Η εδώ ο δήμος Σοχού ή πουθενά Βροντοφώναξαν αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του δήμου Σοχού και αποφάσισαν ομόφωνα να προβούν σε μία σειρά κινητοποιήσεων προκειμένου να ακουστεί το δίκαιο αίτημα τους και να μην καταργηθεί ο Δήμος Σοχού, ένας εκ των παλαιοτέρων δήμων του Ν. Θεσσαλονίκης, ο οποίος υφίσταται από το 1903 κι έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ορεινού Δήμου.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σοχό Θεσσαλονίκης , πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή 2 Μαίου 2010 όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Σοχού με τη συμπαράσταση των Βουλευτών Β’ Περιφέρειας του ΠΑΣΟΚ κ.Γ. Αρβανιτίδη, της Ν.Δ. κ. Σ.Αναστασιάδη, κ.Θ .Καράογλου, του πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ.Γιάννη Γλαβίνα των αρχηγών της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Σοχού κ.Ε.Μαργαρίτη και κ.Α.Λέτσιο, του π.Επάρχου κ. Τ..Μαργαρίτη, π. Δήμαρχο κ.Π. Καρακόλη, των υποψηφίων Βουλευτών κ.Γ. Τουλουπίδη και κ.Μ.Καρακόλη και άλλων παραγόντων του τόπου, αντιδρώντας στον άδικο σχεδιασμό αναφορικά με την κατάργηση του Δήμου μας.

Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκαν οι θέσεις μας για τη νέα χωροταξία και την αναγκαιότητα ύπαρξης και λειτουργίας ενός Δήμου στον ορεινό όγκο Βερτίσκου-Κερδυλίων σύμφωνα πάντοτε με τις προτάσεις του ΙΤΑ και του σχέδιου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ».


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΜΑΊΟΥ 2010

ΛΑΊΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΜΑΊΟΥ 2010
• ΑΠΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
• ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΤΡΙΤΗ 4 ΜΑΊΟΥ 2010

• ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ κ .ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΧΟΥ ΣΤΙΣ 10 π.μ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΜΑΊΟΥ 2010
• ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΒΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟ 12:00 - 14:00
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 11:00 π.μ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΧΟΥ

http://emvolimanea.blogspot.com/2010/05/blog-post_6282.html

date Κυριακή, 2 Μαΐου 2010

0 χωριατάκια to “Αρχίζουν κλεισίματα δρόμων στο δήμο Σοχού για τον "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share