Μετά τον καυγά στο Λιμάνι του Σταυρού ήρθε και ο καυγάς στο club του Σταυρού.

Υπήρξαμε μάρτυρες το βράδυ του Σαββάτου ενός καυγά στο
club Reina.

Όχι, οι barmen του Σταυρού δεν καυγάδισαν αυτήν την φορά!

Στον καυγά αυτόν πρωταγωνιστές ήταν 2 σερβιτόροι του Reina και μια παρέα 4 τουλάχιστον ατόμων από την Ασπροβάλτα.

Οι λόγοι του καυγά παραμένουν άγνωστοι ωστόσο ξεκίνησαν από έναάτομο από την παρέα των Ασπροβαλτανιών.

Έναν ποτήρι νερό που έριξε σε ένα σερβιτόρο ήταν η αρχή του καυγά. Κάπως γελοίο αλλά και άτιμο από την πλευρά της παρέας από την
Ασπροβάλτα ήταν και η αντιμετώπιση προς τον μικρόσωμο σερβιτόρο ο οποίος δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντί τους. Ακόμα περισσότερο όταν όλη η παρέα φάνηκε να επιτίθεται στον σερβιτόρο.

Ένας άλλος σερβιτόρος του Reina έσπευσε να τον υπερασπιστεί και ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ τους.

Ευτυχώς τα πράγματα έληξαν κάπου εκεί με αυτόν τον λεκτικό διαπληκτισμό και δεν πιάστηκαν στα χέρια.

date Κυριακή 9 Μαΐου 2010

9 χωριατάκια to “Καυγάς στο Reina”

  1. Ανώνυμος
    10 Μαΐου 2010 στις 5:37 μ.μ.

    xaxaxaxaxa..eisai malakas esu pou ta grafeis na to xereis...

  1. Ανώνυμος
    10 Μαΐου 2010 στις 9:28 μ.μ.

    me afti ti krisi na akoumpas ke 8 $ to poto, spane ta nevra sou efkola.

  1. Ανώνυμος
    10 Μαΐου 2010 στις 11:01 μ.μ.

    kai poios sas eipe re hlithioi anthrwpoi oti den mporouse o "mikroswmos" servitoros na yperaspistei ton eayto tou..... ante ante! den exw provlhma me thn kritikh kai ta kaustika sxolia alla h katinia exei kai oria...... mallon den exete me ti na asxolhtheite kai grafete ahdies! lete oti htan ypotimhtikh h antimetwpish twn asprovaltianwn otan eseis oi idioi ypotimate kapoion pou sigoura an ypswsei to anasthma tou tha einai poly pshloteros apo esas..... vlakes!

  1. Ανώνυμος
    10 Μαΐου 2010 στις 11:10 μ.μ.

    re villagenews gt dn allazeis onoma kalutera? sou to exoume 3anapei. mono gelio prokaloun oi anarthseis sou k ahdia gia tn enhmerwsh. pes mas kati allo. k epeidh dn sxoliazoume ta alla dn paei na pei pws dn ta blepoume k dn enhmerwnomaste. exeis xasei ka8e ektimhsh...an h8eles estw k ligo na apokthseis. apo thn neolaia eidika....

  1. Village's News
    11 Μαΐου 2010 στις 12:28 π.μ.

    Αγαπητοί ανώνυμοι,

    ζητάμε συγνώμη που γράψαμε ότι ένας μικρόσωμος άνθρωπος δεν μπορούσε να περασπιστεί τον εαυτό του απέναντι σε τέσσερεις μεγαλόσωμους ανθρώπους. Συγνώμη που γράψαμε ότι αυτό ήταν ατιμία, τέσσερα άτομα να τα βάζουν με έναν που μάλιστα εργάζετε στον χώρο.

    Συγνώμη που ένα συμβάν δεν αποτελεί είδηση για εσάς αλλά κουτσομπολιό όταν αυτό γίνετε στο blog αλλά όταν εσείς το κάνετε στις καφετέρειες τότε είναι ενημέρωση.

