Σε πυρετώδης ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται ο Δήμος Αγίου Γεωργίου ενόψει της εβδομάδας γυρισμάτων για την τηλεοπτική τουριστική εκπομπή της ΝΕΤ «Μένουμε Ελλάδα».

Σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Αγίου Γεωργίου κ. Παπαδιοδώρου Γεώργιος στην Τουριστική Πύλη Strymonikos Online, μας ενημέρωσε σχετικά με την προβολή του δήμου στην εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα».


Τα γυρίσματα ξεκινάνε την ερχόμενη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο και περιλαμβάνουν περιηγήσεις στα χωριά, στις απέραντες παραλίες, στα Λαογραφικά Μουσεία, στο Κέντρο Πληροφόρησης για την Παράκτια Ζώνη του Στρυμονικού κόλπου και του κόλπου της Ιερισσού, στο Φυσικό Πάρκο Αναψυχής, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στο Πολιτιστικό κέντρο και στην Βιβλιοθήκη των Βρασνών, στους πολιτιστικούς Συλλόγους.

Φυσικά μεγάλο τμήμα των γυρισμάτων θα εστιάσει στον θαλάσσιο τουρισμό αλλά θα πρωταγωνιστήσουν επίσης οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται στην περιοχή. Ιππασία, Mountain bike, πεζοπορία, ποδηλασία, Enduro και περιηγήσεις στα μονοπάτια των Κερδυλίων Όρων.

Ο Θρησκευτικός τουρισμός δεν θα μπορούσε να λείπει με την Μονή του Αγίου Γεωργίου και τις τοπικές εκκλησίες. Τέλος οι λάτρεις της ιστορίας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα Αρχαία Στάγειρα, το Οχυρό των Βρασνών και την Αμφίπολη.

Το πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη και πιθανώς θα προστεθούν και άλλες προβολές.

Η Τουριστική Πύλη Strymonikos Online παρέχει τις υπηρεσίες της στον Δήμο Αγίου Γεωργίου στην προσπάθεια αυτή για διαφημιστική προβολή του τόπου μας και θα σας ενημερώνει για όλες τις νεότερες εξελίξεις.


http://www.strymonikos.net/portal/news/2010/05/

date Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

2 χωριατάκια to “Η εκπομπή "Μένουμε Ελλάδα" στον Δήμο Αγίου Γεωργίου”

  1. Ανώνυμος
    6 Μαΐου 2010 στις 11:27 μ.μ.

    ap' oti diavasate den iparxei pouthena o stavros, ano stavros, milies, pouthena.........
    tha kathomaste stin tv kai tha vlepoume ton diplano mas dimo ki emeis.........

  1. Ζαχαριας Κυπαρισσης
    7 Μαΐου 2010 στις 12:01 π.μ.

    Oσον αφορα το (κοματι)ποδηλασια δρομου την αναλμβανω εγω φυσικα με την υπεροχη κουρσα μου.Φιλε ανωνυμε η διαδρομη θα περιλαμβανει κυριως τον Σταυρο.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share