμα: Ότι καταφεραμε να λειτουργουμε χωρις να πληρωνουν τα παιδια κανενος ειδους συνδρομη! Βασιζομαστε σε δωρεες φιλων και γνωστων και μεχρι τωρα τα καταφερνουμε περιφημα, χωρις να επιβαρυνουμε τους γονεις με ένα ακομη μηνιαιο εξοδο. Ετσι θα θελαμε να ευχαριστησουμε ολους οσους βοηθησαν ώστε να στεφθει το 2ο τουρνουα Βουτσας Αποστολος με απολυτη επιτυχια και αυτοι είναι οι παρακατω:

Λαζαριδης Κωστας ο οποιος ηταν βασικος χορηγος του τουρνουα.
Ντανταρης Βαγγελης επισης βασικος χορηγος.
Μορθανος Δημητρης για τα αναμνηστικα μπλουζακια στους αθλητες.
Σαμαρας Δημητρης για τα νερα και τους χυμους.
Μητρουλης Νικος για το ρολοι που προσφερε στον 1ο σκορερ
Λιτσακης Αργυρης για το ποδηλατο που προσφερε στον ΜVP
Moto Τσουραλακης για το κρανος που προσεφερε στον ΜVP
Δεσποινα Καπετανικολα και τις μαζορετες της που δωσανε μια άλλη νοτα με τα χορευτικα τους
Τριανταφυλλη Ακη για την βιντεοσκοπηση των αγωνων
Σαλεπακη Παναγιωτη διαιτητη
Κανελλη Ιωαννη διαιτητη

Φυσικα ευχαριστουμε και ολους τους φιλαθλους που βρεθηκαν εκει, μα πανω απ΄όλα ευχαριστουμε τους μικρους αθλητες που συμμετειχαν σε αυτό το τουρνουα στο οποιο νικητης ηταν το ποδοσφαιρο


http://asimonis.wordpress.com/

date Τρίτη 4 Μαΐου 2010

0 χωριατάκια to “2o Tουρνουά Βουτσάς Απόστολος”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share