    Αν φιλαράκι σου προκαλούμε αηδία μπορείς να διαβάζεις όλη μέρα τους New York Times και να μας αφήσεις ήσυχους εμάς. Δεν πιστέυουμε ότι κάποιος σε υποχρεώνει να μας διαβάζεις. Εσύ το κάνεις γιατί κατά βάθος ξέρεις ότι θα διαβάσεις κάτι και μετά θα πας να το συζητήσεις με τα φιλαράκια σου.

    Η νεολαία που σκέφτεται και δεν παίρνει έτοιμες ιδέες, η νεολαία που ξέρει από την επαφή της μαζί μας ότι δεν έχει να φοβηθει τίποτα, η νεολαία που μας πλησιάζει, που μας εμπιστεύεται τα προβλήματά της, η νεολαία που μας επιτρέπει να προωθούμε και να στηρίζουμε τις ενέργειές της, που ζητάει την βοήθειά μας και την έχει πάντοτε, αυτή η νεολαία μας εκτιμάει.

  1. Ανώνυμος
    11 Μαΐου 2010 στις 12:55 π.μ.

    AP OTI VLEPO VILLAGE KAI TA MAGAZIA PREPEI NA SE EKTIMANE, ME TOSH DIAFHMISH POU TOUS KANEIS! MOLIS EIDA OLA TA OPENING POU ANEVASES AP OLH THN PERIOXH, KAI OXI MONO APO TO STAVRO (POU APO EKEI EISAI).
    ETSI DEN EINAI H KANO LATHOS? KAI GIA TA DYO!

  1. Ανώνυμος
    11 Μαΐου 2010 στις 6:17 π.μ.

    den me endiaferei ti lete gia ta kotsompolia!!O SIGKEKRIMENOS ANIPARKTOS FLOROS POU PETA3E TO POTIRI ME TO NERO STON SERVITORO DINEI DIKEOMA GIA DEYTERI FORA!!!KAI KSEREI AUTOS GIATI PRAGMA MILAW!!!PITSIRIKA FLORE EXE TON NOUSOU!!STIN TRITI KEGESE!!!!!!!!

  1. Ανώνυμος
    12 Μαΐου 2010 στις 3:50 μ.μ.

    to ti suzitame sthn parea mas to kseroume emeis kai afora mono emas.
    den einai to idio me to ginontai anarthseis se ena blog opou mporei opoiosdipote na mpei kai na dei.
    katalaves nikolaki?
    nikoooooooooooooooooooooo ksereis esy

  1. Village's News
    12 Μαΐου 2010 στις 4:52 μ.μ.

    Το τι συζητάτε στην παρέα σας είναι ακριβώς το ίδιο που κάποιος από εσάς θα συζητήσει λίγο αργότερα σε μια άλλη παρέα και μετά σε κάποια άλλη παρέα και κάπως έτσι διαδίδονται τα νέα. Είναι η φυσική πορεία διάδοσης των νέων. Με το blog γίνετε πιο γρήγορα και ίσως να σας χαλάμε την αποκλειστικότητα. Sorry αν αυτό είναι που σας ενοχλεί! Κατάλαβες ανωνυμάκι?
    Ανώνυμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ξέρεις εσύ

    Ειλικρινά δεν έχετε βαρεθεί να παίζετε με τα ονόματα? Ποιος είναι ο Νίκος αυτήν την φορά? Πόσα ονόματα μπορεί να έχουμε πια? Τον τελευταίο μήνα μόνο ήμασταν Τάσος, Γιάννης, Σοφία, Νικόλας, Κώστας, Άκης, Μαρία κτλ. κτλ. Δεν βαρεθήκατε? Πόσους ανθρώπους θα σχολιάσετε, θα βρίσετε και θα εκθέσετε ακόμα? Αν δεν είχαμε βάλει τον έλεγχο των σχολίων δεν ξέρω που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τα ηλίθια και παράλογα σχόλιά σας.

    Σας το χαλάμε μάλλον αλλά ούτε Νίκος, συνεχίστε το ψάξιμο. Αν όπως λέτε εμείς δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε στην ζωή μας εκτός από το να κουτσομπολεύουμε, όπως φαίνετε ούτε εσείς έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε στην ζωή σας παρά να ψάχνετε. Χαιρόμαστε να δίνουμε νόημα στην άδεια ζωή σας…

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share