Το γνωστό site http://www.gossip-tv.gr με πολλά lifestyle νέα ανέφερε την επίσκεψη της Σάσα Μπάστα στον Σταυρό με το παρακάτω κείμενο και φωτογραφίες από την εμφάνιση.






---------------------------------------------------
Η Σάσα Μπάστα βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα με τους συνεργάτες της και στην κυριολεξία έγινε πανικός στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίστηκε. Η Σάσα τραγούδησε μια και μοναδική βραδιά σε γνωστό club, το όποιο ήταν κατάμεστο και στη συνέχεια, χόρεψε, διασκέδασε με τους θαμώνες του μαγαζιού. Έγινε ένα με τους θαυμαστές της και έβγαλε μαζί τους ουκ ολίγες φωτογραφίες. Η Σάσα φαίνεται να διανύει μια από τις πιο καλές φάσεις της καριέρας της και όχι μόνο.
--------------------------------------------------


Όπως φαίνετε το gossip-tv είναι πολύ καλύτερα ενημερωμένο από όλα τα άλλα sites, blogs αλλά κανάλια που έστειλαν τον κόσμο στην Ασπροβάλτα Χαλκιδικής. Τουλάχιστον το gossip-tv παρέμεινε στον νομό Θεσσαλονίκης.

date Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

4 χωριατάκια to “Πανικός στη Θεσσαλονίκη για την Σάσα Μπάστα!”

  1. Ανώνυμος
    5 Μαΐου 2010 στις 6:13 μ.μ.

    telika o erxomos tis theas sasas bastas sto reina ekane polu kali diafimisi sto xorio mas sto stayro ....... makari na erthoun kai alli diasimi '''''''

  1. Ανώνυμος
    7 Μαΐου 2010 στις 3:09 μ.μ.

    eleos....apla!!

  1. Ανώνυμος
    7 Μαΐου 2010 στις 5:58 μ.μ.

    giati eleos re sy? oute egw thn goustara thn mpasta alla eixame na doume toso kosmo ston Stavro apo tote pou to reina legotan apo8hkh. Kalh kai h elenh dhmou alla 2misi kaph hrthane to kalokairi na thn akousoune. kanenas allos

  1. Ανώνυμος
    7 Μαΐου 2010 στις 7:32 μ.μ.

    EKLASE I FORADA STO ALONI.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share