Ένας αγώνας ακόμη του περιφερειακού πρωταθλήματος στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον ΜΟΧ κάτι που το έχει δείξει και στο παρελθόν.
Η πίστα ποτιζόταν επί τρεις ημέρες συνέχεια με αποτέλεσμα την μέρα του αγώνα να έχει ένα τερέν που θα το ζήλευε ο κάθε χωμάτινος οδηγό.

ΜΧ1 ΕΠΑΘΛΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εκκίνηση πήρε από την αρχή ο Σαρίδης Δημήτρης (47) αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει για πολύ την πρώτη θέση αφού ο πιο προπονημένος όπως φαίνεται Κιουτσούκωστας Κυριάκος των πέρασε και κράτησε την πρώτη θέση μέχρι το τέλος.
Την δεύτερη θέση πάλεψε ο Μανδάνης Γεώργιος (5) με τον Νερατζόγλου Μανώλη να πέρνη την τρίτη θέση.
Επίσης το ίδιο σκηνικό είχαμε και στο δεύτερο σκέλος.

ΜΧ2 ΕΠΑΘΛΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής αυτού του αγώνα ήτανε ο Μπαξεβάνης Δημήτρης (131) αφού ο νέος αυτός αθλητής με την άνοδο που έχει τον τελευταίο καιρό σε όλους τους αγώνες που συμμετέχει κατέπληξε τους θεατές με την διαφορά που έκανε από την αρχή του αγώνα και να πάρει και τα δύο σκέλη με μεγάλη άνεση.
Την δεύτερη θέση πήρε Τσίαγκας Ευάγγελος (31) και στα δύο σκέλη αφήνοντας την Τρίτη θέση στον Τσομπάνογλου Ευγένιο (555) στο πρώτο σκέλος , και στον Πακαταρίδη Βασίλη (72) στο δεύτερο σκέλος.


Περ. Πρωτ. Αν. Μακ. & Θράκης










Μπορεί το Βορείου Ελλάδος να άφησε θέαμα στους θεατές αλλά το περιφερειακό πρωτ. κατάφερε να ξεσηκώσει τους θεατές αφού οι πιο πολλοί ήτανε γνωστοί τους και τους ενθάρρυναν να πηγαίνουν πιο γρήγορα.

ΜΧ1
Ο Σαρίδης Δημήτριος (47) με την πείρα του σαν παλιός οδηγός δεν άφησε περιθώριο σε κανέναν από την αρχή να αμφισβητήσει και τις δύο πρώτες θέσεις που πήρε και στα δύο σκέλη, όπως και αντίστοιχα ο τοπικός οδηγός Παπαβασιλείου Άρης (222) έκανε το ίδιο παίρνοντας την δεύτερη θέση αντίστοιχα. Ενώ την τρίτη θέση πήραν ο Παπαδόπουλος Κων/νος (699) στο πρώτο σκέλος και Βασιλείου Απόστολος (260) στο δεύτερο σκέλος

ΜΧ2
Την πρώτη θέση πήρε ο Νικολαϊδης Βασίλης (22) στο πρώτο σκέλος ενώ στο δεύτερο σκέλος την πρώτη θέση πήρε ο Χατζηαποστολίδης Ειριναίος (23). την δεύτερη θέση και στα δύο σκέλη την πήρε ο Παπαβασιλείου Θεόδωρος (1) και την τρίτη θέση ο Χατζηαποστολίδης Ειριναίος (23) στο πρώτο σκέλος και ο Πίτατζης Σάββας (148) στο δεύτερο σκέλος.

Ο αγώνας από άποψη οργάνωσης ήταν πολύ καλός αφού υπήρχαν πολλοί κριτές και η ενημέρωση που είχε συνέχεια ο αλυτάρχης είχε την δυνατότητα να ελέγχει των αγώνα σε όλοι την πίστα.
Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι χρησιμοποιήθηκε ακόμη και μαύρη σημαία σε ένα αγωνιζόμενο μετά από πέναλτι που χρεώθηκε την ώρα του αγώνα.
Επίσης η πίστα με το σωστό πότισμα που είχε δεν λούκιασε ή σαμάρωσε σχεδόν καθόλου κάτι που όμως κούρασε πολύ τους οργανωτές για να το καταφέρουν.

http://www.motomox.blogspot.com/

date Τρίτη 4 Μαΐου 2010

0 χωριατάκια to “1ο Αγώνα MOTOCROSS ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ & 2ο Αγώνας περιφερειακού πρωταθλήματος MOTOCROSS AΝ. Μακεδονίας & Θράκης”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share